Blekota Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 http://www.prezident.sk/swift_data/source/..._sr/foto_03.jpg vie niekto čo su zač?
Návštěvník Kamil Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Vypadá to na Seamaster Chronograph Diver. To je teda pěkný křupan! Vzít si sportovní potápěčský hodinky k obleku a ještě k tomu to vypadá na nějakou oficiální fotku. Hanba!
Kasper Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 http://www.prezident.sk/swift_data/source/..._sr/foto_03.jpg vie niekto čo su zač? Omega Seamaster 300 m Chrono-Diver
Návštěvník Kamil Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Hanba! Tím jsem nemyslel ty hodinky (i když bicolor jsou lehce out ), ale jeho.
Kasper Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 No, Kamil ma predbehol. Mozno su jeho "srdcovka", lebo ich ma uz dlhu dobu.
odklizec Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 no at uz je to jeho srdcovka nebo ne..toto k obleku a v jeho postaveni??? to uz si rovnou muze dat bile ponozky..
Blekota Odesláno 7. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2006 no at uz je to jeho srdcovka nebo ne..toto k obleku a v jeho postaveni??? to uz si rovnou muze dat bile ponozky.. len tu picujete do neho co takto mu darovat jedny zlate diplomaty.. myslim ze ako chodiaca reklama je najlepsia reklama
Návštěvník Kamil Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 len tu picujete do neho co takto mu darovat jedny zlate diplomaty.. myslim ze ako chodiaca reklama je najlepsia reklama To bys mel spis adresovat na PRIMA. Ale kdyz si Klaus koupil Primky.....
Blekota Odesláno 7. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2006 len tu picujete do neho co takto mu darovat jedny zlate diplomaty.. myslim ze ako chodiaca reklama je najlepsia reklama To bys mel spis adresovat na PRIMA. Ale kdyz si Klaus koupil Primky..... ja som myslel ze mu boli darovane
tom Odesláno 8. září 2006 Nahlásit Odesláno 8. září 2006 Proboha! On nemá ve svém týmu žádného stylistu?!
farářskej Odesláno 8. září 2006 Nahlásit Odesláno 8. září 2006 Proboha! On nemá ve svém týmu žádného stylistu?! Má... slovenskýho :-)))
Kocour Odesláno 8. září 2006 Nahlásit Odesláno 8. září 2006 Vypadá to na Seamaster Chronograph Diver. To je teda pěkný křupan! Vzít si sportovní potápěčský hodinky k obleku a ještě k tomu to vypadá na nějakou oficiální fotku. Hanba! Sportovní hodinky k obleku bych mu nevyčítal, to je podle mě naprosto OK. Ovšem kombinace ocel-zlacení je ohavná, absolutní netolerovatelný nevkus.
Ondraj Odesláno 8. září 2006 Nahlásit Odesláno 8. září 2006 Sice zlato na hodinkách taky nemám rád, ale proč by to mělo být netolerovatelné ? Tuhle kombinaci vyrábí skoro všichni a že nejsou zrovna pro mě....
Viktor Odesláno 8. září 2006 Nahlásit Odesláno 8. září 2006 Vypadá to na Seamaster Chronograph Diver. To je teda pěkný křupan! Vzít si sportovní potápěčský hodinky k obleku a ještě k tomu to vypadá na nějakou oficiální fotku. Hanba! Sportovní hodinky k obleku bych mu nevyčítal, to je podle mě naprosto OK. Já si myslím, že sportovní hodinky na kovovém tahu k obleku nepatří, zejména ne potápěčské modely a zejména ne k formálnímu černému obleku s bílou košilí. James Bond je jenom jeden (předpkládám tedy, že pan G. nemá nic společného s MI5 ).
Ondraj Odesláno 8. září 2006 Nahlásit Odesláno 8. září 2006 Dneska se k obleku nosí kdejaké hodinky, tím ale neříkám, že by si nemohl vzít vhodnější.
roon Odesláno 8. září 2006 Nahlásit Odesláno 8. září 2006 Dneska se k obleku nosí kdejaké hodinky, tím ale neříkám, že by si mohl vzít vhodnější. to, že se dnes nosí k obleku kdejaké hodinky je bouhužel pravda, ale to neznamená, že je to vhodné, ikdyž co a není vhodné je asi věc vkusu a názoru. Ale tohle je alespoň pro mě už vážně moc....
Viktor Odesláno 8. září 2006 Nahlásit Odesláno 8. září 2006 Nenosi Havel nahodou Swatchky... To nevím, ale viděl jsem ho jednou v prodejně Carollinum v Pařížský ulici v Praze a běhali tam kolem něj jako kolem stálého zákazníka... Tipuju ho na několik kvatiních švýcarských hodinek.
Ondraj Odesláno 8. září 2006 Nahlásit Odesláno 8. září 2006 I kdyby nebyl stálý zákazník, tak kolem něj budou běhat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se