spiderer Odesláno 4. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Hele tak pojd do cinsky sekce o Parnisech, tam máš taky jeden prima kousek Moc hezky, udelame hromadnou objednavku?
lolohh Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 No to bylo moudro Když oni mě k tomu vysloveně vyprovokovali
spiderer Odesláno 4. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Aby ses neposral Edit: to jsem to pěkně vymňouk s tim příspěvkem 2345 Ses borec, v tom prispevku jsi to vzal pekne od podlahy aby to stalo za to, jednou to prectu svym detem at vi o cem to tenkrat na chronomagu bylo
pete Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Ses borec, v tom prispevku jsi to vzal pekne od podlahy aby to stalo za to, jednou to prectu svym detem at vi o cem to tenkrat na chronomagu bylo Až ty budeš mít děti, který budou rozumět tomu co říkáš, tak už se budou smát i internetu Jinak jsou fakt hezký, ještě jednou gratulace. Jo a na velikost jsem se ptal, protože jsi takovej hubenej načesanej metrouš :lol2:
spiderer Odesláno 4. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Až ty budeš mít děti, který budou rozumět tomu co říkáš, tak už se budou smát i internetu Jinak jsou fakt hezký, ještě jednou gratulace. Jo a na velikost jsem se ptal, protože jsi takovej hubenej načesanej metrouš :lol2: Dik, kdy k nam zase prijedete do mesta na navstevu panove?
pete Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Stačí se jen domluvit, nahoď termín a nevidím v tom problém. Jediné co, tak "ještěrkář" má porouchanou nožku, takže ta přeprava metrem by mu nemusela udělat dobře. Ale ať se k tomu vyjádří i ostatní, já jsem v zásadě pro.
spiderer Odesláno 4. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 No tak treba koncem nekdy koncem ledna at se s tim nemazem? To uz by mohl bejt i jesterkar zahojenej a lolohh pripravenej
Návštěvník YPO Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 no vida pak, že "leštěný hodinky nechci" - dávám jim týden
bandicoot Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 dávám jim týden jó tejden, je vidět, žes tu dneska moc nebyl...
spiderer Odesláno 5. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 no vida pak, že "leštěný hodinky nechci" - dávám jim týden Co ty tady delas covece? jó tejden, je vidět, žes tu dneska moc nebyl... Pšt
Návštěvník YPO Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Co ty tady delas covece? když vidím nápis marinamilitare tak mám vždycky erekci
PhoeniX Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 když vidím nápis marinamilitare tak mám vždycky erekci. Někde tu bylo vlákno o honění.
Návštěvník YPO Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Někde tu bylo vlákno o honění. až tak ? - to by se mělo zpoplatnit jó tejden, je vidět, žes tu dneska moc nebyl... kde se to prodává ?
PhoeniX Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 až tak ? - to by se mělo zpoplatnit Souhlasím, požitky pouze za příslušný poplatek.
lolohh Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Někde tu bylo vlákno o honění. spiderer do něj postoval svoje fotky, takže můžeš YPOuši poslat peníze rovnou jemu, přímo ke zdroji.
spiderer Odesláno 5. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 spiderer do něj postoval svoje fotky, takže můžeš YPOuši poslat peníze rovnou jemu, přímo ke zdroji. Ale tys tady mel taky peknou fotku, jen uz nevim jak se jmenovala - byl tam i 911
lolohh Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Ale tys tady mel taky peknou fotku, jen uz nevim jak se jmenovala - byl tam i 911 Ta nám utekla ze soukromého archivu, dost mě to tenkrát naštvalo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se