Přejít na obsah

Damasko-NIMG-Seiko

Doporučené příspěvky

Návštěvník Alda
Odesláno

Nächsten Freitag 04.07.2014 ab 18:00 Uhr wird im Bayrischen Fernsehen in der Abendschau ein Kurzfilm über uns ausgestrahlt 

Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Damasko vs. Nomos

http://forums.watchuseek.com/f8/nomos-versus-damasko-1049308.html

Oboje jsem videl nazivo. Club proti DK13 (101) pusobi spis jako detska hracka :) Damasko jsou robustni s mnohem hezcim pouzdrem, ktere ovsem ne kazdemu sedne na ruku. Jsou na vetsi zapesti, nejlepe ve tvaru lovecaku a poradne siroke. Umelecke dilo je korunka. Je velka akorat, natahovani je pozitek a jeji zpracovani nema konkurenci. Nadherne satenovy povrch po obvodu, celo korunky je lestene a logo Damasko je satenove a vyhloubene !!! (ne frezovane), coz umoznuje mnohem presnejsi obrabeni s presnosti na tisiciny milimetru.

post-6-0-38164900-1403926208_thumb.jpg

post-6-0-40046400-1403926227_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Alda
Odesláno

Janko dost dobry, gratuluju. Tady si vyhrajes s remenama. A taky bych volil bily cifernik s cislicema. 

biely cifernik som mal uz na da37 takze som siel na istotu :clap:  pride mi zivsi oproti da46 a paci sa mi ze po tme vidiet aj cislice co na ciernom ciferniku chyba...

den D :)

Slusela by jim cervena sekundova rucka.

citim v kostiach ze Damasko revolucia zacina :) presne ta cervena rucicka ma napadla ked som na ne cakal, ale momentalne mi tam moc nechyba. ze som ja stary somar uz davnejsie nesiahol k tymto hodinkam..

Odesláno (upraveno)

...Cegyho watche mne překvapily. Barva cifru je skvělá a hodinky jsou robustní. Na moji špejli moc.

Jak si se s nimi sžil?

Spokojenost velka. Troufam si tvrdit, ze mi vydrzi fakt dlouho, pac od Damaska toho momentalne neni moc, co by me vzrusovalo. Snad az prijdou s nejakyma potapkama. Vyse zminovany tah bych bral jako vitanou zmenu. Moznost stridani nato strapu a kombinovani kozenych remenu (ktere tedy teprve planuju) je prijemna aktivita na zahnani nudy.

Co se velikosti tyce, taktez bez problemu. Jenze ja nosival 45+, takze 43,5 je stale ok, ikdyz na sobe uz take pozoruju prechod k mensim, komfortnejsim prumerum. Vzpominam si, jak jsem na ne koukal kdysi v Chronoshopu a zdaly se mi male..

post-24177-0-50113900-1403974213_thumb.jpg

Upraveno uživatelem CEGY

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...