P_P Odesláno 1. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Tak jsem to nakonec nevydržel a nainstaloval Mozillu. Vše jede jak má. U IE 8 jsem zjistil, že když jedu v práci přes proxy, je to OK, ale doma, kde proxy nemam, je to nepoužitelné. Podle mě ale došlo někde ke změně, před tím jsem IE 8 používal normálně bez proxy. Nicméně už to neřeším.
cody Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Ve Firefoxu je dobrej zasuvnej modul Switch proxy. Nadefinujes tam vic proxy najednou. A kdyz potrebujes, muzes mit kazdejch par vterin jinou IP. Pokud pouzijes anonymni proxy, da se to brat i jako zabezpeceni:-)
skalis Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Chyba 503 nema s prohlizecem nic spolecneho. Pokud nekdo pozoruje pro jeho zmene ubytek techto stavu, jde jen o nahodnou korelaci. Problem je zpusobem tim, ze server neni schopen svoji kapacitou obslouzit tolik uzivatelu naraz.
nAscA Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 No tak ti nevim, vcera jsem nainstaloval chrome a pouzivam ho cca 24 hod. a chybu 503 jsem mel uz tak 30x. S firefoxem za rok 1x.
Návštěvník Kamil Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Taky vám to dnes večer a v noci chodí tak pomalu nebo je "závada na mém přijímači"?
Helex Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Párkrát mi to i spadlo, ale to bylo asi těma hádkama (přetížený téma?)
Jay Doll Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 No obecně mi to chodí pěkně mizerně už nějakou dobu, ale vždy, když je na serveru příliš moc lidí. Teďka momentálně už to jde krásně, ale běda jakmile to někde ve vlákně vře, to pak musím dávát refresh několikrát, aby se mi vůbec něco zobrazilo.
Kalifx Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Název tohoto vlákna mně připadá jako eufemismus... Rád bych poměřil rychlost, ale to by mně nesměla naskakovat dnes minimálně dvacetkrát tato hláška: Service Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. Dělá s tím někdo něco?
tombed Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Service Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. Teď večer co 5 minut... je to pruda...:-( Jinak skoro každý den, ale decentně, třeba 1-2x za večer...
Kalifx Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Service Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. Teď večer co 5 minut... je to pruda...:-( Jinak skoro každý den, ale decentně, třeba 1-2x za večer... Fakt nevím... děsněj vopruz... Kdy se má, do háje, už přejít na to nový fórum?
nAscA Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Mam to same od zacatku pouzivani prohlizece Chrome. Na FF to bylo v pohode. Dnes uz taky nekolikrat.
Kalifx Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Odesláno 7. února 2010 Mam to same od zacatku pouzivani prohlizece Chrome. Na FF to bylo v pohode. Dnes uz taky nekolikrat. Dnes - PC ntb, MAC (FF, Chrome, Safari a IE)... Blbne to úplně stejně kdekoli a v čemkoli...
tombed Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 neuvěřitelné jak to dneska zase padá...
ricous Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 (upraveno) neuvěřitelné jak to dneska zase padá... Strašný... Fakt by se nemohlo DOBROVOLNĚ přispět, aby se to zlepšilo? Kolikrát mi přijde, že mám ban... Upraveno 18. února 2010 uživatelem ricous
Chronomag Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Dělá s tím někdo něco? Chyba je opravdu na straně serveru, nestíhá obsloužit tolik uživatelů. A otázka, jestli s tím někdo něco dělá: v listopadu 2009 upgrade pamětí a procesorů serveru za nějaké drobné (cca 15K), ale je potřeba totální nákup nového serveru (starý už dál upgradovat nelze) = cca 40-80K. Momentálně je to určitá potíž. Řešení: zakázat čtení fóra neregistrovaným uživatelům, koupit nový server, pronajmout si virtuální a počkat, než nás za měsíc vyhodí...
cody Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Proc vyhodi... Nedochazi mi neco? Pokud je problem s platbou za hosting pak to chapu. Nebo je poenta jinde? Dovolim si jeste podotazku - kolik stoji hosting ktery by vyhovoval foru?
kubson Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Proc vyhodi... Nedochazi mi neco? Pokud je problem s platbou za hosting pak to chapu. Nebo je poenta jinde? Dovolim si jeste podotazku - kolik stoji hosting ktery by vyhovoval foru? obávám se že takový není resp. ten vlastní server vyjde levněji..
Chronomag Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Proc vyhodi... Nedochazi mi neco? Pokud je problem s platbou za hosting pak to chapu. Nebo je poenta jinde? Dovolim si jeste podotazku - kolik stoji hosting ktery by vyhovoval foru? Protože normální webhosting za cca 100-1000 Kč měsíčně nechce provozovat aplikaci s takovým provozem, co tu generujeme Cenovou alternativou je pronájem vlastního serveru (cca. 5K měsíčně) plus konektivita (něco jako 2K měsíčně) + správa. A to nákup vlastního serveru vyjde levněji...
cody Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Chronomagu nechci nikomu kecat do jeho zameru, ale co sponzor? Tahle varianta by nebyla realna? Pak Grgu a spol udelat moderatorem, plevel by odpadl a zrno by se mnozilo peclivym slechtenim. Kombinace s tou "zdi" by to vyresila.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se