straspol Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Kvôli pracovným povinnostiam som ku hodinárovi poslal priatelku a div sa svete na tých TV je zlá nejaká súčiastka ktorá zabezpečuje dobíjanie ked sa vrtia na winderi...takže záhada kvôli čomu meškali na winderi a kvôli čomu som ich musel ručne doťahovať je vyriešená. Hodinár objedná tú súčiastku a snád bude všetko už ok. Díky za rady :-)O něčem takovém jsem ještě nikdy neslyšel- součástka přímo pro natahování ve vrtiči na Primkách z 80.let..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 O něčem takovém jsem ještě nikdy neslyšel- součástka přímo pro natahování ve vrtiči na Primkách z 80.let..?Je to vraj súčiastka, ktorá zabezpečuje že sa hodinky dobíjajú bud na winderi alebo pri nosení...asi je niečo s rotorom kedže ich nedobíja pri vrtení ale len pri ručnom doťahovaní.Ked budú opravené spýtam sa hodinára čo to presne bolo pokazené a dám vedieť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Mně to přijde jako blbost. V můstku samonátahu je jednoznačně dáno, co tam patří. Tam se nic "měnit" nedá. Měl jsem ho rozebraný x-krát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Nemůže to být nějak přidřená hřídelka rotoru samonátahu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Prasklý /zlomený/ čep rotoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Pochlubím se mou malou sbírkou televizí. Některé čekají na sklíčka a budou potřebovat trochu péče. Chtěl jsem je vyfotit takhle pohromadě. U těch dvou šedivých si povšimněte barvy ciferníku. Je to běžný jev? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 To máš jak u fialek, taky tisíc odstínů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Pochlubím se mou malou sbírkou televizí. Některé čekají na sklíčka a budou potřebovat trochu péče. Chtěl jsem je vyfotit takhle pohromadě. U těch dvou šedivých si povšimněte barvy ciferníku. Je to běžný jev?Krása, to snad jsou všechny varianty, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Neřekl bych, že se dělaly dvě barevné verze, spíš prostě barva nesedla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Takže jste mi potvrdili to, co jsem si myslel. Někomu ujela ruka při míchání barvy. Chybí mi ještě jedna verze těch zlatých, co jsou úplně vlevo. Jestli se nepletu, tak byly ještě jedny s trochu tmavší lunetou - více do hněda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Dle zde uverejnenych katalogu existuje jen pet barevnych variant. Zbytek budou barevne zmeny dle ruzneho "sisovani" barev behem lethttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/25566-prim-automatic/page-2?hl=televize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Tak mám tedy komplet.... Teď jen hledat ty v lepším a lepším stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 komplet nemáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čibi Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 komplet nemášTak to byla poťouchlá narážka ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Tak to byla poťouchlá narážka ;-)Možná měl na mysli televize s calibrem 97... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rama Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Kvôli pracovným povinnostiam som ku hodinárovi poslal priatelku a div sa svete na tých TV je zlá nejaká súčiastka ktorá zabezpečuje dobíjanie ked sa vrtia na winderi...takže záhada kvôli čomu meškali na winderi a kvôli čomu som ich musel ručne doťahovať je vyriešená. Hodinár objedná tú súčiastku a snád bude všetko už ok. Díky za rady :-) Je to vraj súčiastka, ktorá zabezpečuje že sa hodinky dobíjajú bud na winderi alebo pri nosení...asi je niečo s rotorom kedže ich nedobíja pri vrtení ale len pri ručnom doťahovaní.Ked budú opravené spýtam sa hodinára čo to presne bolo pokazené a dám vedieť. Mně to přijde jako blbost. V můstku samonátahu je jednoznačně dáno, co tam patří. Tam se nic "měnit" nedá. Měl jsem ho rozebraný x-krát. Nemůže to být nějak přidřená hřídelka rotoru samonátahu? Prasklý /zlomený/ čep rotoru. Součástka, kterou 3 dny nejste schopni identifikovat se jmenuje odlučovací kolo samonátahu a je to nejslabší článek automatického kalibru 96. Pokud se toto kolečko pravidelně nečistí, zanáší se až přestane dotahovat úplně a pro chod zbývá funkční pouze manuální nátah. V takovémto stavu se už většinou nepodaří ani po vyčištění kolečko oživit. Dá se samozřejmě sundat a vyměnit za jiné, akorát dneska není v NOS stavu moc dobře sehnatelné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Tak těch mám doma kyblík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Tak těch mám doma kyblík.To je super, koupím tak deset deka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javert Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 komplet nemášKalibr 97..... ten chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Součástka, kterou 3 dny nejste schopni identifikovat se jmenuje odlučovací kolo samonátahu a je to nejslabší článek automatického kalibru 96. Pokud se toto kolečko pravidelně nečistí, zanáší se až přestane dotahovat úplně a pro chod zbývá funkční pouze manuální nátah. V takovémto stavu se už většinou nepodaří ani po vyčištění kolečko oživit. Dá se samozřejmě sundat a vyměnit za jiné, akorát dneska není v NOS stavu moc dobře sehnatelné.. Tak těch mám doma kyblík. Zvláštní je, že mi doma zbyly právě po opravách jiných chyb v samonátahu. Z toho mi nějak nevychází, že je to nejslabší článek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se