Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nedá mi to, abych se s Vámi nepodělil o svou vánoční radost. Asi tři týdny před Štědrým dnem jsem se konečně rozhoupal a po týdnech okukování jsem se rozhodl své přítelkyni zakoupit vintážní IWC. Jelikož mám to štěstí, že je také dosti silně nakažena chronomanií a miluje staré hodinky, byl jsem si jist, že bude mít tento nákup úspěch. A jelikož se mi jí povedlo i nakazit svou láskou k IWC, úspěch jsem očekával dvojnásobný. Řeknu Vám, že už si ani nepamatuji, kdy jsem se naposledy tak těšil na Vánoce. Nemohl jsem se dočkat, až uvidím ten šok a radost v jejích očích :) .

Hodinky jsem kupoval v Praze v jednom antikvariátu a musím říci, že jsem byl z přístupu velice nadšený. Byla mi poskytnuta drobná sleva, hodinky mi byly na nějaký čas rezervovány, byly přede mnou otevřeny, dostal jsem informaci o roku výroby a zároku na jeden rok (plus slib na doživotní záruku :) ). Samotný prodej byl velice příjemný a po rozhovoru o IWC a Shaffhausenském muzeu jsem navíc zdarma obdržel několik starších katalogů a časopisů, což mi udělalo velikou radost.

Jak jsem předpokládal, hodinky pod stromečkem opravdu potěšily a překvapily. Nepředpokládal jsem však, že přítelkyně zakontruje takovým způsobem. Na mě totiž pod stromečkem čekaly nádherné kapesní hodinky IWC z roku 1914. Mám z nich stejnou radost, jako když jsem si onehdá pořídil své první IWC. Sice pořád přemýšlím, jakým způsobem je nějak pořádně využít (zatím mě napadl jen stojánek a využití jako stolní hodiny), ale zatím docela slušně fungují jako relaxační pomůcka proti stresu. Je nádhera poslouchat ten hlasitý tikot, dívat se na běžící strojek nebo na pohyb vteřinovky. Nebyl jsem nikdy fanda do kapesních hodinek, ale tahle věc mě úplně dostala. A navíc ten pocit, že se jedná o téměř sto let starou věc...

Tady jsou nějaké fotky. Vím, že se nejedná o bůhvíjak exkluzivní kousky, ale snad se Vám budou líbit. V nejbližší době ještě přidám fotku strojku..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Pafelik
Odesláno

Skvělé. Jenom pusť někdy přítelkyni na sluníčko, ať si trochu opálí tu bílou ruku.

Kdes je kupoval? Popis chování je zajímavý, možná bych se tam někdy stavi.

Ty kapesní jsou taky moc pěkný!

Odesláno
Skvělé. Jenom pusť někdy přítelkyni na sluníčko, ať si trochu opálí tu bílou ruku.

Kdes je kupoval? Popis chování je zajímavý, možná bych se tam někdy stavi.

Ty kapesní jsou taky moc pěkný!

:lol2: Čoveče, poslední dobou prskám smíchy u většiny tvých příspěvků. Nějak se ti daří! :lol2: . To ona je chudák takhle bílá celej rok. Za to já jsem kluk opálená ;)

Kupoval jsem je tady: http://www.hodiny-matous.cz/ . Pokud si dobře vzpomínám, tak jsi mi kdysi na tenhle obchod posílal odkaz. Takže jsem Ti zase zavázán ;)

Odesláno
:lol2: Čoveče, poslední dobou prskám smíchy u většiny tvých příspěvků. Nějak se ti daří! :lol2: . To ona je chudák takhle bílá celej rok. Za to já jsem kluk opálená ;)

Kupoval jsem je tady: http://www.hodiny-matous.cz/ . Pokud si dobře vzpomínám, tak jsi mi kdysi na tenhle obchod posílal odkaz. Takže jsem Ti zase zavázán ;)

Tak uznej sám, že vypadá divně. Aspoň jí kup samoopalovací krém.

Jojo, Matouše znám. Mrzí mě na něm jediná věc, že vůbec neaktualizují svoje stránky. Aspoň se tam tedy chodím občas podívat na své velmi oblíbené Eberhardy, které se mi velmi líbí.

Odesláno
Tak uznej sám, že vypadá divně. Aspoň jí kup samoopalovací krém.

Jojo, Matouše znám. Mrzí mě na něm jediná věc, že vůbec neaktualizují svoje stránky. Aspoň se tam tedy chodím občas podívat na své velmi oblíbené Eberhardy, které se mi velmi líbí.

Neuznám! To já rád. Bílá a pihatá, to je šálek mé kávy :D

Na stránkách by určitě měly zapracovat, ale jinak to dělaj dobře. Mají tam opravdu nádherné kousky a tu a tam se objeví opravdová perla. Nedávno jsem tam obdivoval tyhle:

Odesláno
Tak pánové, kdo první koupí u Matouše ty Zenithy Rainbow? :)

To je právě to, co píšu výše. Vůbec neaktualizují ty svoje stránky, ty Zenithy tam na webu visí už snad pár let. Takže šance, že tam budou je asi tak 3 promile.

Odesláno (upraveno)
Ja myslim ze Snow :)

Já už jim napsal :D, ale určitě budou za hroznou raketu.

Tak - konec OT, promiň, Pafeliku. Hodím link do tipů na prodej.

lolohh> A kua :(

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno
Neuznám! To já rád. Bílá a pihatá, to je šálek mé kávy :D

Na stránkách by určitě měly zapracovat, ale jinak to dělaj dobře. Mají tam opravdu nádherné kousky a tu a tam se objeví opravdová perla. Nedávno jsem tam obdivoval tyhle:

Tak to by se ti líbil spiderer.

Hm, tydle IWC jsou taky krásný. Jedny z mála hodinek, kdybych zkousnul, že bych měl zlatý hodinky ke stříbrnýmu prstýnku.

Odesláno

Tady jsou fotky strojku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...