Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tady je ta rakvova.Pandice je bejvalej funebrak,tak se v tomhle odstinu vyziva.Jednou jsme spolu kopali a vyhrabali jsme uplne cerstvyho pana.......................myslite si,ze mi byl schopnej ,ten metrous Spiderer,poslat za ctrnact dni adresu?KDE JE TA ADRESA?NEVIM KAM TO POSLAT TY SEZRALMOUDRO

post-4087-1265126068.jpg

• Odpovědi 223
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
tak rakvovka je luxusní ! todle bych chtěl, ale přitáhnou to domu, tak mi na tom chrápe kocour :)

Nechtel,je to hnus cernej a blbej Ricousovo vejmysl.Normalne s vysokym leskem bezne pracujem,ale na tyhle hranaty mrse to pri lesteni masinou nechce drzet a trhaj se hrany.Pandice tuhle cernou s rucnim lestenim odmita nadale vyrabet............................ted mi napadlo-udelat ji ze Zebrana,nebo z podobny bomby dreva a potahnes ji krokousem....kurva,ale kdo by to koupil?

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odesláno
Nechtel,je to hnus cernej a blbej Ricousovo vejmysl.Normalne s vysokym leskem bezne pracujem,ale na tyhle hranaty mrse to pri lesteni masinou nechce drzet a trhaj se hrany.Pandice tuhle cernou s rucnim lestenim odmita nadale vyrabet............................ted mi napadlo-udelat ji ze Zebrana,nebo z podobny bomby dreva a potahnes ji krokousem....kurva,ale kdo by to koupil?

Ja vim kdo.Spiderer :-))))))))

Odesláno

Tak ta naše je fakt pecka. Sice s tim měl pandice asi "trochen" víc kakání, ale výsledek je SUPER! Dane jsem rád, že jsme se po telefonu domluvili na jejím zhotovení (a že to neslyšel pandice...). Na srazu máte u mě nějakou tu výbornou lihovinu, "lak na rakve" není podmínkou :cheers:

Odesláno

Dane, uz jsem ti adresu poslal :lol2: Nejak jsem na tebe zapomnel, mozna jsem se domnival ze vyroba bude trvat dele :)

Jinak moc dekuju hlavne pandicemu za jeho obetavost, az se potkame priste tak vam platim pivo :cheers: Vypada to bozsky, uz se tesim :)

A nedelejste si ze me prdel! :lol2:

Odesláno

Ddyz uz si to tady vseobecne nadava do deb.lu a ruznejch zvirat,tak chci jenom rict,ze jsem taky kokot.Moje schopnosti v baleni baliku jsou spatne a zkusenosti v tomto nemam.Tady vidite vysledek meho nedostatecneho zabaleni.Predpokladam,ze s timhle balickem postak nekde u Hradce umlatil labut..........jemi to lito a clenu Instant se jeste jednou omlouvam.Pro uklidneni ostatnich.Baleni balicku ma od dnesniho rana na starosti clen Pandice.Moje leve ruce,lenost a spolehani na Ceskou postu vyvrcholilo odvolanim z fce.balice.

post-4087-1265299416.jpg

post-4087-1265299439.jpg

Odesláno
Neboj Petane,tvoje a pato31681 se vyrabeji.Rakvovky jsou hotovy a zabaleny.Zitra bych je poslal,kdyby mi ten velkomoderator napsal adresu.Fakt nejsem soukromy vocko,abych ji splasil sam.Googlovani je prd platny,na dotaz metrosexual Michal,mi vyjelo tohle.Nepredpokladam,ze to je spiderer..................tady je blba fotka te NightinGalovo................kurnajs,nez to meno vzdycky napisu,tak bych se pos.al.Nemuzes si vybrat nejakou rozumnou prezdivku?Treba Strup

Jééé, ty fotíš tak krásně, Danieli :wub: Eben není černej, ale hnědej a ten modrej samet je jak zelenožlutý blitky.

A máš pravdu, můj nick je dlouhý, příště si dám krátký a úderný, jako máš ty :D

Hele, ale vypadá to parádně! Fakt jste šikovní, kluci.

Mé díky tedy posílám do KV Bratrstvu kočičí pracky: Dlouhé bidlo (Fazer), Štětináč (Pandice) a Bohouš (Dantechno).

post-1118-1265311240.jpg

Odesláno

Hele, ale vypadá to parádně! Fakt jste šikovní, kluci.

Mé díky tedy posílám do KV Bratrstvu kočičí pracky: Dlouhé bidlo (Fazer), Štětináč (Pandice) a Bohouš (Dantechno).

Bratrstvo prijima :sleeping_03anim:

Odesláno
Ddyz uz si to tady vseobecne nadava do deb.lu a ruznejch zvirat,tak chci jenom rict,ze jsem taky kokot.Moje schopnosti v baleni baliku jsou spatne a zkusenosti v tomto nemam..............Pro uklidneni ostatnich.Baleni balicku ma od dnesniho rana na starosti clen Pandice.Moje leve ruce,lenost a spolehani na Ceskou postu vyvrcholilo odvolanim z fce.balice.

Ozaj, aj tak sa patrí aby som poďakoval, dali ste si s tým prácu. Ja som to len poslal na upozornenie, ze to fakt netreba podcenovat, na poste s tým narábajú bez výnimky zle. Stastie ze to nepolámali, len tomu odrazili kúsok hrany a /pravdepodobne veľkým/ tlakom na krabicu to logicky povolilo v lepenom spoji. Potreboval som lepidlo, dve svorky a trochu trpezlivosti. Omlátená hrana je otočená k stene. Dôležité je mať na nej položené hodinky, potom si už detaily nevšímam ani ja ;)

Ako každú veselú historku od čias Ezopa, zakončme aj tento príbeh ponaučením: Peňazí, RAMky a bublinkovej fólie nie je nikdy dosť :)

post-4112-1265319050.jpg

Odesláno

..............pro platbu Pay Pal....e-mail dan.rez@seznam.cz....cislo uctu..178778653/0600...GE Money Bank....................................pokud pri cteni tohoto vlakna kohokoli dojme osud meho hubnouciho papouska,nebo vlastni osud me sebestredne osoby,nebranim se zaslani jakekoli castky na vyse uvedeny ucet....predem dekuji Dan

Verejne dekuji clenovi SlukHoj,ze castkou zaslanou na muj ucet,pozvedl uroven stravovani meho papouska.Suma sta korun,byla pouzita na nakup orisku-buraku.Ostatni clenove si jiste vezmou priklad z tohoto vyjimecneho skutku a verim,ze ho budou v hojnem poctu nasledovat................................cumim na ten ucet a krutim hlavou,kde se tam sebrala stovka od odesilatele Milos Fryba....a blik ho..von to YPO

post-4087-1265547546.jpg

Odesláno
Ddyz uz si to tady vseobecne nadava do deb.lu a ruznejch zvirat,tak chci jenom rict,ze jsem taky kokot.Moje schopnosti v baleni baliku jsou spatne a zkusenosti v tomto nemam.Tady vidite vysledek meho nedostatecneho zabaleni.Predpokladam,ze s timhle balickem postak nekde u Hradce umlatil labut..........jemi to lito a clenu Instant se jeste jednou omlouvam.Pro uklidneni ostatnich.Baleni balicku ma od dnesniho rana na starosti clen Pandice.Moje leve ruce,lenost a spolehani na Ceskou postu vyvrcholilo odvolanim z fce.balice.

Proč jste do těch rohovejch spojů nedali kolík nebo lamelu, aby to alespon trochu drželo pohromadě? Samotný lepidlo to přece na čelních koncích neudrží.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...