Pafelik Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 (upraveno) Nedá mi to, abych se s Vámi nepodělil o svou vánoční radost. Asi tři týdny před Štědrým dnem jsem se konečně rozhoupal a po týdnech okukování jsem se rozhodl své přítelkyni zakoupit vintážní IWC. Jelikož mám to štěstí, že je také dosti silně nakažena chronomanií a miluje staré hodinky, byl jsem si jist, že bude mít tento nákup úspěch. A jelikož se mi jí povedlo i nakazit svou láskou k IWC, úspěch jsem očekával dvojnásobný. Řeknu Vám, že už si ani nepamatuji, kdy jsem se naposledy tak těšil na Vánoce. Nemohl jsem se dočkat, až uvidím ten šok a radost v jejích očích . Hodinky jsem kupoval v Praze v jednom antikvariátu a musím říci, že jsem byl z přístupu velice nadšený. Byla mi poskytnuta drobná sleva, hodinky mi byly na nějaký čas rezervovány, byly přede mnou otevřeny, dostal jsem informaci o roku výroby a zároku na jeden rok (plus slib na doživotní záruku ). Samotný prodej byl velice příjemný a po rozhovoru o IWC a Shaffhausenském muzeu jsem navíc zdarma obdržel několik starších katalogů a časopisů, což mi udělalo velikou radost. Jak jsem předpokládal, hodinky pod stromečkem opravdu potěšily a překvapily. Nepředpokládal jsem však, že přítelkyně zakontruje takovým způsobem. Na mě totiž pod stromečkem čekaly nádherné kapesní hodinky IWC z roku 1914. Mám z nich stejnou radost, jako když jsem si onehdá pořídil své první IWC. Sice pořád přemýšlím, jakým způsobem je nějak pořádně využít (zatím mě napadl jen stojánek a využití jako stolní hodiny), ale zatím docela slušně fungují jako relaxační pomůcka proti stresu. Je nádhera poslouchat ten hlasitý tikot, dívat se na běžící strojek nebo na pohyb vteřinovky. Nebyl jsem nikdy fanda do kapesních hodinek, ale tahle věc mě úplně dostala. A navíc ten pocit, že se jedná o téměř sto let starou věc... Tady jsou nějaké fotky. Vím, že se nejedná o bůhvíjak exkluzivní kousky, ale snad se Vám budou líbit. V nejbližší době ještě přidám fotku strojku.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. ledna 2010 uživatelem Pafelik
lolohh Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 Skvělé. Jenom pusť někdy přítelkyni na sluníčko, ať si trochu opálí tu bílou ruku. Kdes je kupoval? Popis chování je zajímavý, možná bych se tam někdy stavi. Ty kapesní jsou taky moc pěkný!
KFL Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 Nádhera! Krásná symbioza doma i v hodinkovnici, tak to má být .
Pafelik Odesláno 2. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 Skvělé. Jenom pusť někdy přítelkyni na sluníčko, ať si trochu opálí tu bílou ruku. Kdes je kupoval? Popis chování je zajímavý, možná bych se tam někdy stavi. Ty kapesní jsou taky moc pěkný! Čoveče, poslední dobou prskám smíchy u většiny tvých příspěvků. Nějak se ti daří! . To ona je chudák takhle bílá celej rok. Za to já jsem kluk opálená Kupoval jsem je tady: http://www.hodiny-matous.cz/ . Pokud si dobře vzpomínám, tak jsi mi kdysi na tenhle obchod posílal odkaz. Takže jsem Ti zase zavázán
twinsfather Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 Krásná vánoční IWC nálada, díky že jsi se s náma rozdělil o pocity z hezkých kousků!
lolohh Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 Čoveče, poslední dobou prskám smíchy u většiny tvých příspěvků. Nějak se ti daří! . To ona je chudák takhle bílá celej rok. Za to já jsem kluk opálená Kupoval jsem je tady: http://www.hodiny-matous.cz/ . Pokud si dobře vzpomínám, tak jsi mi kdysi na tenhle obchod posílal odkaz. Takže jsem Ti zase zavázán Tak uznej sám, že vypadá divně. Aspoň jí kup samoopalovací krém. Jojo, Matouše znám. Mrzí mě na něm jediná věc, že vůbec neaktualizují svoje stránky. Aspoň se tam tedy chodím občas podívat na své velmi oblíbené Eberhardy, které se mi velmi líbí.
spiderer Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 Gratuluju, verim ze doma musela panovatž vytecna vanocni atmosfera, kazdopadne je to peknej nekolikageneracni komplet
KFL Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 (upraveno) Tak pánové, kdo první koupí u Matouše ty Zenithy Rainbow? Upraveno 2. ledna 2010 uživatelem KFL
Pafelik Odesláno 2. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 Tak uznej sám, že vypadá divně. Aspoň jí kup samoopalovací krém. Jojo, Matouše znám. Mrzí mě na něm jediná věc, že vůbec neaktualizují svoje stránky. Aspoň se tam tedy chodím občas podívat na své velmi oblíbené Eberhardy, které se mi velmi líbí. Neuznám! To já rád. Bílá a pihatá, to je šálek mé kávy Na stránkách by určitě měly zapracovat, ale jinak to dělaj dobře. Mají tam opravdu nádherné kousky a tu a tam se objeví opravdová perla. Nedávno jsem tam obdivoval tyhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 Vím, že se nejedná o bůhvíjak exkluzivní kousky, ale snad se Vám budou líbit. Oboje jsou naprosto uzasne! Velmi podarena vanocni souhra .
spiderer Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 Tak pánové, kdo první koupí u Matouše ty Zenithy Rainbow? Ja myslim ze Snow
lolohh Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 Tak pánové, kdo první koupí u Matouše ty Zenithy Rainbow? To je právě to, co píšu výše. Vůbec neaktualizují ty svoje stránky, ty Zenithy tam na webu visí už snad pár let. Takže šance, že tam budou je asi tak 3 promile.
KFL Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 (upraveno) Ja myslim ze Snow Já už jim napsal , ale určitě budou za hroznou raketu. Tak - konec OT, promiň, Pafeliku. Hodím link do tipů na prodej. lolohh> A kua Upraveno 2. ledna 2010 uživatelem KFL
lolohh Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 Neuznám! To já rád. Bílá a pihatá, to je šálek mé kávy Na stránkách by určitě měly zapracovat, ale jinak to dělaj dobře. Mají tam opravdu nádherné kousky a tu a tam se objeví opravdová perla. Nedávno jsem tam obdivoval tyhle: Tak to by se ti líbil spiderer. Hm, tydle IWC jsou taky krásný. Jedny z mála hodinek, kdybych zkousnul, že bych měl zlatý hodinky ke stříbrnýmu prstýnku.
spiderer Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 Tak to by se ti líbil spiderer. To bych do tebe nerek, ze me budes takhle nabizet na webu, zklamal jste me pane lolohh
volbeat Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 cibule nemaj chybu, jen pro zajímavost, kolik mají kamenů?
Chorche Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Pavle, nádhera! Hodně jsem se na ty fotky těšil, ale že to bude taková krása Hezké Vánoce jste si udělali...
Karlos Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Jo tak takovéhle Vánoce by se mi taky líbily, paráda. Můžu poprosit o fotku strojku těch kapesních?
Pafelik Odesláno 3. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Tady jsou fotky strojku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se