duvid Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 Takže věc se má opravdu tak, že hodinky ač jsem je objednával a měli je skladem, tak nyní je skladem nemají a nabízejí ať si vyberu jiný model. Už jsem zažádal o refund na paypal, tak doufám, že jim to nebude moc dlouho trvat. Díky za info s paypalem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duvid Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Tak refund ze strany creationwatches vzhledem ke státnímu svátku proběhl celkem rychle, dnes ráno vše vyřízeno. Pořád zde ale zůstává to, že prodejce zboží které měl skladem a nechal si objednávku proplatit, najednou druhý den skladem neměl a neobtěžoval se poslat ani email. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Mohli byste mi pls napsat, jak to v praxi přesně chodí co se cla a DPH týká, když zboží z Creationwatches posílají přes DHL? Co jsem si kde našel, je moje představa taková, že při vstupu do ČR zachytí zásilku na celnici, kde mi podle doprovodných dokladů vyměří clo, příp DPH. Dojde mi výměra všech těchto poplatků společně balíkem DHLkem (a já to do určitého data musím zaplatit), nebo dostanu extra výzvu a balík nepustí dál dokud výměřenou částku nezaplatím, nebo ještě úplně jinak?? Díky všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Poplatky zaplatíš kuriérovi pri doručení balíka a o niekoľko dní Ti dojde potvrdenie o zaplatení poplatkov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AVe Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Má někdo zkušenost s objednávkou Japan Domestic Seiko a jejich procelením? Kamarád objednal konkrétně Suma a od 9.1. a ze sledování zásilky je vidět, že visí v Praze na celnici. Byly poslány rovnou z Japonska. Telefon do objednávky neuváděl. Je potřeba kontaktovat celníky? Nebo creationwatches? Díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 (upraveno) Nech kontaktuje DHL Expres a podľa čísla zásielky mu povedia, či je nejaký problém, môže im aj dodatočne doplniť tel.č., poprípade nech si prekontroluje maily, či mu neprišla výzva od DHL na doloženie potrebných dokladov k precleniu. Upraveno 19. ledna 2014 uživatelem brumko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AVe Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Nooo, jenomže to doručuje od zdroje Japan Post. Ono to není jako, když jsem se tady, podobně jako ostatní, rozplýval, jak to ze toho Singapůru hezky vodcejpalo. Creationwatches poslalo tohle trackování https://trackings.post.japanpost.jp/services/srv/search/direct?searchKind=S004&locale=en&reqCodeNo1=EL008657124JP&x=30&y=12 . DHL Express v tom nentokrát nejede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Potom sa treba obrátiť na Českú poštu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AVe Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Jo? Tak to funguje? OK. Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansen Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Kupoval jsem tu oranžová monstra a skx009 s pepsi lunetou, obojí doručeno přes DHL. Trvalo to 4-5 dní,doplatek u každých 200,- Spokojenost s tímto shopem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmickey Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Hlásím další spokojený nákup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 S obchodem mám skvělou zkušenost - bleskové dodání. Hodinky objednané ve čtvrtek večer 13.2. doručené v úterý 18.2. Doplatek jsem platil dopravcovi DHL necelých 200kč a zároveň jsem dostal doklad o zaplacení dph. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Už štvrtý bezproblémový nákup. Seiko SBDC001. Na potrebné dotazy okamžité odpovede a dodanie chýbajúcich dokumentov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazilisek Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 A co se teda doplácí? Clo nebo se platí i DPH? Popř. kolik doplatím, když vezmu něco za 99 Ecek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 A co se teda doplácí? Clo nebo se platí i DPH? Popř. kolik doplatím, když vezmu něco za 99 Ecek?Už to tady bylo x omíláno, co nejdříve zkusit hledat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazilisek Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 neco jsem nasel, ale pry se to od noveho roku menilo,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 A co přeci jen použít Google:http://www.cz-ebay.cz/celnim-rizeni-informace.htmhttp://www.ceskaposta.cz/sluzby/celni-rizeni/ocekavate-zasilku-ze-zahranici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazilisek Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Ok, diiik moc!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Už to tady bylo x omíláno, co nejdříve zkusit hledat?Tondo, nebuď na něj takovej, na creationu to funguje pořád trochu jinak. Já osobní zkušenost nemám, ale někde na foru jsem zachytil, že někdo objednával nedávno modrá Maka za 92 éček a kompletní doplatek ze vším všudy byl necelých 260kč, což určitě nepokryje 21% DPH a 180kč vyclívku. Tak se zkusit obrátit na něj. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/70725-kvalitn%C3%AD-hodinky-do-3000/page-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Tondo, nebuď na něj takovej, na creationu to funguje pořád trochu jinak. Já osobní zkušenost nemám, ale někde na foru jsem zachytil, že někdo objednával nedávno modrá Maka za 92 éček a kompletní doplatek ze vším všudy byl necelých 260kč, což určitě nepokryje 21% DPH a 180kč vyclívku. Tak se zkusit obrátit na něj. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/70725-kvalitn%C3%AD-hodinky-do-3000/page-2U creationwatches zásilky běžně označují jako dárek s nižší cenou, tedy obdoba jako u mywatcheshub, což se samozřejmě může změnit, proto bych raději počítal s částkou vyšší a pak byl příjemně překvapen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se