Návštěvník Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 (upraveno) Dnes se mi vrátilo mystérium mládí. Mám dnes babysitting (rozuměj hlídání dvou nezvedenců ve věku 6 a 10 let, naštěstí mých vlastních ), se kterými jsem šel vočumovat kapry do města, abych pak mohl dcerce utírat slzičky a synovi vysvětlovat, že rybí vak se nedá využít ke stavbě modelu vzducholodě a je veskrze jen k tomu, aby skončil v kýblu. Před domácími potřebami jsem si vzpomněl, že nám před půl rokem ruplo doma takový to rádýlko na pizzu a vlezl jsem dovnitř. U kasy jsem nevěřícně zíral do plastikového košíčku... kde byly...kde byly....ano, kde byly céčka. Zatmělo se mi před očima, vzpomněl jsem si na čáru, kterou jsme s nimi hráli, na řetězy, na nelítostné obchody a skoupil nadšeně všech deset balení, co tam měli. Dvě jsem dal dětem a zbylé nechal jako dárky pro své vrstevníky. Celý ten příběh měl smutnou dohru. Céčka se dávala na poutka u kalhot. Narozdíl od roku 1980 jsem je na tom poutku nahmatal, ale neviděl Ta vana tam tenkrát nebyla. P.S. Nová doba, nová hra. Desetiletý syn udělal krásný dlouhý řetěz a voběsil na něm plyšového králíka. Jdu si nalít rum Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. prosince 2009 uživatelem Roman I.
Ladin Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Kde je měli. Že bych pro ně taky vlít a zavzpomínal ...... jestli si je teda nezkoupil všechny
Radimk Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Podobná nostalgie... minulý týden sem je viděl v LIDLu, v těch mišmaš-koších.. Taky mě to rozhodilo..
Návštěvník Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Kde je měli. Že bych pro ně taky vlít a zavzpomínal ...... jestli si je teda nezkoupil všechny na Dukle, vykoupil...
Ladin Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Tak ti dík no ...... chtěl sem si pohrát
Návštěvník milosklikar Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 (upraveno) Dnes se mi vrátilo mystérium mládí. Mám dnes babysitting (rozuměj hlídání dvou nezvedenců ve věku 6 a 10 let, naštěstí mých vlastních ), se kterými jsem šel vočumovat kapry do města, abych pak mohl dcerce utírat slzičky a synovi vysvětlovat, že rybí vak se nedá využít ke stavbě modelu vzducholodě a je veskrze jen k tomu, aby skončil v kýblu. Před domácími potřebami jsem si vzpomněl, že nám před půl rokem ruplo doma takový to rádýlko na pizzu a vlezl jsem dovnitř. U kasy jsem nevěřícně zíral do plastikového košíčku... kde byly...kde byly....ano, kde byly céčka. Zatmělo se mi před očima, vzpomněl jsem si na čáru, kterou jsme s nimi hráli, na řetězy, na nelítostné obchody a skoupil nadšeně všech deset balení, co tam měli. Dvě jsem dal dětem a zbylé nechal jako dárky pro své vrstevníky. Celý ten příběh měl smutnou dohru. Céčka se dávala na poutka u kalhot. Narozdíl od roku 1980 jsem je na tom poutku nahmatal, ale neviděl Ta vana tam tenkrát nebyla. P.S. Nová doba, nová hra. Desetiletý syn udělal krásný dlouhý řetěz a voběsil na něm plyšového králíka. Jdu si nalít rum Bysme si na příštím srazu mohli zahrát čáru.... Upraveno 22. prosince 2009 uživatelem milosklikar
Návštěvník Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Bysme si na příštím srazu mohli zahrát čáru.... vo rumy
dknespl Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 (upraveno) Che, céčka náhodou zase frčej. Alespoň dceřina 3.B. v tom jede celá. V tom Lídlu jsem kupoval 15 krabek, jako dárky k Vánocům od dcery spolužačkám. Mělo to velkej úspěch. Hlavně jsem si říkal, že ty krabky si nechám na součástky a přendám jim ta céčkado pytlíků, ale nějak to neprošlo. Upraveno 22. prosince 2009 uživatelem dknespl
Jaryn Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 na Dukle, vykoupil... Ještě že jsi to vykoupil, už jsem tam chtěl poslat ségru, aby je koupila. Nevěděl jsem, že hit Majkla Dejvida se zase vyrábí. P.S. Sbírám céčka, duhová céčka Jestli zase frčej, tak jdu prokutat sklep, měl by tam být celý závěs z céček
Jaryn Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 vo rumyčáru házet céčkama? Radši rumy, kdo dřív zvadne
lolohh Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Koukám, že sem radši nebudu psát, že jsem jich onehdá vyhodil půl igelitky. Céčka, áčka, paragrafy, další písmenka. Ale dost jsem o tom vyhození přemýšlel, protože toho se mnou dost zažily. Kdybych Romane jen tušil, kolik radosti by ti to mohlo způsobit...
Návštěvník milosklikar Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 vo rumy vo co taky jinýho..... teda já radši vodku
Návštěvník YPO? Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Koukám, že sem radši nebudu psát, že jsem jich onehdá vyhodil půl igelitky. Céčka, áčka, paragrafy, další písmenka. Ale dost jsem o tom vyhození přemýšlel, protože toho se mnou dost zažily. Kdybych Romane jen tušil, kolik radosti by ti to mohlo způsobit... největší skvost co si měl doma mám stejně já
lolohh Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 největší skvost co si měl doma mám stejně já To je pravda, jsem rád, že je to v dobrých rukách. Pani to doma stejně děsilo.
Návštěvník YPO? Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 To je pravda, jsem rád, že je to v dobrých rukách. Pani to doma stejně děsilo. to chápu - moje paní tě taky nenávidí - he he
Návštěvník Kamil Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 lolohh YPO Vy si vyměňujete manželky!?
Návštěvník YPO? Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 lolohh YPO Vy si vyměňujete manželky!? kdepak - hovoříme o tomhle
Diamondking Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Mě ty céčka nějak minuly,byl jsem už dost starý ,ale ten RUM je super nápad....jdu na to..zrovna dneska mi známý donesl pět litrů. Tady na fóru by mělo letět spíše "Béčka, sbírá Béčka...."...jdu na ten RUM
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se