Návštěvník YPO Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 (upraveno) ne ne - to je Holly = holografický počítač 10 generace IQ 6000 Upraveno 8. ledna 2014 uživatelem YPO
zekon7302 Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Jj, to uz rikas rok a vzdy koupis nejaky jiny smuk. Jsi houby svedek Já věřil, že to jednou bude v Si, tak jsem jenom vyčihoval.
CEGY Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Na tech dc 56 mi neco chybi. Uz vim, luneta.
Kristian.nov Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 U me je to presne naopak. Jinak nove DC56 Si maji zmenu na ciselniku. Vterinovy subdial nema kriz. Vypada to myslim mnohem lepe. To je rozhodně změna k lepšímu... ta vteřinovka u "obyč" verze se mi vyloženě nelíbí...
marosh Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2014 Fotka moc pěkná, kdybys tam furt necpal ten zbožný předmět Jehudův...Ač zarytý nekuřák, tam ty Luckies bych si prásknul.
zekon7302 Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Denim, Horween, Damasko. Tuhle kombinaci miluju tak já se obejdu bez Denim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kloubik Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 (upraveno) Super, jsem moc zvedavej. Nejake blizsi info? Zkousel jsem googlovat a nasel jedinou zminku v nedavnem interview viz. link Soucasne Thilo zminuje, ze 2014 je pro ne 145. vyroci zalozeni firmy a 20 let od obnoveni spolecnosti, ktere chteji oslavit 145 kusovou limitkou kde poprve pouziji svuj in-house strojek. Upraveno 6. února 2014 uživatelem kloubik
Návštěvník Alda Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Alda Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Zamlouvaji se mi cim dal vic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Alda Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 rucky - bohuzel jen vyrez, chtelo by to poradne makro, tenhle matros si ho rozhodne zaslouzi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Alda Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 hmm, ty jsou... http://montresmecaniques.forumactif.com/t419-seamaster-600-ploprof Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kloubik Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Jsou naprosto peckovani...zrovna vcera jsem je po dlouho dobe videl na WUS v prodeji z UK a chtel to hodit do vlakna Co je kde na prodej, ale pak se k tomu nejak nedostal.
Návštěvník Alda Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Nadhera. 2500 GBP, to je pekna palka. Kolik mohly stat v r. 1976 nove ?
Návštěvník Alda Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 kdyz se setmi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Alda Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Mozna ten tah vezmu jeste na milost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Teda to je blazinec, sam je mam doma, ale stejne tak rad koukam na ty tvoje nove fotky :-) <br /><br />z mobilu...<br /><br />
Návštěvník Alda Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Teda to je blazinec, sam je mam doma, ale stejne tak rad koukam na ty tvoje nove fotky :-) <br /><br />z mobilu...<br /><br /> Diky, to me tesi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se