Přejít na obsah

Damasko-NIMG-Seiko

Doporučené příspěvky

Odesláno

Aldo, prosimtě nemáš tuhle v nějakým trošku větším rozlišení? Chtěl bych si ji dát v práci na plochu. Ale ne, že po mě pak budeš chtít osm milijónů. :D

post-1975-050224200 1303757893.jpg

Odesláno
  V 25. 4. 2011 v 19:49, 'Alda' napsal:

Hledal jsem, ale nejspíš jsem ji smáznul. Našel jsem jen tu zmenšenou. Ale až se dostanu k tomu klavíru, klidně ji pro tebe cvaknu ještě jednou. No problem :)

To seš hodnej. Ale musí mít stejnou kompozici a hlavně ATMOSFÉRU! A hlavně už nic z toho, co vyfotíš, nemaž. Často by to mohla bejt věčná škoda. :)
Odesláno

Člověče, Aldo, zeptám se Tě, páč nad tím delší dobu uvažuju, jak by tomu Tvému modelu slušela červená vteřinovka? Chystám se Kubsona zeptat, zda by to bylo možno takto objednat? Udělej na některé ze Tvých fotek malé kouzlo ve PS a dej to sem pro představu. Děkuji :-)

Odesláno

Tak jsem si trochu hrál. Červená z modelu SI. Fotky jsem si půjčil bezdovolení z chronoshopu, tímto se omlouvám. Chodím tam ty hodinky už nějakou dobu okukovat. Za mne tedy ano. Nebylo by to špatné.

post-5056-079132100 1304267653.jpg

Odesláno

Pánové díky!

No, není to špatné, nevyapdá to s tou červenou tak studeně, i když zrovna tyto fotky jsou tak sterilní, že na živých fotkách či v realu to zase bude o něčem jiném.

Odesláno

Radek K: Na damasku je zajimava mimo jine ta zluto-zelena vterinovka...ta me dostala. S cervenou by podle meho vypadaly hur.

MarcelG: Ty hodinky vypadaji stejne i ve skutecnosti...sterilne :)

Odesláno
  V 1. 5. 2011 v 17:25, 'efreeti' napsal:

Radek K: Na damasku je zajimava mimo jine ta zluto-zelena vterinovka...ta me dostala. S cervenou by podle meho vypadaly hur.

MarcelG: Ty hodinky vypadaji stejne i ve skutecnosti...sterilne :)

Barva, to je otázka vkusu.

Jinak to jak vypadají, je jejich výhoda. Výstřednosti vyjdou z módy a tohle bude pěkné stále.

Odesláno

Už mi to nedá nepochválit. Ačkoliv tyto hodinky nebyly zrovna moje krevní skupina, tak poslední dobou sem musím vždy zvědavě nakouknout, protože ty fotky jsou moc hezké. Poctivě si je bez dovolení stahuju :whistle: a hodinky se mi i snad začínají líbit...

Chvíli už jsem si začínal říkat, že jak je ten styl takový stejný, že to začíná býti lehce stereotypní. Ale ne, zase mě tahle rozsekala. Jen tak dál :clap:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...