Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem to nakonec nevydržel a nainstaloval Mozillu. Vše jede jak má.

U IE 8 jsem zjistil, že když jedu v práci přes proxy, je to OK, ale doma, kde proxy nemam, je to nepoužitelné.

Podle mě ale došlo někde ke změně, před tím jsem IE 8 používal normálně bez proxy.

Nicméně už to neřeším.

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ve Firefoxu je dobrej zasuvnej modul Switch proxy. Nadefinujes tam vic proxy najednou.

A kdyz potrebujes, muzes mit kazdejch par vterin jinou IP. Pokud pouzijes anonymni proxy, da se to brat i jako zabezpeceni:-)

Odesláno

Chyba 503 nema s prohlizecem nic spolecneho. Pokud nekdo pozoruje pro jeho zmene ubytek techto stavu, jde jen o nahodnou korelaci. Problem je zpusobem tim, ze server neni schopen svoji kapacitou obslouzit tolik uzivatelu naraz.

Odesláno

No tak ti nevim, vcera jsem nainstaloval chrome a pouzivam ho cca 24 hod. a chybu 503 jsem mel uz tak 30x. S firefoxem za rok 1x.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Taky vám to dnes večer a v noci chodí tak pomalu nebo je "závada na mém přijímači"?

Odesláno

No obecně mi to chodí pěkně mizerně už nějakou dobu, ale vždy, když je na serveru příliš moc lidí. Teďka momentálně už to jde krásně, ale běda jakmile to někde ve vlákně vře, to pak musím dávát refresh několikrát, aby se mi vůbec něco zobrazilo.

Odesláno

Název tohoto vlákna mně připadá jako eufemismus... Rád bych poměřil rychlost, ale to by mně nesměla naskakovat dnes minimálně dvacetkrát tato hláška:

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Dělá s tím někdo něco?

Odesláno

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Teď večer co 5 minut... je to pruda...:-( Jinak skoro každý den, ale decentně, třeba 1-2x za večer...

Odesláno

Teď večer co 5 minut... je to pruda...:-( Jinak skoro každý den, ale decentně, třeba 1-2x za večer...

Fakt nevím... děsněj vopruz... Kdy se má, do háje, už přejít na to nový fórum?

Odesláno
Mam to same od zacatku pouzivani prohlizece Chrome. Na FF to bylo v pohode. Dnes uz taky nekolikrat.

Dnes - PC ntb, MAC (FF, Chrome, Safari a IE)... Blbne to úplně stejně kdekoli a v čemkoli...

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)
neuvěřitelné jak to dneska zase padá...

Strašný... :suicide_anim: Fakt by se nemohlo DOBROVOLNĚ přispět, aby se to zlepšilo? Kolikrát mi přijde, že mám ban...

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno
Dělá s tím někdo něco?

Chyba je opravdu na straně serveru, nestíhá obsloužit tolik uživatelů. A otázka, jestli s tím někdo něco dělá: v listopadu 2009 upgrade pamětí a procesorů serveru za nějaké drobné (cca 15K), ale je potřeba totální nákup nového serveru (starý už dál upgradovat nelze) = cca 40-80K. Momentálně je to určitá potíž.

Řešení: zakázat čtení fóra neregistrovaným uživatelům, koupit nový server, pronajmout si virtuální a počkat, než nás za měsíc vyhodí... :(

Odesláno

Proc vyhodi... Nedochazi mi neco? Pokud je problem s platbou za hosting pak to chapu. Nebo je poenta jinde? Dovolim si jeste podotazku - kolik stoji hosting ktery by vyhovoval foru?

Odesláno
Proc vyhodi... Nedochazi mi neco? Pokud je problem s platbou za hosting pak to chapu. Nebo je poenta jinde? Dovolim si jeste podotazku - kolik stoji hosting ktery by vyhovoval foru?

obávám se že takový není :) resp. ten vlastní server vyjde levněji..

Odesláno

Protože normální webhosting za cca 100-1000 Kč měsíčně nechce provozovat aplikaci s takovým provozem, co tu generujeme :)

Cenovou alternativou je pronájem vlastního serveru (cca. 5K měsíčně) plus konektivita (něco jako 2K měsíčně) + správa.

A to nákup vlastního serveru vyjde levněji...

Odesláno

Chronomagu nechci nikomu kecat do jeho zameru, ale co sponzor? Tahle varianta by nebyla realna? Pak Grgu a spol udelat moderatorem, plevel by odpadl a zrno by se mnozilo peclivym slechtenim. Kombinace s tou "zdi" by to vyresila.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...