funf5 Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Jedna nedělní to bude cvaků, než se tam docvakám...
Dantechno Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Damasko na aftermarket tahu - nevypada to nejhur. Zdroj WUS wonderif. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radimk Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Damasko na aftermarket tahu - nevypada to nejhur. Zdroj WUS wonderif. Nevypadá to opravdu zle, docela bych to zkousnul. Hlavně pro mou velmi vysokou spotřebu kožených řemenů. Jen kdyby to byl originál Damasko..
funf5 Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 (upraveno) Damasko na aftermarket tahu - nevypada to nejhur. Ale rozhodně ne dobře a zajímalo by mě, jak se to pouzdro popralo s tím místem styku, který tam evidentně je a ten tah je nad 12kou pěkně oleštěný... Radimk - na originál Damasko zapomeň, byl to jeden z důvodů, proč jsem zvolil Sinn, hledal jsem dlouho a našel jen to, že tah není pro Damasko priorita... EDIT: doplnění, ať nepíšu dva posty... Upraveno 16. dubna 2012 uživatelem funf5
skalis Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Damasko na aftermarket tahu - nevypada to nejhur. Zdroj WUS wonderif. Vypada to blbe (muj pohled na vec ), ostatne jako vzdycky, kdyz koncovky nenavazuji na pouzdro.
Petr_P Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Nové videjko s Nadjou v hlavní roli. Kur.a ještě jim tak rozumět Nic převratného tam neříkají. Mě spíše zaujal ten holohlavý chlapík, co si ty Damaska kupuje. Jmenuje se Marc "TURBO" Grüne a je bojovým pilotem německého letectva na stíhačce Eurofighter. Tady je jedno video z jeho "běžného" zaměstnání. http://www.youtube.com/watch?v=GRSouvRRZEY&feature=player_embedded#! Jinak je také sportovním akrobatickým pilotem. V květnu 2012 se připravuje překonat světový rekord v počtu plochých vývrtek, které zaletí (a přežije) s malým akrobatickým letounem. Celou akci, včetně rozsáhlé přípravy, postupně dokumentuje na webových stránkách www.fighterpilot.de. Partnerem je i firma DAMASKO. To video s hodinkami je tam označené jako Epizoda 15.
Chorche Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Tahy se mi k Damasko produkci imho vůbec nehodí, ale Nadja je super
Radimk Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Jojo, já s tahem taky nepočítám, jen sem si posteskl. A i při jeho absenci jsem yvolil Damaska před Sinny, ale ještě jsem nenarazil na řemen, který by mi k hodinkám "přirostl". A to hledám, sháním, kupuju, nechávám šít..Teď mi vrtá hlavou kaučuk.. Jenže já drobek potřebuju délku 130/90, a to jé oříšek..A Nadja... no coment
funf5 Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 Dík za odkaz na tu recenzi, už ji chroustám...
Návštěvník Ondra Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2012 Aldo, ty jsi ďábel! Pokaždý, když vidím tvoje fotky, mám 100 chutí ze 100 si DA36 objednat. Akorát nevím, jestli jsou dokonalý jen fotky nebo i ty hodinky... Jsou to muka, asi si tě dám do ignorovaných členů
WEIDER Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2012 Ondra:V reale su lepsie.Len objednat a otvorit krabicku
sibirnaya Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2012 ty hodinky jsou nazivo nudny, taky jsem je malem na zaklade aldovejch fotek koupil, nastesti je prodaval clen, tak jsem si je prvne zkousel a od toho zameru ustoupil..
Návštěvník Ondra Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2012 ty hodinky jsou nazivo nudny, taky jsem je malem na zaklade aldovejch fotek koupil, nastesti je prodaval clen, tak jsem si je prvne zkousel a od toho zameru ustoupil.. To je přesně to, co mě brzdí od koupě. Skvělý fotky má totiž jenom Alda, ze všech ostatních působí nudně.
funf5 Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2012 Je to klasická německá strohost, nic navíc, jednoduchost, přehlednost a technologicky našláplý... Mě osobně se DA3x taky moc nezamlouvá, ale DA4x s lunetou je už OK...
jankoxxx Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2012 Vyfotit DA36 aby vypadalo tak, jak ho vidí lidské oko je celkem těžké. Buď je na to třeba vybavení a zkušenosti, nebo se to poladí ve photoshopu. Já používám druhou možnost a někdy se to povede, jindy je to horší. Většina momentek na webu jsou totiž vyfocené buď s přesvětleným pouzdrem, nebo s přesvětlenou vteřinovkou. Na mojich fotkách je řekl bych realita. I když v reálu jsou lepší DA36 jsou daleko univerzálnější než DA4x. Jinak souhlas. Německé hodinky se vším všudy, strohé s klasickým tvarem pouzdra které se neokouká, technicky převyšujou hodinky za daleko vyšší ceny. len dodam, ze pojem vyzeraju nudne je velke zovseobecnenie. ak je nuda nezvycajna odolnost, vodotesnost, odolnost voci magnetickemu polu a prehladnost tak nudne su ked idem na rybacku, ked pilim drevo, ked pracujem okolo domu, ked idem vecer do krcmy a po ceste z krcmy, som rad ze mam na ruke damasko...
Návštěvník Tada Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Odesláno 1. července 2012 Mě naživo připadaly stejně dobrý jak na fotkách
jankoxxx Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Odesláno 1. července 2012 Freude bereiten, das tun sie richtig gut
kubson Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Damasko zvedl ceny. A celkem o dost. Hodinky nyní začínají na 980 ojro. Více na http://damasko.de/ poslední šance nakoupit u nás skladové kusy za staré ceny
StanoBare Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Orez na štvorcový formát je možný, takže šup do kalendára!
zekon7302 Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Jedna západovka Aldo ten řemen je úžasný,hned se pozná co to je
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se