Vit Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 Kamarád má staré Timex expedition, na kterých mu vypadlo dýnko. Bohužel se mu nedaří nasadit ho ani hrubou silou. Fotky jsou přiloženy. Poradíte někdo? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
mechano Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 Kamarád má staré Timex expedition, na kterých mu vypadlo dýnko. Bohužel se mu nedaří nasadit ho ani hrubou silou. Fotky jsou přiloženy. Poradíte někdo? Možná to chce použít ještě větší sílu. Tyhle hodinky většinou rukou zamáčknout nelze. Chce to navštívit hodináře, třeba na to bude mít takovej lísek. Nedoporučuju dělat to amatérsky.
Henry Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 Joooooooo tohle "SAMO" znám. To mé dcery používají často Samozřejmě s tvrzením, že ony nic Zvlášť s tou informací, že nelze nasadit ani "hrubou silou" to zní velmi pravděpodobně. Chce to zatlačit rovnoměrně na celou plochu. A pokud to nejde, tak pomůže hodinář.
Vit Posted December 21, 2009 Author Report Posted December 21, 2009 Možná to chce použít ještě větší sílu. Tyhle hodinky většinou rukou zamáčknout nelze. Chce to navštívit hodináře, třeba na to bude mít takovej lísek. Nedoporučuju dělat to amatérsky. Děkuju za radu, zastavím kamaráda, který už si hledá vhodnou kulatinu (o průměru dýnka) a kladivo, dokonce říkal něco o svěráku.
PepaSFI Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 nejde zamáčknout nebo nedrží? Oni to někdy lidi nepoznají a pak na tom páchají násilí zbytečně.
cody Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 Vit: kdyz se prace nedari, vem si vetsi kladivo
Henry Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 Vit: kdyz se prace nedari, vem si vetsi kladivo a následně: Ulomilo-li se to, šlo o vadnou součástku
Vit Posted December 21, 2009 Author Report Posted December 21, 2009 Vit: kdyz se prace nedari, vem si vetsi kladivo Naštěstí to po mě nechtěl provést - jsem jen technická podpora na síti.
revue gt Posted December 23, 2009 Report Posted December 23, 2009 Naštěstí to po mě nechtěl provést - jsem jen technická podpora na síti. Kdysi jsme je zavíraly s kolegou ve fabrice v lisu na boty. Špatná zkušenost - rána na celou halu, kolega zelenej a jen seděl na zemi. Špatná zkušenost i pro lis.
prken Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 Ahoj, kámoš je má taky, ze zvědavosti se chtěl podívat na strojek a už je nedal do kupy, ani hodinář mu to nezpravil, nebo se mu nechtělo, přines je mě, sundali jsme ze stojanový vrtačky vrták, snim bych to neryskoval, obě strany podložili prkýnkem a pomalu točili, krásně to zacvaklo a jsou jako nový.
X-Bob Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 já podobně zavíral quartzové hodiny od Louise, určené na motorku, po výměně baterie. Zaboha to nijak nešlo. Až: dýnko do trouby, hodinky s pouzdrem do mrazáku a pak hodinky vloženy do držáku (tedy pouzdro rovnoměrně uchyceno) a zatlačit plnou mojí vahou na dýnko a fertig. Ovšem, operace na 1 hodinu, šlo to až na podruhé
Recommended Posts