Návštěvník Alda Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Nächsten Freitag 04.07.2014 ab 18:00 Uhr wird im Bayrischen Fernsehen in der Abendschau ein Kurzfilm über uns ausgestrahlt
Altruista Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 (upraveno) Když jsem ten tah viděl, tak jsem chtěl napsat něco obdobného co bandicoot. Upraveno 27. června 2014 uživatelem Altruista
jankoxxx Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 ...Jehova sa smeje!raz vsetci prijmu tu pravu vieru
farkyostrava Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 tak ses DDDDdockal ? az co titima v prodeji ...nejaka nova znacka ?
jankoxxx Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 tak ses DDDDdockal ? az co titima v prodeji ...nejaka nova znacka ?uz asi volako sikmo vidim
farkyostrava Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 uz asi volako sikmo vidim od radosti :-) ja bych taky JANcil
jankoxxx Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 cely cas som sa bal velkosti, ale vobec to neni take zle. zelam vam hranate nemecke snicky
kloubik Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Janko dost dobry, gratuluju. Tady si vyhrajes s remenama. A taky bych volil bily cifernik s cislicema.
Návštěvník Alda Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 den D Slusela by jim cervena sekundova rucka.
Návštěvník Alda Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 (upraveno) Damasko vs. Nomos http://forums.watchuseek.com/f8/nomos-versus-damasko-1049308.html Oboje jsem videl nazivo. Club proti DK13 (101) pusobi spis jako detska hracka Damasko jsou robustni s mnohem hezcim pouzdrem, ktere ovsem ne kazdemu sedne na ruku. Jsou na vetsi zapesti, nejlepe ve tvaru lovecaku a poradne siroke. Umelecke dilo je korunka. Je velka akorat, natahovani je pozitek a jeji zpracovani nema konkurenci. Nadherne satenovy povrch po obvodu, celo korunky je lestene a logo Damasko je satenove a vyhloubene !!! (ne frezovane), coz umoznuje mnohem presnejsi obrabeni s presnosti na tisiciny milimetru. Upraveno 28. června 2014 uživatelem Alda
jankoxxx Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Janko dost dobry, gratuluju. Tady si vyhrajes s remenama. A taky bych volil bily cifernik s cislicema. biely cifernik som mal uz na da37 takze som siel na istotu pride mi zivsi oproti da46 a paci sa mi ze po tme vidiet aj cislice co na ciernom ciferniku chyba... den D Slusela by jim cervena sekundova rucka.citim v kostiach ze Damasko revolucia zacina presne ta cervena rucicka ma napadla ked som na ne cakal, ale momentalne mi tam moc nechyba. ze som ja stary somar uz davnejsie nesiahol k tymto hodinkam..
Návštěvník Alda Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Ja bych klidne tu svoji zlutou vymenil za cervenou a s napisem Si.
Micey Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Vyborna srovnavacka. Fakt se na ty Damaska musim jet zase podivat..
CEGY Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 (upraveno) ...Cegyho watche mne překvapily. Barva cifru je skvělá a hodinky jsou robustní. Na moji špejli moc.Jak si se s nimi sžil?Spokojenost velka. Troufam si tvrdit, ze mi vydrzi fakt dlouho, pac od Damaska toho momentalne neni moc, co by me vzrusovalo. Snad az prijdou s nejakyma potapkama. Vyse zminovany tah bych bral jako vitanou zmenu. Moznost stridani nato strapu a kombinovani kozenych remenu (ktere tedy teprve planuju) je prijemna aktivita na zahnani nudy. Co se velikosti tyce, taktez bez problemu. Jenze ja nosival 45+, takze 43,5 je stale ok, ikdyz na sobe uz take pozoruju prechod k mensim, komfortnejsim prumerum. Vzpominam si, jak jsem na ne koukal kdysi v Chronoshopu a zdaly se mi male.. Upraveno 28. června 2014 uživatelem CEGY
Začátečníček Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Spokojenost velka. Troufam si tvrdit, ze mi vydrzi fakt dlouho, .....Tak to je pro mě špatná zpráva, trochu jsem v koupi vlákně cílil na tebe
petr_cha Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Ja bych klidne tu svoji zlutou vymenil za cervenou a s napisem Si. Ja si cas od casu spis vzpomenu na tu kiwi zelenou z pokusu o limitku..
jankoxxx Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 za 3 dni robia +1s do plusu - PARADA!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se