Přejít na obsah

Damasko-NIMG-Seiko

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já si při těchto debatách o určení hodinek a o tom co vydrží, vždycky vzpomenu na Harryho a na jeho Fortisy. Dává jim holkám pořádně zabrat a zatím vždy v pohodě (až na tu střílející lunetu ...).

Hodinky jsou na 200m WR, tak to potápění přece musí přežít. A přežijí. I bez šroubovací korunky.

Odesláno

Jo, na Fortisech. A pro připomenutí story o střílející lunetě a nádherných záběrech z ponorů, přidávám odkaz na jedno z fotograficky nejhodnotnějších vláken tady na fóru (samozřejmě hned těsně po Mrakoušových příspěvcích).

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/57287-b-42-cosmo-chrono/

Snad Alda promine za plevel ....

Odesláno

Honzo nejak na to nebyl cas. To vis, jak se kolem jeste sem tam motaji decka, ktere doslova miluji tyhle nastroje, musis davat bacha jak svina, neustale je odhanet a na vymysleni kompozice neni prostor.

Jo to chápu, já mám sice jen jednoho  kluka, ale urvat s nim chvilku na foto je skoro nemožné. Dnes ze zoo mám jen jednu hodinkovou rychlofotku.

Odesláno

Indexy majú pekné jasné hrany, tmavé pozadie, to by šlo vo photoshope raz dva :D  Aldo, prosím, prepáč, ak už tu taká fotka je, ale nedáš tu ešte pár porovnávacích fotiek s tvojím Damasko? Len tak pre predstavu. Dík.

Odesláno

Aldo, v pohode, si robíme srandu. Ja som len narážal na photošopácku funkciu Magic Wand, kde, ak máš čisté plochy, pohodlne a rýchlo sa celá plocha označí a už s ňou môžeš čarovať.  :)  Nezaťažuj sa tým. Škoda že nemáš spoločnú Damashütte fotku.

Odesláno

Spolecne foto urcite udelam. Sakra vzdyt ja ty Dééčka zanedbavam...

Maroshu neser, nebo na tebe seslu hnev mstitele.

Myslíš Zorrův šleh? To nééé...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...