eloga Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Odesláno 20. března 2023 Dobrý terén s posledním sněhem doma.
kral083 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2023 Po pauze rychle na otočku do Jizerek než to roztaje
Ajaj Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2023 nejel tu nekdo v minulych letech Vaseloppe?
warann Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2024 (upraveno) Zdarec technická. Potřebuju nový boty na nanagrip Peltoneny, na který jsem mimochodem dost zvědavej. A teď mě zmátlo toto: Oboje je NNN (což potřebuju), ale je to zastupitelný, tj. je jedno zda vezmu z prvního nebo druhýho řádku? Vázání dle dodacího listu: Vázání Rottefela NIS-XCELERATOR PRO Skate Sezóna 2020/2021 A u bot na který koukám je: Kompatibilita: Prolink®, NNN® Díky. Upraveno 16. ledna 2024 uživatelem warann
eloga Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2024 (upraveno) NNN, deska, jedna drážka na botě. Asi tak. Mám to komplet bez problémů, na Fisherkách. Upraveno 16. ledna 2024 uživatelem eloga
warann Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2024 Tak asi jo. Beru to do Rakouska, tak bych tam nerad zjistil nejaky problem. Nicmene jsem stoura, takze by ty boty sly i na NNN Prolink (vrtane bez desky)?
eloga Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2024 Hele to nevím, ale když to je značené NNN, tak by to pasovat mohlo/mělo. Já jsem s tím loni strávil také nějakou dobu, než jsem se vydal koupit novotu.
warann Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2024 Ja si to myslim taky, ale jak rikam (teda rika to moje zena a v tomhle ma pravdu ), jsem stoura, tak resim i to co nemusim. Kazdopadne boty z odkazu by sedet mely.
eloga Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2024 Jaké vybrat vázání na běžky - co je NNN, SNS a Prolink? - Vybavení - Články o běžeckém lyžování - Běžky.net (bezky.net) Jo, radši jsem mrknul na info - jsou dvě drážky do boty - NNN, původně byla jedna, to už ne. Máš tam obrázky. Tak SKOL.
warann Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2024 Super, diky. Takze Prolink je vlastne NNN od Salomonu. Toz ok, kompatibilita neni problem.
warann Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 Tý jo, už jsem to dost rizikově odkládal, za tejden frčíme do Rakouska, tak jsem včera vyrazil nakupovat (boty). Myslel jsem, že to bude na pohodu s tím, že max zjistím, že potřebuju o číslo větší/menší, než je skladem, tak objednám. Ale ouha, dost bot mi sice cca bylo, ale absolutně nesedělo, buď přes nárt nebo šířkou nebo tak nějak celkově. Chtěl jsem kombi boty, ale nakonec jsem musel vzít tyhle Alpiny na klasiku https://www.sportisimo.cz/alpina/t-clasic-as/562269/?velikost-obuvi=2348 jsou i tak vyšší, mají manžetu a na to moje občasný přibruslení to snad bude v pohodě. A hlavně z toho, co jsem měl možnost zkusit, tyhle byly jediný, co mi na první dobrou parádně sedly. Tak jsem zvědav, ale podstatně víc zvědav jsem na lyže, jak se ty nano Peltoneny osvědčí. Uf, už se docela těším, jen jem se opět přistihl při úvahách, že bych prkno už vůbec nebral a na veškerý svahový lyžovaní se úplně vyprd. Ale bylo by to asi ještě líto mladýmu, kterýmu jsem navíc slíbil, že si se mnou konečně vyzkouší prkno, tak to ještě dám. Ale že bych se na ten svah nějak extra těšil, to říct nemůžu.
warann Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 @eloga toz diky, funguje to. Novy bezky Peltonen s nanogripem, sedli jsme si hned. Za me velmi jisty vedeni (v ramci my turisticky kategorie), sjezdy, zataceni, vse super. A k tomu tresnicka v podobe toho nanogripu, takze vystupy na pohodu. Vazani jsem vzal na doporuceni prodejce na skate s tim, ze me pri beznym (klasickym) jezdeni nebude nijak omezovat, ale soucasne prispeje k lepsimu vedeni. Akorat boty nevim. Velky mi nejsou, ale ve spicce siroky, coz jsem bohuzel zjistim az pri jizde. Ale i tak parada, i kdyz podminky zrovna lednovy nejsou. Konec hlaseni.
Ajaj Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 Tak vidíš, konec dobrý všechno dobré. btw - jak je to vysoko? V sobotu vyrážím taky a řeším, zda to sebou tahat. Teploty jsou v údolí dost nad nulou
warann Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 @Ajaj jsme tady: https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Seefeld_in_Tirol takze cca 1200m.n.m. Zena byla s klukem na sjezdovce a nahore je prej videt, ze okolni udoli jsou uplne holy. Ten Seefeld je celkem spešl, loni to bylo podobny, teda s tim, ze to tady bylo jeste lepsi, ale okolo byl tak prd. No jo no. Je to tu pekny, ale dival jsem se na ceny apartmanu a nic moc . A jeste mi teda vyhovuje, ze sem muzu jet pres Nemecko a Rakouskem jedu jen par finalnich km.
Ajaj Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 mi budeme “přes kopec” na Hintertux, tak to jsem zvědavej. tak užívej
warann Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2024 Ok, taky. A na nektery diskuze tady kolem (vedle) se vyprdni. Nema to cenu
eloga Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2024 warann Tak paráda, jo ty tvé boty Alpina, jak ten vnitřek vypadá? Já mám model z loňska, ale spíše turist, je tam tkanička a pak zip. Ty tvoje jsou nejmíň o patro výš. Tkanička ne což? Ovšem to Rakousko je paráda, moc pěkné fotky. Díky.
warann Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2024 (upraveno) @eloga prave ze taky tkanicky a nejdou moc do spicky (koukam, ze z toho jeste zacnu versovat ). No, na to jak jsem si dal praci s vyberem lyzi, tak boty jsem bral na posledni chvili a musel vzit co je. Kazdopadne jsem jeste vyndal vlozku, porovnal s nohou a vypada to akorat. Dokonce i kdyz jdu, vypada to akorat, ale kdyz lyzuju a trochu vic se do toho opru, tak mi ta spicka prijde takova celkove volnejsi. Pata se mi v bote pritom nezveda, jako kdyz mas vetsi boty. No, zkusim ty vlozky, jen s tim aktualne nemam moc zkusenost a ani nevim zda ty vlozky se davaji na origo nebo misto nich. Edit: kazdopadne dnes mam den s rodinou na svahu, takze me ceka SnB a po vcerejsku me boli nohy jak prase, tak to zjevne bude velky spatny Upraveno 30. ledna 2024 uživatelem warann
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se