Přejít na obsah

II. LE- Remake Zeno/ Longines MVS

Dno a rucicky  

56 hlasů

1. 1. Ake dno by sa Vam pacilo ?

• Ciste dno bez vsetkeho a nasledne gravirovanie na laserke u clena chronomagu podla seba.
      3
    • Som za CISLO LIMITKY v tvare No. X/Y.
      11
    • Som za Heslo (Vzduch je nase more ) + Cislo limitky v tvare No. X/Y.
      6
    • Som za LOGO Czechoslovak Air Force + Cislo limitky.
      36
  2. 2. Hlasujem za typ ruciciek :

• Obrazok 1. ( Cierne s lumin. ) + 40.00 Euro
      5
    • Obrazok 2. ( Biele s lumin. ) + 40.00 Euro
      46
    • Objednam si to od FREi.Com .
      5

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
  • po 2 týdnech...
Odesláno
  ls8ls8 napsal:
Doufám, že limitka neumřela. Na něčem to vázne? Moc moc moc rád bych aby to nakonec klaplo :)

taky by mě zajímalo co se děje. Snad Laca nepřejela tramvaj.. :(

• po 3 týdnech...
Odesláno

Laci, můžeš prosím napsat, jak to dál vidíš? Můžeme se těšit, že akce bude pokračovat, nebo to máme považovat za ukončenou věc? Případně potřebuješ s něčím nějak píchnout?

Odesláno
  ls8ls8 napsal:
Laci, můžeš prosím napsat, jak to dál vidíš? Můžeme se těšit, že akce bude pokračovat, nebo to máme považovat za ukončenou věc? Případně potřebuješ s něčím nějak píchnout?

Byl tady naposledy před 2 týdny...

Odesláno
  lolohh napsal:
Byl tady naposledy před 2 týdny...

Ale dotazy tu padaly uz pred temi 2 tydny, psal jsem mu i SZ s nabidkou pomoci s limitkou, odpoved jsem nedostal. Zacinam z toho byt trochu rozpacity a krome toho se mi mota hlavou dilema, jestli tyhle hodinky nebo renovace Igen.

Odesláno
  skalis napsal:
Ale dotazy tu padaly uz pred temi 2 tydny, psal jsem mu i SZ s nabidkou pomoci s limitkou, odpoved jsem nedostal. Zacinam z toho byt trochu rozpacity a krome toho se mi mota hlavou dilema, jestli tyhle hodinky nebo renovace Igen.

lac1 ma teraz evidentne vlastne problemy, ale to predsa neznamena, ze sa do toho nemoze pustit niekto iny. Pre mna to momentalne nie je taka priorita, tak sa angazovat nebudem. No narozdiel od Stowy sa tato akcia celkom slusne posuvala. Myslim, ze by nebol az taky problem na to nadviazat :)

Odesláno

A nemate na lac1ho nekdo jiny kontakt, neznate ho nekdo osobne? Zas mi prijde nefer zacit domlouvat neco se Zenem bez neho (proto jsem mu ostatne psal zpravu s nabidkou pomoci).

Odesláno
  skalis napsal:
Zas mi prijde nefer zacit domlouvat neco se Zenem bez neho (proto jsem mu ostatne psal zpravu s nabidkou pomoci).

Na druhu stranu on sa k teme mesiac a pol nevyjadril. Fer by bolo napisat - nestiham/kaslem na to/nenavidim vas vsetkych :)

Odesláno
  emte napsal:
Na druhu stranu on sa k teme mesiac a pol nevyjadril. Fer by bolo napisat - nestiham/kaslem na to/nenavidim vas vsetkych :)

Tak navrhnuji nasledujici:

