motostrada Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 ...dostanu moje první hodinky! http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=24984 ...akorát se mi zdá, že se ten čas nějak zpomalil... :-) Co nachystal Ježíšek na vás?
Don2008 Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 ...dostanu moje první hodinky! http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=24984 ...akorát se mi zdá, že se ten čas nějak zpomalil... :-) Co nachystal Ježíšek na vás? Pekné, aj ja som nad nimi rozmýšľal. Šmejdil som okolo nich pár dní ale bolo mi doma taktne naznačené, že to už preháňam, takže krátka pauza . Gratulujem.
lastam Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 ježíšek mi taky nadělil omegy, ale chtěl po mě plnou sumu, parchant!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta-Biker Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 lastam: Smím se zeptat, čím jsi to fotil?Ty fotky jsou úžasný.
lastam Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 Dík, nikon D70, mám ho 4 roky, focení mám jako jeden z koníčků:-)
volfda Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 Gratuluju! Já dostal dnes ráno DVD Kanátů a jsem nadšen, už ten koncert jedu po druhé:-) Ale po vánocích si hodlám ndělit Rolex, třeba si ho i zabalim...
motostrada Odesláno 24. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 Krásný fotky :-) Nikde na netu se vůbec nepíše, jaký hodinky vlastně nosí sám ježíšek :-))))
Adam99 Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 (upraveno) ...dostanu moje první hodinky! http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=24984 ...akorát se mi zdá, že se ten čas nějak zpomalil... :-) Co nachystal Ježíšek na vás? Gratuluji k moc pěkným hodinkám a jak tak koukám na Tvé bydliště, budu muset koukat s malým na zápěstí lidí, až půjdu se synkem na procházku. Hezké svátky. Upraveno 24. prosince 2009 uživatelem Adam99
X-Bob Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 gratuluju. Máš fajn Ježíška, když ví, co má přinést
Peta-Biker Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 lastam: Více fotek, prosím více fotek. Opravdu se těším na další
M916 Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 Nikde na netu se vůbec nepíše, jaký hodinky vlastně nosí sám ježíšek :-)))) Ani nemůže, páč je neviditelnej a tudíž nikdo neviděl ani jeho hodinky. Navíc je malinkej, je to přece Ježíšek. To v Americe to bude jiná. Santa Klaus by nějaký mohl mít, ale vlastně na co, když ví všechno?
lastam Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 když budete hodný tak Ježíšek nadělí další a některé později
azazelo Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 Máte hodného Ježíška... gratulace.-) Budu mít také hodného, sice v lednu, ale stojí za to- nadělí mi DOXY SUB 5000T. A to už jsem je málem zacáloval sám... někdy se počkat vyplatí
lastam Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 tak zatim tyto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta-Biker Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 (upraveno) lastam: Sakra, řekni mi, proč jsi neposlal nic do kalendáře? Musím opravdu smeknout a vzdát hold - fotíš fakt parádně. Upraveno 25. prosince 2009 uživatelem Peta-Biker
ricous Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2009 Bondovky jsou nádherný hodinky (na mne trochen malé), ale fotky od Lastama - pecka!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se