Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Těžká volba, oboje krásné a dost podobné. U varianty se zlatými indexy se mi víc líbí tvar pouzdra a korunka. U stříbrných datum a klasická vteřinovka. Navíc zlatá barva se mi moc nelíbí... Takže něco mezi. Vlastně bych dal ciferník z těch nalevo do těch napravo a bylo by :)

edit: a zachoval tenký flagship indexy ve stříbrnym

Upraveno uživatelem Helex
Odesláno
Zatímco SA datum nemají :D

Ty wole, ja jsem snad zhulenej :D Dik

Na prvni pohled me zaujaly Flagship, tak jsem kouknul na ty druhy, na sestce nic, tak jsem napsal takovej blabol. :bag:

Abych z toho elegantne vybruslil, protoze maji datim na sestce ;)

Odesláno

řeknu to tak, neměl jsem na ruce silver arrow, nebo jak se to jmenuje, ale měl jsem na ruce conquest s tím zlatem a pár nocí se mi o tom zdálo

Odesláno

baker ma pravdu, flagship vypada s tou datumkou na 6 vyvazeneji. jinak bych si ale dovedl predstavit uplne jiny model. dneska jsem okukoval longines v jednom krame a dovedl bych si vybrat.

Odesláno

Zdravím, za sebe říkám Flagship, jsou takové výraznější, líbí se mně vteřinovka na nich. Ty první na mě působí tak nějak "chladně"

Odesláno

Jednoznačně Silver Arrow.

Mírně zapuštěná korunka, perfektní font písma na ciferníku, super pouzdro...

Dokonalé hodinky. Nemám jim co vytknout. Akorát řemen bych jim dal jinej. Třeba černýho aligátora.

Odesláno

Za mě teda jednoznačně Silver Arrow. Mě se naopak nelíbí na Flagship stříbrné pouzdro a zlaté indexy a ručky - zrovna u těchto mi to nesedí

Odesláno (upraveno)

Arrow.

Pro mě jednoduchá volba.

1. datum na 3 je mi sympatičtější než na 6

2. centrální vteřinovka je my s....... než ta mini

3. nelíbí se mi žlutý zlato na hodinkách

A myslím, že YPO to ''trefil'' přesně.

Upraveno uživatelem honza71

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...