Baker Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 lolohh napsal: Aby ses neposral No to bylo moudro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 Frantik napsal: Hele tak pojd do cinsky sekce o Parnisech, tam máš taky jeden prima kousek Moc hezky, udelame hromadnou objednavku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 Baker napsal: No to bylo moudro Když oni mě k tomu vysloveně vyprovokovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 lolohh napsal: Aby ses neposral Edit: to jsem to pěkně vymňouk s tim příspěvkem 2345 Ses borec, v tom prispevku jsi to vzal pekne od podlahy aby to stalo za to, jednou to prectu svym detem at vi o cem to tenkrat na chronomagu bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 spiderer napsal: Ses borec, v tom prispevku jsi to vzal pekne od podlahy aby to stalo za to, jednou to prectu svym detem at vi o cem to tenkrat na chronomagu bylo Až ty budeš mít děti, který budou rozumět tomu co říkáš, tak už se budou smát i internetu Jinak jsou fakt hezký, ještě jednou gratulace. Jo a na velikost jsem se ptal, protože jsi takovej hubenej načesanej metrouš :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 pete napsal: Až ty budeš mít děti, který budou rozumět tomu co říkáš, tak už se budou smát i internetu Jinak jsou fakt hezký, ještě jednou gratulace. Jo a na velikost jsem se ptal, protože jsi takovej hubenej načesanej metrouš :lol2: Dik, kdy k nam zase prijedete do mesta na navstevu panove? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 Stačí se jen domluvit, nahoď termín a nevidím v tom problém. Jediné co, tak "ještěrkář" má porouchanou nožku, takže ta přeprava metrem by mu nemusela udělat dobře. Ale ať se k tomu vyjádří i ostatní, já jsem v zásadě pro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 No tak treba koncem nekdy koncem ledna at se s tim nemazem? To uz by mohl bejt i jesterkar zahojenej a lolohh pripravenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 Jasně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 no vida pak, že "leštěný hodinky nechci" - dávám jim týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 YPO napsal: dávám jim týden jó tejden, je vidět, žes tu dneska moc nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 YPO napsal: no vida pak, že "leštěný hodinky nechci" - dávám jim týden Co ty tady delas covece? bandicoot napsal: jó tejden, je vidět, žes tu dneska moc nebyl... Pšt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 spiderer napsal: Co ty tady delas covece? když vidím nápis marinamilitare tak mám vždycky erekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 YPO napsal: když vidím nápis marinamilitare tak mám vždycky erekci. Někde tu bylo vlákno o honění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 PhoeniX napsal: Někde tu bylo vlákno o honění. až tak ? - to by se mělo zpoplatnit bandicoot napsal: jó tejden, je vidět, žes tu dneska moc nebyl... kde se to prodává ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 YPO napsal: až tak ? - to by se mělo zpoplatnit Souhlasím, požitky pouze za příslušný poplatek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 PhoeniX napsal: Někde tu bylo vlákno o honění. spiderer do něj postoval svoje fotky, takže můžeš YPOuši poslat peníze rovnou jemu, přímo ke zdroji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 lolohh napsal: spiderer do něj postoval svoje fotky, takže můžeš YPOuši poslat peníze rovnou jemu, přímo ke zdroji. Ale tys tady mel taky peknou fotku, jen uz nevim jak se jmenovala - byl tam i 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 spiderer napsal: Ale tys tady mel taky peknou fotku, jen uz nevim jak se jmenovala - byl tam i 911 Ta nám utekla ze soukromého archivu, dost mě to tenkrát naštvalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 (alias "honím" příspěvky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se