Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno
Cenu nevím, ale asi bude šílená.

nejdražší byly vždy žluté (občas se prodávají kolem 1500 až 2000 usd) - že by je zelená dohnala ? :D

Odesláno
nejdražší byly vždy žluté (občas se prodávají kolem 1500 až 2000 usd) - že by je zelená dohnala ? :D

Myslím, že ne. Žlutých se totiž vyrobilo jenom 300, takže proto vysoká cena. Tady by to mělo být 1818ks. Červených bylo 1313, modrých snad 1800. Nahodím pak komplet přehled. Očekávám že cena teď bude 500+ usd a časem to logicky bude stoupat.

Jinak takhle z obrázků vypadají hezky, ale ten kyklop... :(

Odesláno
ake maju oznacenie? Furt tam ostal ten isty low-kaliber 7s26?

Označení jsem zatím nikde nenašel, zatím jedině "Monster 7". Jinak jsem na jednom fóru našel že v přepočtu vyjdou na 380 ojro (psal člověk přímo z Bangkoku). A co se týče strojku, tak 7s36

Návštěvník Snow
Odesláno

Na Monstra reaguji vždy negativně, ale tentokrát udělám výjimku, zelená příšera je fajn. Jak poznamenal Karlos, černé ručičky by jí ještě pomohly, ale i takhle to příšeře sluší. Myslím si, že to bude relativně zajímavý sběratelský kus, jehož hodnota zcela určitě poroste. Budu čekat na její první živé fotky až se vyloupne u nás na fóru.

Odesláno

trvalo dlho kym som monstram prišiel na chuť, teraz som im dosť pozitívne naklonený. K tejto limitke poviem len toľko: kyklop je hnus, a na týchto hodinkách, aj keď plne ladí s dojmom horologického Shreka, tomu nie je inak. brrrrr..

Odesláno
Nádhera!!! 400 euro bych za ně okomžitě vyplázl. Pokud někdo najde prodejce, prosím o zveřejnění. Vlastně NÉ! nezveřjňovat, ale poslat Laďovi do SZ. Díky.

Chtěl jsem napsat něco v podobném duchu, ohledně toho odkazu na jejich prodej... Takže pokud někdo budete vědět kde, napište to prosím zde.

Jinak jsem si až při druhé sérii fotek všiml těch zelených indexů 0 až 15 - no kvůli mně by to tam být nemuselo, ale kdyžtak bych to vydržel... ;)

Odesláno
Nádhera!!! 400 euro bych za ně okomžitě vyplázl. Pokud někdo najde prodejce, prosím o zveřejnění. Vlastně NÉ! nezveřjňovat, ale poslat Laďovi do SZ. Díky.

Chtěl jsem napsat něco v podobném duchu, ohledně toho odkazu na jejich prodej... Takže pokud někdo budete vědět kde, napište to prosím zde.

Jinak jsem si až při druhé sérii fotek všiml těch zelených indexů 0 až 15 - no kvůli mně by to tam být nemuselo, ale kdyžtak bych to vydržel... ;)

Hodinky budou asi opravdu rozebrané, nezbývá než čekat na ebay nebo WUS...pravděpodobně s vyšší cenou. Ale na žlutý to mít nebude :) Jestli si dobře pamatuju, tak červený (1313ks oproti 1818ks u zelených) se prodávaly 600-800 usd. Ale zase si nevzpomínám na pořizovací cenu...

Odesláno
Pár podomácky upravených

Tohle je jediná cesta pro mě. Normální oranžový nebo černý se mi vůbec nelíbí. Limitky se mi naopak líbí, ale je tam kyklop...Takže buď modifikace nebo japonský fialový/bílý model.

Návštěvník Snow
Odesláno

Tak vida, než jsme se rozkoukali a jsou pryč  :( . Teď už nás čekají poněkud jiné NC, myslím si, že se s nimi bude čile kšeftovat.

Návštěvník Snow
Odesláno
Tohle je jediná cesta pro mě. Normální oranžový nebo černý se mi vůbec nelíbí. Limitky se mi naopak líbí, ale je tam kyklop...Takže buď modifikace nebo japonský fialový/bílý model.

V Japonsku mají fialový  :eek: model ? To musí být hnus fialový  :yucky: . Jo zelená, to je paráda, ta se povedla. Kyklop je sice veliký jako prase a podle fotek škaredě zkresluje, ale co, je to limitka, vše odpuštěno.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...