Přejít na obsah

casio G-shock Frogman GW-200MS

cecil

Doporučené příspěvky

Tak jsem si po dlouhé "Géčkové" pauze s pomocí jednoho váženého místního člena Frogmany Gw-200MS, než jsem si ale frogy pořídil párkrát jsem zašel do hodinářství v Ostravě kde mají velký sortiment g-shocků nicméně zcela běžné jako všude jinde v ČR dostupné modely na netu. Zpočátku jsem pokukoval po Risemanech což o to hodinky výborné ale dle asi ne jen mého názoru král géček jsou bezesporu Frogy. Hned po rozbalení obalu jsem byl velmi příjemně překvapen robustností a kvalitou zpracování hodinek. Model Gw-200MS je proveden v antracitově černé metalíze z černými nápisy. Displej hodinek má netradiční měděný odstín, pod plastovou maskou se skrývá celotitanové tělo s titanovým screwbackem který už se dodává pouze pro Frogmany a některé limit. edice modelu DW5600. Hodinky mají ve výbavě Tough solar, možnost uložení si do paměti krevní skupinu, stopky, odpočet, timer, 3 alarmy atd. a samozřejmně krásné modré podsvícení. Masivnost a kvalita tohoto modelu je zde asi všeobecně známa za zmínku však ale stojí že hodinky jsou myslím snad jako jediné géčka certifikované divers 200m vodního sloupce více o tomto i na WUS. Edice MS je inspirovaná military a má označení na řemeni 2422, a v této edici jsou ještě dostupné modely Riseman a Gulfman. Plastová maska i řemen jsou velmi kvalitní a věřím že vydrží i letité nošení. Další výhodou Frogmanů je že at se jedná o jakýkoliv model prakticky nepadá na ceně, a myslím že naopak stoupá nemluvě o menších či limt. edicích. Jsou to moje nejlepší G-shocky a asi nejlepší jaké jsem kdy mněl v ruce a to ve všech ohledech a přesto že se z nich těším jen pár dní mohu je již vřele všem doporučit.

post-1779-1262709708.jpg

post-1779-1262709724.jpg

post-1779-1262709742.jpg

post-1779-1262709753.jpg

post-1779-1262709765.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, když už jsi to nakousl, tak to dopověz..

Kde jsi je pobral? Na kolik to vyšlo až do baráku?

k čemu je ten nesympatický kruhový ukazatel????

edit: Samozřejmě sem Ti zapomněl pogratulovat.. Moc frogů se tu netoulá..

edit 2 ... a jaký je rozdíl mezi tvými a GW-200Z-1JF. co má pan Seyia? http://www.seiyajapan.com/product/G-GW-200..._GW200Z1JF.html

Upraveno uživatelem Radimk
Odkaz ke komentáři

díky, kolega Gillus to řekl vlastně všechno za mně, rozdíl je v tom že ty na Seyia jsou remake ty moje jsou samstatná nová military edice. A jak Gillus psal pohybují se v rozmezí cca 300-450usd jak kde, a jak od koho mám je od zdejšího kolegy a cenu si z dovolením nechám pro sebe. Ale i tak pochybuji že se dají u nás někde sehnat..

Odkaz ke komentáři

ještě k té ceně myslím že byla vstřícná a hlavně rychlost dodání, když budeš objednávat v zahraničí což ani neumím,tak je člověk netpělivý a už se nemůže dočkat já je mněl hned za cca 3 dny na stole což je pro mně další důvod navíc. :)

Odkaz ke komentáři

U nás se Frogmany,až na pár zatoulaných kousků,sehnat nedají...nebo jinak....casiocz nějak nepovažuje tuto řadu za vhodnou pro náš trh. Ale osobně si o casiocz a lidech tam myslím svoje......vysrat se na 25-té výročí casia.....když všude jinde byl humbuk.......haló a sláva.......no nic...nebudu se krkat,ale G-čka si u nás prostě nekoupím,abych je nepodporoval(myšleno casiocz).......

Dantechno napostoval ,kde se nechají koupit za velmi přátelskou cenu,na Frogmany.......!!!!!!!!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři

frkinovi: neměj obavy Frogy jsou opravdu velká géčka jedny z největších a nejtlustších 1,8cm. Větší jsou snad asi stargate ale mněl jsem i ty a nemohu říci které jsou mohutnější každé z nich mají jiný tvar. Každopádně mám silné zápěstí a i mech. hodinky nosím velké min. 44mm diametr a frogmany jsou velké až až, mohu je porovnat třeba s mudmany nebo risemany co má kolega a ty vedle nich vypadají drobněji a rozhodně jsou menší.

Odkaz ke komentáři

frkinovi: neměj obavy Frogy jsou opravdu velká géčka jedny z největších a nejtlustších 1,8cm. Větší jsou snad asi stargate ale mněl jsem i ty a nemohu říci které jsou mohutnější každé z nich mají jiný tvar. Každopádně mám silné zápěstí a i mech. hodinky nosím velké min. 44mm diametr a frogmany jsou velké až až, mohu je porovnat třeba s mudmany nebo risemany co má kolega a ty vedle nich vypadají drobněji a rozhodně jsou menší.

Dekuji, rad se nekdy podivam zive. Treba nekdy na srazu nebo v kdyz budes v Brne.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...