Návštěvník Kamil Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Musím říct, že mě prozatím nejvíc překvapilo množství budíků. Asi tady bude dost Poljotů s budíkem. Je to kalibr 2612 postavený na bázi A. Schild. Jinak můžeš lovit lovit u první značky na světě s budíkem Vulcain Cricket nebo JLC mají Amvox a Memovox, Girard-Perregaux model Traveller (na bázi GP kalibru jsou PAM098 Radiomir GMT/Alarm).
Jay Doll Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 To tady fakt nikdo nemá Gyrotourbillon ?
Dali Odesláno 3. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 To tady fakt nikdo nemá Gyrotourbillon ? Ty budou asi finančně trochu náročnější, nejlevněší od JLC tuším 250 000,- Euro
Bert Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 V možnostech komplikací chybímrkací očička. Nekecám, je to mechanická komplikace na dětských hodinkách Ruhla ze 70 - tých a 80 - tých let minulého století. :-)
bandicoot Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 U mě je to jasný... v pouhých dvou hodinkách mám spoustu vlatností od tvaru přes nátah až po komplikace. Jediný, co jsem měl a už nemám, byla měsíční fáze u Speedmaster Pro Moon Phase - ty byly krásný, ale padly za reversa. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 (upraveno) Gyro je totéž co Flying? Pak by tu byl Cartier Balon Bleu za 1 890 000,- Kč edit: teda ne u mě, ale je to reakce na Daliho hledání nejlevnějšího gyra Upraveno 3. ledna 2010 uživatelem bandicoot
Návštěvník Kamil Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 (upraveno) Gyro je totéž co Flying? ne Upraveno 3. ledna 2010 uživatelem Kamil
bandicoot Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 ne díky, tušil jsem to - mě to JLC Gyro z fotek přišlo asi tak 3x složitější než Cartier Flying
Návštěvník Kamil Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 díky, tušil jsem to - mě to JLC Gyro z fotek přišlo asi tak 3x složitější než Cartier Flying A tady máš hezký článek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se