Přejít na obsah

sekce Prodám

cubic

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nebal bych se toho - pokud tam bude 2x a vicekrat zrusena rezervace, bude to vypadat podivne - proc 2 lide po sobe zrusili rezervaci/odstoupili od koupe? Neni na tech casomericich neco divneho?

Viděno z druhé strany rozmyslet se může i slušný kupující. Nehledě na jelita, který hodinky strašně chtěj koupit, je to jasný, beru je a pak v lepším případě přestanou komunikovat, v horším tě potáhnou někam na osobní setkání kde ti řeknou, no ale oni jsou drahý nebo, jo, já sem se chtěl jen podívat.

• Odpovědi 185
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Viděno z druhé strany rozmyslet se může i slušný kupující. Nehledě na jelita, který hodinky strašně chtěj koupit, je to jasný, beru je a pak v lepším případě přestanou komunikovat, v horším tě potáhnou někam na osobní setkání kde ti řeknou, no ale oni jsou drahý nebo, jo, já sem se chtěl jen podívat.

Ja rezervaci davam malokdy, pouze pokud vidim seriozni zajem. A pokud najdu v prodejni sekci hodinky, ktere maji 3x poznamku, ze si to prodavajci rozmyslel, zacnu se podivovat, proc hned 3 za sebou...

Odesláno

To se klidně podivuj, nic to nezmění na tom, že je tu spousta lidí, který reagujou na inzeráty bez seriozního zájmu, kterej, pokud se řídíš pořadím došlých SZ, ti při prodeji moc nepomůže, pokavaď tyhle lidi napíšou - beru nebo rezervuj mi je prosím do čtvrtka atd. a pak se víckrát neozvou. Pokud je naopak neseriozni inzerat, tak ho obvykle místní za chvíli vypískaj.

Odesláno

Nebal bych se toho - pokud tam bude 2x a vicekrat zrusena rezervace, bude to vypadat podivne - proc 2 lide po sobe zrusili rezervaci/odstoupili od koupe? Neni na tech casomericich neco divneho?

No vidím, že nová pravidla fungují (nebo modi odvádějí bezchybnou práci :)) a prodejní sekce je teď sice trochu mrtvá, ale zase je mnohem přehlednější a na prvních pozicích nejsou každý den ty samé hodinky (a jak už tu padlo několikrát, často je to spíše o penězích, vidět jsou dostatečně). Takže jsem se mýlil :)

Odesláno

Snad nemáš na mysli toho co tady byl ,,veleváženými" členy vychvalován jako etalon spolehlivosti,serioznosti atd.

Proč píšeš "toho",myslíš st1g?Jo,je to mladej kluk,co to občas někde přepálí ale pak si to slízne - jeho problém.

Hlava mi ale nebere co to má společného s tím že je spolehlivý,seriozní,v tomto směru jsi šlápl do hovna.

Odesláno

Od hodnocení prodejců je tady jiné místo. Naprosto souhlasím s kamilb.

Odesláno

Jak říká můj šéf...

"Davide, UNIVERZÁLNÍ SPRAVEDLNOST neexistuje - ber to tak jak to je, nebo běž jinam."

Takže já si na pravidla hry určitě zvyknu - kde jinde bych trávil toliko času tak dobrým čtením a nabýváním vědomostí, informací o cenách atd.  :)

Návštěvník dlubix
Odesláno

Proč píšeš "toho",myslíš st1g?Jo,je to mladej kluk,co to občas někde přepálí ale pak si to slízne - jeho problém.

Hlava mi ale nebere co to má společného s tím že je spolehlivý,seriozní,v tomto směru jsi šlápl do hovna.

+1 a dete uz s tema kecama do pr/déle. Budte radi, ze se nam tu o to nekdo stara jako aktualni modi. Nevidim na tech pravidlech nic spatnyho. Je to takovej problem?

PS: jestli dostanu ban za vulgarity, tak at.

Odesláno

Jenom si dovolím citovat jednoho moudrého muže z dávné minulosti.

"Svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého."

Je to malinko OT, ale lze to aplikovat i na pravidla. Prostě nic není dokonalé.

Odesláno

Psal jsem ,,toho" protože se diskuze neučastnil. Nechtěl jsem to psát jako alibismus. A neodpustím si dodat ,že je mě zcela ukradený kolik mu je. A nemyslím ,že on konkrétně je důvod ke změnám pravidel. A reagoval jsem na pisatele nademnou.

Odesláno

+1 a dete uz s tema kecama do pr/déle. Budte radi, ze se nam tu o to nekdo stara jako aktualni modi. Nevidim na tech pravidlech nic spatnyho. Je to takovej problem?

PS: jestli dostanu ban za vulgarity, tak at.

Promiň,ale nechápu Tvuj příspěvek. Na moderátory jsem nikdy neutočil. Jsme snad ještě diskusní forum?

Návštěvník Zmizík
Odesláno

I v diskuzním fóru se můžou vyskytovat pěkný kecy. :D :D :D

Odesláno

Tak to každopádně ! Někteří mají na nich postavenou svojí imidž. Se mi někdy zdá.

Každopádně muj poslední příspěvek v tomto vlákně. Nechci dělat zlou krev ve vlákně které řeší něco ,proti čemu zásadně níc nemám.

Odesláno

Je to věc kompromisu. A v kompromisu není ve finále spokojenej nikdo, protože je to vždycky ústupek od původní představy. jeden chce mít puristický fórum, druhý watch facebook. 

Pravda, já spokojený vůbec nejsem. Ta trocha starých členů, kteří zbyli si bude možná pamatovat, že jsem vždy prosazoval puristické fórum a to v podstatě už od roku 2008, kdy začal masivní příval nových členů a s tím spojený pomalý, ale jistý odchod těch starých machrů, kteří neustáli pozvolné rozmělňování chronomagu. Ti staří členové byli ohromným přínosem pro chronomag, byli to na slovo vzatí odborníci, kteří hodinkám rozuměli od a do z nebo byli úzce specializovaní na konkrétní značku a měli takřka encyklopedické znalosti. Bývá mi říkáno, že jsme už o hodinkách napsali vše a že bychom se už jen opakovali. Tudíž není o čem psát a z toho že plyne tzv. watchfacebook se všemi nešvary, s tím já nemohu souhlasit. Není o čem psát, protože tady není nikoho, kdo by byl schopen o hodinkách psát do vlákna. No, on i je, jsou to mlčenliví členové, kteří otrávení z toho, jak to tady vypadá, nenapíší ani slovo. Bylo by to zbytečné.

Snažím se pod nickem Snow skoro denně postovat alespoň pár nových vláken. Vím, že nejsou absolutně žádným přínosem, jedná se o ubohé CTRL+P CTRL+V, které zvládne i cvičená opice. Dřív jsem k příspěvku i něco psal, vzhledem k tomu co se s chronomagem stalo a mi to ovšem také přijde jako přehlídka ztraceného času. 

Nejvíc ze všeho mě však trápí výše zmíněná zničená základna fóra, kdyby zbylo více členů z roku 2005-2006, fórum by vypadalo jinak. Samotného mě chronomag unavuje, dřív jsem na něm trávil s radostí víc než deset hodin, dnes mi vadí i deset minut.

Odesláno

Nenech se otrávit Snowe,určitě jsou Tvé příspěvky přínosem. :smile_anim: V hodinkách se orientuješ jak málokdo a vždy přijdeš s nějakým novým překvapením v hodinkovém světě.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...