Otto Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 (upraveno) Zajímali by mě Vaše názory. Zdroj fotek: Longines.com Upraveno 7. ledna 2010 uživatelem Otto
Baker Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Flagship, protoze maji datum a jsou imho hezci.
lolohh Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Flagship, protoze maji datum a jsou imho hezci. Zatímco SA datum nemají
bandicoot Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 protoze maji datum já ho vidim u obou - za mě flagship kvůli hezčímu pouzdru a užší lunetce - kdyby měly cifr s indexy ála Arrow, tak budou úplně supr...
Helex Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 (upraveno) Těžká volba, oboje krásné a dost podobné. U varianty se zlatými indexy se mi víc líbí tvar pouzdra a korunka. U stříbrných datum a klasická vteřinovka. Navíc zlatá barva se mi moc nelíbí... Takže něco mezi. Vlastně bych dal ciferník z těch nalevo do těch napravo a bylo by edit: a zachoval tenký flagship indexy ve stříbrnym Upraveno 7. ledna 2010 uživatelem Helex
Baker Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Zatímco SA datum nemají Ty wole, ja jsem snad zhulenej Dik Na prvni pohled me zaujaly Flagship, tak jsem kouknul na ty druhy, na sestce nic, tak jsem napsal takovej blabol. Abych z toho elegantne vybruslil, protoze maji datim na sestce
jaarda Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 těžká volba, sám sebe si dovedu představit tuhle otázku nabídnout.
jaarda Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 řeknu to tak, neměl jsem na ruce silver arrow, nebo jak se to jmenuje, ale měl jsem na ruce conquest s tím zlatem a pár nocí se mi o tom zdálo
little_w Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 baker ma pravdu, flagship vypada s tou datumkou na 6 vyvazeneji. jinak bych si ale dovedl predstavit uplne jiny model. dneska jsem okukoval longines v jednom krame a dovedl bych si vybrat.
JanC Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Zdravím, za sebe říkám Flagship, jsou takové výraznější, líbí se mně vteřinovka na nich. Ty první na mě působí tak nějak "chladně"
PetrM. Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Flagship :-). Proč? Snad jen pocit, nic víc
Návštěvník YPO Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 ty vlevo - vypadají víc jako hodinky
NIGHTinGALE Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Jednoznačně Silver Arrow. Mírně zapuštěná korunka, perfektní font písma na ciferníku, super pouzdro... Dokonalé hodinky. Nemám jim co vytknout. Akorát řemen bych jim dal jinej. Třeba černýho aligátora.
MarcelG Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Za mě teda jednoznačně Silver Arrow. Mě se naopak nelíbí na Flagship stříbrné pouzdro a zlaté indexy a ručky - zrovna u těchto mi to nesedí
honza71 Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 (upraveno) Arrow. Pro mě jednoduchá volba. 1. datum na 3 je mi sympatičtější než na 6 2. centrální vteřinovka je my s....... než ta mini 3. nelíbí se mi žlutý zlato na hodinkách A myslím, že YPO to ''trefil'' přesně. Upraveno 7. ledna 2010 uživatelem honza71
MarcelG Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 (upraveno) Mám u sebe ještě jednu fotku Silver Arrow, tak ji dávám sem Upraveno 7. ledna 2010 uživatelem MarcelG
baza Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 u mne silver, jen jestli nejsou příliš "mini"
Baker Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 Mám u sebe ještě jednu fotku Silver Arrow, tak ji dávám sem To ale neni fotka, ale montaz, vsimni si toho reminku.
MarcelG Odesláno 7. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2010 To ale neni fotka, ale montaz, vsimni si toho reminku. Asi jo, máš pravdu. Už nevím odkud jí mám. Ale i tak se mi hodinky líbí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se