WEIDER Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 Shell cordovan byl za dobu co ho mám otestován v tvrdých podmínkách, téměř každodenní koupání v bazénu, přechlorovaná voda, vypocené litry mého smradlavého agresivního potu, nechtěná koupel v pivu, spousta manuální práce apod. Normální řemen by po takové masáži sm.děl jak nohy bezdomovce, no shell cordovanu to jaksi vůbec nevadí. Na oplátku jsem mu dnes dopřál rehabilitaci ve včelím vosku (ne že by ji nějak potřeboval, ale mám ho rád). Ak mozem pripojim sa.Zoznam prac okolo mnojich Damasko DA 36.Praca pri miesacke,cement,krampac,lopata ,sekanie kadecoho v dome,malovanie,lakovanie,krovinorez,samozrejme bazen.Cisteniu dal najviac zabrat cement a vyschnuta trava po koseni.Hodinky druhe po tanku Az niekedy som lutoval, ze som ich nesfotil po praci take spinave.
zibarek Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Já svá DA47 za necelých 14 dní co je mám, chovám jako v bavlnce. Damasko je pro mě absolutně TOP. Zvažuji ještě nějaký pěkný řemen na střídání, ale pořád se nemůžu rozhodnout jaký. Líbil by se mi Shell cordovan nějaké pěkné barvy. Originál bombírovaný z DA36 již Konrád přestal dodávat. Budu rád za každou radu a dobrý nápad.
zibarek Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Odesláno 5. září 2012 (upraveno) Aldo, tvé fotky jsou prostě pecka. Upraveno 5. září 2012 uživatelem zibarek
WEIDER Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Odesláno 5. září 2012 Suhlasim.Je zodpovedny za kupu mojich hodiniek
jankoxxx Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Odesláno 5. září 2012 chalani, ak viete kde je nejaky dobry deal na DA46 alebo 47 dajte vediet pokial neni neskoro
WEIDER Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Odesláno 5. září 2012 chalani, ak viete kde je nejaky dobry deal na DA46 alebo 47 dajte vediet pokial neni neskoro A tuna doma na fore nic?
WEIDER Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Odesláno 5. září 2012 Nie.Pravdepodobnost je tu dost vysoka.Clenov je tu dost.
Hasňa Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Bohuzel maji na dvanactce zase ten zakrvaveny menstruacni tampon. Pokazde, kdyz bych se kouknul kolik je hodin, tak by me natahlo. Ty tvoje zakladni Konradovky jsou stokrat lepsi.
zibarek Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 Trochu jsem zkoušel různé řemeny na Damasko DA47.První a druhá fotka originál Damasko.Třetí a čtvrtá fotka ručně řemen šitý od Zekon7302.Pátá a šestá fotka Hirsch Heavy Calv 100WR, po menších úpravách, protože má rozteč 22 mm u nožek.Jak se vám který líbí a který podle vás sedí nejlépe?
jankoxxx Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 vsetky su v podstate rovnake, ale ten od zekona sa mi paci asi najviac. byt tebou, skusil by som aj ine farby. k mojim da 37 sa krasne hodila bledomodra, tmavomodra, modra a aj oxblood ktorej si sa tak bal
zibarek Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 vsetky su v podstate rovnake, ale ten od zekona sa mi paci asi najviac. byt tebou, skusil by som aj ine farby. k mojim da 37 sa krasne hodila bledomodra, tmavomodra, modra a aj oxblood ktorej si sa tak bal Pořád Janko přemýšlím. Ten oxblood je náherný, o tom žádná, ale když já holt jsem na ty usedlé barvy, asi dědkovatím. Není nad pěkný černý, bombírovaný, kontrastně prošitý řemen. Je fakt, že Zekon odvedl perfektní práci. Díky mu za to.
Vlcak Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 Mě se tedy nejvíce líbí originál Damasko. Ale to jen vizuálně, je to samozřejmě o pocitu na ruce. Hezké kousky jsou všechny.
Chorche Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Trochu jsem zkoušel různé řemeny na Damasko DA47.První a druhá fotka originál Damasko.Třetí a čtvrtá fotka ručně řemen šitý od Zekon7302.Pátá a šestá fotka Hirsch Heavy Calv 100WR, po menších úpravách, protože má rozteč 22 mm u nožek.Jak se vám který líbí a který podle vás sedí nejlépe?Ten od Zekona se mi líbí asi nejvíc, pak Damasko. Hirsch se mi nelíbí vůbec.A jinak se mi líbí i tvoje fotky a hodinky
zibarek Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Ten od Zekona se mi líbí asi nejvíc, pak Damasko. Hirsch se mi nelíbí vůbec.A jinak se mi líbí i tvoje fotky a hodinky Díky Chorche, ten řemen od Zekona je vážně výbornej. Mám rád masivní řemeny s bombírováním, ještě mám na cestě jednoho BOBa.Damasek se pořád nemůžu nabažit, prostě něco takového jsem hledal. Jsou jednoduché, precizně zpracované, výborná velikost, prostě hodinky pro mě.
jankoxxx Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 (upraveno) ales, ten link mi nechce otvorit.. edit, uz ano Upraveno 28. září 2012 uživatelem jankoxxx
zrno Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Hodinky jsem koupil s origo řemenem kterej je na můj vkus divnej. Tak jsem si narychlo spíchnul jeden plochej a pořád to ještě nebylo ono a přemejšlel jsem co jim pořád chybí.... A tady je výsledek... teď už není o čem :-), První řemen plochej A finální podoba ..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se