Přejít na obsah

Damasko-NIMG-Seiko

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ale jo, ručky paráda.. ale co ty indexy? Ta lumi tam je celkem nakydaná (jako že má ďolíčky), aspoň u těch mejch.. Já vim, plácaj to tam prej růčo a asi ve více vrstev, ale s těma dokonalejma ručkama to celkem kontrastuje.

Návštěvník Alda
Odesláno

Já bych ještě k Aldově skvělému hodnocení doplnil tohle: I přez technickou vyspělost působí naprosto průměrně a nenápadně, nevzbuzují velkou pozornost. Což třeba mě velmi vyhovuje.

K těm choulostivějším dílům bych přiřadil ještě sponu. Cenově je přijatelná ( pro případnou výměnu), ale mě se teda ten systém extenze moc nelíbí.. Na můj vkus hodně sponu "zvyšuje" 

Tahy moc nenosim, ale rekl jsem si, ze tahu na MM300 dam sanci. A je to hlavne diky spone s moznosti regulace. Opravdu trpim tim, ze se mi behem dne extremne meni zapesti a tahle spona je lek. Spona je diky tomu trochu vyssi, ale je lehoucka a neprekazi mi. Ale moc zkusenosti s ni nemam. Tah sel dolu po dvou dnech, jakmile jsem mel k dispozici kaucuk od Lukase (lukin_ova) a za ktery mu jeste jednou dekuji.

Ale tah urcite jeste prijde na radu.

Návštěvník Alda
Odesláno

Ale jo, ručky paráda.. ale co ty indexy? Ta lumi tam je celkem nakydaná (jako že má ďolíčky), aspoň u těch mejch.. Já vim, plácaj to tam prej růčo a asi ve více vrstev, ale s těma dokonalejma ručkama to celkem kontrastuje.

Netusim co je vedlo k tomu, aby pouzili tento zpusob nanaseni luminiscence. Snad mozna prave kvuli tem vice vrstvam v kombinaci s lestenymi kastroly, do kterych je lumi nanesena. Mozna to je ten duvod nemoznosti pouziti robotizovane linky, kdyz se pocita s vice vrstvami. Jaky vliv ma na svitivost luminiscence jedna poradna vrsva nanesena robotem, proti vice tencim vrstvam ? Tot otazka. Mozna v tom jejich hi-end studiu ani zadnou takovou technologii nemaji a opravdu vse delaji rucne. Tezko rict. Treba instant objasni. Chodi sem koukat na moje Damaska. :)

Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Pekne obrazky. Chtelo by to neco od Rolexu, Omegy, IWC, Credoru, nebo jine drazsi staje pro srovnani.

No souper treba pro GS se hleda tezko :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Alda
Návštěvník Alda
Odesláno

Asi budu potrebovat na ty seiko rucky poradny makro objektiv. Ricoh prestava stihat.

• po 2 týdnech...
Návštěvník Alda
Odesláno

Aldo, pospíš si někdy?

Temer kazdy den. Chodim spat se slepkama :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...