Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Accutronův dárek všem příznivcům hodinek PRIM

Kvalitně naskenované a nafocené dobové obrázky hodinek Prim.

Zvláště za pozornost stojí reklama na hodinky "Jakostní, přesné, levné", která je díky svému rozlišení velmi vhodná k vytištění a pověšení na stěnu. Známe ji i z muzea hodinek Prim z Nového města.

http://rapidshare.com/files/324980910/Prim_Elton_01.rar

Zrcadlo (kopie):

http://www.megaupload.com/?d=0LWGAG5U

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

V případě problémů se stažením či rozpakováním archivu dejte vědět.

Předpokládám, že v budoucnu přibudou i další podobné materiály Elton/Prim.

Upraveno uživatelem Biges
Odesláno
A kalendář pro rok 2011 je vyřešený, ne? ;)

pokud by se někdo ujal zhotovení kalendáře na rok 2011, tak dodám další obrázky hodinek z počátku 60-tých let, aby jich byl celý tucet a na titulní stranu bych dal reklamu na Diplomata.

Odesláno
pokud by se někdo ujal zhotovení kalendáře na rok 2011, tak dodám další obrázky hodinek z počátku 60-tých let, aby jich byl celý tucet a na titulní stranu bych dal reklamu na Diplomata.

Sqělý nápad.Už teď si objednávám jeden výtisk.

Odesláno (upraveno)

Což o to, dát to dohromady v InDesignu pro mně není problém, ale výsledek z toho by byl zřejmě PDF, s nějakým zajištěním tisku atd. bych se nedělal.

Takže každý by si musel kalendář vytisknout dle svých možností (A4, A3...) :)

Upraveno uživatelem Biges
Odesláno

Takovej prímovej "primkovej" kalendář by pro mě byla srdcovka, takže pokud se tu nenajde profík co by to dal dohromady, tak bych se toho kompletně ujal, tzn. grafika včetně tisku. Času na prodiskutování máme moře. Ač jsem pouhým stavařem, tak můj nejlepší kamarád má reklamní agenturu se slušným vybavením a postavil barák hned vedle mě, tudíž i bezproblémová komunikace. Kalendář na 2010 jsem prošvihnul, což mě dosud mrzí, tak třeba v tomto případě bych měl výtisk pro sebe pod kontrolou... :D

Odesláno

Nechápu, proč spontáně dělat reklamu jedné hodinářské firmě. Pokud firma má zájem a chce upoutat pozornost, ať si vydá kalendář sama. Dělá to tak každá "celebrita".

Odesláno

Plně souhlasím s tím, že by kalendář chronomagu neměl být složen pouze z Primek, to by mě ani ve snu nenapadlo! :) Chápal jsem to spíš jako jakousi alternativu k "hlavnímu" kalendáři, který jak pevně věřím, bude určitě taky. Pokud by pustil na veřejnost kalendář přímo Elton, bylo by to samozřejmě zcela ideální, měl by tak echt glanz... :)

Odesláno
Plně souhlasím s tím, že by kalendář chronomagu neměl být složen pouze z Primek, to by mě ani ve snu nenapadlo! :) Chápal jsem to spíš jako jakousi alternativu k "hlavnímu" kalendáři, který jak pevně věřím, bude určitě taky. Pokud by pustil na veřejnost kalendář přímo Elton, bylo by to samozřejmě zcela ideální, měl by tak echt glanz... :)

Co to je "oficialni kalendar Chronomag" nebo "alternativa k hlavnimu kalendari"? Co je to za blbost? Jaká reklama? Par fandu si tady udela kalendar Primek, to je celé - kdo se prida a kdo ne je kazdeho vec. Muzeme si tady udelat kalendaru kolik je libo :thumbsup_anim:

Odesláno
Co to je "oficialni kalendar Chronomag" nebo "alternativa k hlavnimu kalendari"? Co je to za blbost? Jaká reklama? Par fandu si tady udela kalendar Primek, to je celé - kdo se prida a kdo ne je kazdeho vec. Muzeme si tady udelat kalendaru kolik je libo :thumbsup_anim:

Třeba kalendář s nožíkama viď?! :thumbsup_anim: Ale je to tak jak říkáš, měla by to být fans záležitost.

Odesláno

Asi tak nejak. :smile_anim:

Odesláno
Nechápu, proč spontáně dělat reklamu jedné hodinářské firmě. Pokud firma má zájem a chce upoutat pozornost, ať si vydá kalendář sama. Dělá to tak každá "celebrita".

Nejde-li Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi.....

Myslím, že dělat "nějaké firmě" reklamu s fotkami obyčejných hodinek starých 50 let moc dobře nejde......

Je to myšleno jako kalendář pro pár bláznů, kteří mají tyto hodinky rádi. Tebe se to ale netýká, Ty bys jejich pohnutky nikdy nepochopil.

Já se hlásím a objednávám si tímto jeden kus, cena nerozhoduje.

Odesláno

Když teď čtu některé příspěvky, tak se mi zdá, že došlo k špatnému pochopení mé iniciativy. V žádném případě mi nešlo o to, aby mé fotky byly použity pro nějaký oficiální kalendář Chronomagu. Navíc jsem neměl ani nejmenší potuchu, že něco takového vůbec existuje.

Pouze mne napadlo, že podobně jako jsou někteří členové fóra schopni se dohodnout na limitované sérii hodinek Prim Sport, tak proč by se nemohlo pár lidí domluvit na limitované sérii kalendáře pro rok 2011 s historickými fotografiemi primek. Obrázky ze své soukromé sbírky jsem ochoten poskytnout zdarma, ale vlastní realizaci bych nejraději pověřil někoho jiného, protože s výrobou kalendářů mám nulové zkušenosti a s klidem to přenechám někomu jinému zkušenějšímu.

Odesláno

Klid accutrone, nenech se prosim nastvat nekteryma prispevkama. Hodne lidi oceni a uvita pokud poskytnes fotky a nekdo ochotny si to vezme cele na starost.

4 all: nehledejme v tom nic jineho nez to je - kalendar

Odesláno
Klid accutrone, nenech se prosim nastvat nekteryma prispevkama. Hodne lidi oceni a uvita pokud poskytnes fotky a nekdo ochotny si to vezme cele na starost.

4 all: nehledejme v tom nic jineho nez to je - kalendar

Mně by se líbila i brožura :)

Odesláno
Mně by se líbila i brožura :)

Řekl bych, že accutron má materiálu na celou knihu a dost možná nějakou chystá* ;)

*Nepotvrzená spekulace.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...