jiriku23 Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2014 Ahoj, přidávám také kladné hodnocení tohoto e-shopu vše proběhlo v naprostém pořádku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Až dorazí, dám vědět. Zatím se potulují někde v Singapuru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oslaby Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Ve čtvrtek jsem objednal Seiko 5 - SNZG15K1, v pondělí dorazily. Zásilka označena jako "measuring tool (gift)", doručeno kurýrem bez doplatku přímo na ruku. Doprava via DHL Express. Musím říct, že jsou to fakt profíci. Creationwatches.com můžu jedině doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exncom Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Stejně jako můj předchůdce jsem ve čtvrtek objednal svá první Monstra. Ani se mě nechce věřit, že bych je mohl mít již zítra na ruce. Momentálně Processed at Leipzig - Germany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Neboj, dnes je mít nebudeš... pokud půjde vše ok, tak v úterý nebo ve středu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exncom Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Já se nebojím, ale teď jsem kontroloval status:06:31 Prague - Czech Republic, The Clearance processing complete at Prague - Czech Republic09:01 Prague - Czech Republic, The With delivery courierTak to snad dnes dovezou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exncom Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Jako další mohu potvrdit naprosto bezproblémový nákup na Creationwatches. Jak jsem již psal, ve čtvrtek v noci objednáno, dnes již na ruce. S dalšími info se již přesunu do japonské sekce k Monstrům :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaff Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 V pátek ve 20:30 objednáno, dnes ráno v Praze a.....Clearence delay :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Kurňa, škoda, že hodinky, které jsem si vybral, na CW neměli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Jako další v řadě se připojím s pochvalou. Objednáno dvakrát, bez problémů doručeno. Pokaždé byl balíček označen jako "gift", ale celníci to zbaštili jen jednou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riotstarterr Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Museli jste někdy DHL dokládat, co je obsahem zásilky a cena? Toto se mi stalo poprvé, obvykle to prostě přišlo rovnou s doplatkem při předání asi 200,- ale teď jsem s nimi mluvil po telefonu a chtějí doložit, co je obsahem a cena.Už je to jak s Českou poštou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Jo, u mne to je tak 50/50. Někdy přijde jenom ten excel (avízo) a někdy do toho ryjou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Doteraz som vždy musel doložiť doklad o zaplatení a pokiaľ sa medzi tým na stránke zmenila cena hodiniek, tak aj objednávku s pôvodnou cenou. Nižšia cena na balíku mi zatiaľ nikdy neprešla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riotstarterr Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 A jak to dokládáte, pošlete Paypal fakturu na celni@dhl.com? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 A jak to dokládáte, pošlete Paypal fakturu na celni@dhl.com?pošlu výpis z Paypalu tam, odkud si ho vyžádají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riotstarterr Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Ok, díky. Mluvil jsem s DHL a doklad nechtěli, měl jsem se jim jenom vyjádřit, tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeca Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Přidávám taky zkušenost, ve čtvrtek objednáno v pondělí tel. z DHL, chtěli vědět co je obsahem,odsouhlasení ceny na faktuře 46 $,o hodně nižší cena, takže DPH min,poplatek 260 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítrs 81 Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 The PayPal API has returned an error! Please contact us and mention the Error text below. Nevíte co dělám špatně při koupi hodinek?Účet už mám dlouho u paypal, ale nic většího jsem nekupoval, limity zrušeny, ověření karty proběhlo a v bance zádrhel není, tam jsem volal. Už si nevím rady, ale z karty se to nechce odečíst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Dneska mi to taky blblo - hodilo mi to hlášku ve smyslu, že emitent odmítl mou kartu. Za cca 3hodiny už to prošlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se