docent_tecka Odesláno 8. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 a mala sumarizace dosud "predstavenych" modelu
stanik73 Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 docent_tecka napsal: neboj, jsou pripraveny se ukazat - jakmile k nim budu mit informace, prijdou na radu... hmmmm, pěkná rodinky, hlavně ty fialkové zaujmou i dnes.
Návštěvník tolja Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 A co takhle sporty? Letecké kalibr 96, modré a černé s kalibrem 69 a poslední jsou s myiotou.
accutron Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Pár obrázků pro ty z nás, kteří si chtějí zkontrolovat zda mají originály a nebo skládačky Prim Automatic. Omlouvám se za sníženou kvalitu obrázků, ale je to z toho důvodu, aby jednotlivé soubory nebyly příliš velké a jejich otevírání netravalo příliš dlouho.
Biges Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 @accutron Nááádhera! 96 032 3 jsem ještě neviděl.
docent_tecka Odesláno 8. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 Accutrone - moc dekuji - katalogove obrazky tech 96-19,20,21 automatu jsem dosud nemel - a rovnou bych mel s dovolenim dotaz - jsou tyto automaty starsi nez "televize" 027 a 028? ja jsem si je vzdy zarazoval jako starsi "verzi televizi", sam nevim proc. A taky jsou super ty 97 - myslim, ze tenhle kalibr by si pak zaslouzil samostatne vlakno - mi uz se neco realneho rysuje, tak snad me zase nepredbehne jeden clen chronomagu Toljo - na sporty automaty se taky chystam (viz ty moje bile;) ) ale nejdrive chci "zmaknout" spolecenske automaty
accutron Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 docent_tecka napsal: Accutrone - moc dekuji - katalogove obrazky tech 96-19,20,21 automatu jsem dosud nemel - a rovnou bych mel s dovolenim dotaz - jsou tyto automaty starsi nez "televize" 027 a 028? ja jsem si je vzdy zarazoval jako starsi "verzi televizi", sam nevim proc. A taky jsou super ty 97 - myslim, ze tenhle kalibr by si pak zaslouzil samostatne vlakno - mi uz se neco realneho rysuje, tak snad me zase nepredbehne jeden clen chronomagu Číslování jednotlivých modelů mělo vzestupnou řadu tzn. 96 001, 96 002, ...... Takže čím vyšší číslo modelu, tak tím mladší typ.
Návštěvník tolja Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 docent_tecka napsal: Toljo - na sporty automaty se taky chystam (viz ty moje bile;) ) ale nejdrive chci "zmaknout" spolecenske automaty Ještě musíš dát dohromady kulatý automaty, a jak koukám na ty žlutý bauhausy s hnědým cifrem z katalogovýho listu, tak sem zvědavej odkud vezmeš live foto - ještěže jsem primkám zamával, protože nevím, kde bych je sháněl.
docent_tecka Odesláno 8. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 tolja napsal: Ještě musíš dát dohromady kulatý automaty, a jak koukám na ty žlutý bauhausy s hnědým cifrem z katalogovýho listu, tak sem zvědavej odkud vezmeš live foto - ještěže jsem primkám zamával, protože nevím, kde bych je sháněl. tyhle zlute na me koukaji z plakatu v kancelari uz dlouho, ale nazivo jsem je taky nevidel - ale snad pomuze dodat "live foto" treba accutron ... neverim, ze nevis, kde shanet primky - vzdyt jsme kdysi chodili do toho bazaru ve vrsovicich, ne? tam meli ty raritni kousky vystavene ve vitrince
accutron Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2010 docent_tecka napsal: tyhle zlute na me koukaji z plakatu v kancelari uz dlouho, ale nazivo jsem je taky nevidel - ale snad pomuze dodat "live foto" treba accutron ... neverim, ze nevis, kde shanet primky - vzdyt jsme kdysi chodili do toho bazaru ve vrsovicich, ne? tam meli ty raritni kousky vystavene ve vitrince Ona to není úplně žlutá barva. Je to něco mezi žlutou a zelenou. Přes víkend je nafotím a dám je sem.
