Micey Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Ale jo, ručky paráda.. ale co ty indexy? Ta lumi tam je celkem nakydaná (jako že má ďolíčky), aspoň u těch mejch.. Já vim, plácaj to tam prej růčo a asi ve více vrstev, ale s těma dokonalejma ručkama to celkem kontrastuje.
Návštěvník Alda Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Já bych ještě k Aldově skvělému hodnocení doplnil tohle: I přez technickou vyspělost působí naprosto průměrně a nenápadně, nevzbuzují velkou pozornost. Což třeba mě velmi vyhovuje.K těm choulostivějším dílům bych přiřadil ještě sponu. Cenově je přijatelná ( pro případnou výměnu), ale mě se teda ten systém extenze moc nelíbí.. Na můj vkus hodně sponu "zvyšuje" Tahy moc nenosim, ale rekl jsem si, ze tahu na MM300 dam sanci. A je to hlavne diky spone s moznosti regulace. Opravdu trpim tim, ze se mi behem dne extremne meni zapesti a tahle spona je lek. Spona je diky tomu trochu vyssi, ale je lehoucka a neprekazi mi. Ale moc zkusenosti s ni nemam. Tah sel dolu po dvou dnech, jakmile jsem mel k dispozici kaucuk od Lukase (lukin_ova) a za ktery mu jeste jednou dekuji.Ale tah urcite jeste prijde na radu.
Návštěvník Alda Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Ale jo, ručky paráda.. ale co ty indexy? Ta lumi tam je celkem nakydaná (jako že má ďolíčky), aspoň u těch mejch.. Já vim, plácaj to tam prej růčo a asi ve více vrstev, ale s těma dokonalejma ručkama to celkem kontrastuje. Netusim co je vedlo k tomu, aby pouzili tento zpusob nanaseni luminiscence. Snad mozna prave kvuli tem vice vrstvam v kombinaci s lestenymi kastroly, do kterych je lumi nanesena. Mozna to je ten duvod nemoznosti pouziti robotizovane linky, kdyz se pocita s vice vrstvami. Jaky vliv ma na svitivost luminiscence jedna poradna vrsva nanesena robotem, proti vice tencim vrstvam ? Tot otazka. Mozna v tom jejich hi-end studiu ani zadnou takovou technologii nemaji a opravdu vse delaji rucne. Tezko rict. Treba instant objasni. Chodi sem koukat na moje Damaska.
Návštěvník Alda Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 (upraveno) Pekne obrazky. Chtelo by to neco od Rolexu, Omegy, IWC, Credoru, nebo jine drazsi staje pro srovnani.No souper treba pro GS se hleda tezko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. března 2014 uživatelem Alda
Návštěvník Alda Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 a jeden muj vyrez MM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Předpokládám, že tu není vidět hrana na jedné straně a lumi je uprostřed?
Návštěvník Alda Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Předpokládám, že tu není vidět hrana na jedné straně a lumi je uprostřed?post-6-1395957274,74.jpgTak tak, jedna lestena hrana neni osvetlena.
Návštěvník Alda Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Asi budu potrebovat na ty seiko rucky poradny makro objektiv. Ricoh prestava stihat.
organic Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Myslel jsem si, dík. Poctivá prácička v téhle cenové kategorii.
Návštěvník Alda Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Kurna tohle chci. Kde se to da koupit ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Alda Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chocholusik Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 (upraveno) tady: http://www.wotancraft.com/shop/strap/tsunami a tady http://v28customs.weebly.com/keychains.html Kurna tohle chci. Kde se to da koupit ? Upraveno 11. dubna 2014 uživatelem Chocholusik
Kid_A Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 ty makra jsou brutalni:)) ne nadarmo se rika, ze dabel je v detailu:))
Návštěvník Alda Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 Kdo si hraje nezlobi, zkusim i Déčka s letadylkama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Alda Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 Aldo, pospíš si někdy?Temer kazdy den. Chodim spat se slepkama
Daemonultimate Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 DekujiNe,ne,já děkuju,to je práce pro fórum,ne to moje pindání :-)
Návštěvník Alda Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 Tak jedna s letadylkama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se