docent_tecka Odesláno 12. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2010 tak snad jsme uz rozdychali accutronum raritni kus a zkusim pokracovat Model 96 025 1 - kulate chromovane pouzdro - jednodilny "stribrny" cifernik s plastickymi hodinovymi indexy (cernostribrne carky) - jednoduche stribrne rucky s cernym zakoncenim, oranzova vterinovka - do hodinek "se leze predem", tzn. strojek se vytahuje pres sklicko
docent_tecka Odesláno 12. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2010 (upraveno) Model 96 026 3 - kulate zlacene pouzdro (P10E) - jednodilny "zlatavy" cifernik s plastickymi hodinovymi indexy (zlate carky- lomene uprostred) - zlate rucky s podelnym lomem stredem rucek (stejny styl jako u indexu), zlata vterinovka - do hodinek "se leze predem", tzn. strojek se vytahuje pres sklicko Upraveno 12. ledna 2010 uživatelem docent_tecka
NIGHTinGALE Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 Už je sice nemám, ale fotky sem vložím. Ty s nápisem "automatic" na lunetě nemají kalibr 96. Osobně se mi nejvíce líbí kulaté černé Bauhausy a pak kulaté se stříbrnými plastickými indexy. Hodně zajímavé byly ty obdélníkové (horní řada třetí zleva) - měly zajímavý zlatý nádech ciferníku a tomu odpovídající ručky. To už jsem pak nikdy neviděl.
revue gt Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 NIGHTinGALE napsal: Už je sice nemám, ale fotky sem vložím. Ty s nápisem "automatic" na lunetě nemají kalibr 96. Osobně se mi nejvíce líbí kulaté černé Bauhausy a pak kulaté se stříbrnými plastickými indexy. Hodně zajímavé byly ty obdélníkové (horní řada třetí zleva) - měly zajímavý zlatý nádech ciferníku a tomu odpovídající ručky. To už jsem pak nikdy neviděl. Tady ty Ti chybí, speciál korunka. http://im.aukro.cz/item887263220_hodinky_p...ls_funkcni.html
Flavamatic Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 tolja napsal: A co takhle sporty? Letecké kalibr 96, modré a černé s kalibrem 69 a poslední jsou s myiotou. Nádhera, ale doteď jsem se domníval, že špičaté ručky se montovaly jen na letecké primky. Na civilních jsme je zatím nikdy neviděl. Vím, že to sem nepatří a měl bych navštívit sekci koupím, ale chtěl jsem se zeptat, jestli náhodou nikdo nemáte náhradní pár špičatých ručiček, docela by se mi hodily. Díky
Biges Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Flavamatic napsal: Nádhera, ale doteď jsem se domníval, že špičaté ručky se montovaly jen na letecké primky. Na civilních jsme je zatím nikdy neviděl. Vím, že to sem nepatří a měl bych navštívit sekci koupím, ale chtěl jsem se zeptat, jestli náhodou nikdo nemáte náhradní pár špičatých ručiček, docela by se mi hodily. Díky Ty by chtěl každý
docent_tecka Odesláno 18. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 (upraveno) accutrone - nemas prosim katalogovou fotku a cislo tohoto modelu? mockrat diky. Upraveno 18. ledna 2010 uživatelem docent_tecka
accutron Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 docent_tecka napsal: accutrone - nemas prosim katalogovou fotku a cislo tohoto modelu? mockrat diky. Docente, fotku nemám a číslo modelu nevím. Je mi líto, že nemohu sloužit.
Návštěvník tolja Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 NIGHTinGALE napsal: Už je sice nemám, ale fotky sem vložím. Ty s nápisem "automatic" na lunetě nemají kalibr 96. .... V nich by měla být Myiota, bez otevření hodinek se pozná podle dvou poloh vytažení korunky - v jedné nastavuje čas a ve druhé datum. IMHO hnusný hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se