Lac1, chteli bychom Te pozadat o nejake informace o vyvoji planovane limitky Zeno airforce. Vzhledem k tomu, ze je to hlavne Tvoje iniciativa tak nechceme navazovat komunikaci se Zenem za Tvymi zady. Ale vzhledem k tomu, ze jsi jiz delsi dobu nebyl na foru aktivni (i kdyz jsi byl prihlaseny) a na polozene dotazy neodpovedel (objektivnich duvodu nemit na limitku cas se muze najit dost, to je nam jasne), tak bychom chteli zkusit veci rozhybat sami. Myslim, ze bude rozumne pockat do Tveho dalsiho prihlaseni na forum (pokud to nebude neumerne dlouha doba), a kdyz nam nedas vedet ani pak, tak bychom zkusili kontaktovat Zeno sami a zjistit moznosti dalsi prace na limitce. Neber to tak, ze Ti chceme vzit Tvoje dite, chceme mu jen pomoct na svet. Pokud se na to vrhnes opet Ty osobne, budeme jen radi, protoze to predtim melo drajv.

Pokud si nekdo ze zajemcu o limitku myslite, ze je to hovadina (ta vyzva), tak to klidne napiste a muzem ji nechat smazat.

Odesláno
  skalis napsal:
Tak navrhnuji nasledujici:

Lac1, chteli bychom Te pozadat o nejake informace o vyvoji planovane limitky Zeno airforce. Vzhledem k tomu, ze je to hlavne Tvoje iniciativa tak nechceme navazovat komunikaci se Zenem za Tvymi zady. Ale vzhledem k tomu, ze jsi jiz delsi dobu nebyl na foru aktivni (i kdyz jsi byl prihlaseny) a na polozene dotazy neodpovedel (objektivnich duvodu nemit na limitku cas se muze najit dost, to je nam jasne), tak bychom chteli zkusit veci rozhybat sami. Myslim, ze bude rozumne pockat do Tveho dalsiho prihlaseni na forum (pokud to nebude neumerne dlouha doba), a kdyz nam nedas vedet ani pak, tak bychom zkusili kontaktovat Zeno sami a zjistit moznosti dalsi prace na limitce. Neber to tak, ze Ti chceme vzit Tvoje dite, chceme mu jen pomoct na svet. Pokud se na to vrhnes opet Ty osobne, budeme jen radi, protoze to predtim melo drajv.

Pokud si nekdo ze zajemcu o limitku myslite, ze je to hovadina (ta vyzva), tak to klidne napiste a muzem ji nechat smazat.

Tohle je opravdu rozumný a korektní přístup. Za mne tedy ANO.

Odesláno

suhlasim a podporujem. navrhujem dat lacimu tak mesiac a potom to rozbehnut docasne bez neho.

hodiniek z tejto limitky by som sa nerad vzdaval (aj ked v podstate neni ani navrh dokonceny ale uz samotna predloha je slubna).

edit: neviem ci tu uz padla tato tema ale co vodotesnost. myslite ze by sa nedali spravit so srobovacou korunkou? (nebitema ak to povazujete za blbost)

Odesláno
  jankoxxx napsal:
edit: neviem ci tu uz padla tato tema ale co vodotesnost. myslite ze by sa nedali spravit so srobovacou korunkou? (nebitema ak to povazujete za blbost)

Radeji bych se sroubovaci korunce vyhnul, protoze jde o hodinky, ktere bude treba kazdy den (nebo minimalne obden) natahovat. Zavit korunky se pak muze opotrebovat a servisni naklady by vzhledem k tomu, ze standardni provedeni ma korunku normalni, neumerne vzrostly. Vzrostla by samozrejme i porizovaci cena. Myslim, ze vodotesnost 50 m je dostacujici a na to staci bezna konstrukce. Mimochodem, nevi nekdo z hlavy, jakou WR ma bezne pouzdro Zeno Retro Carre?

Odesláno

Ta výzva je myslím OK,měl jsem zpočátku dojem jestli nemá lac1 nějaký zdravotní,nebo jiný problém,ale pokud píšete,že tady na foru byl i dále tak fakt nevím,byl bych opravdu rád kdyby se ozval,ať víme na čem jsme.Tahle limitka je moje srdeční záležitost,jako náhrada za ukradené, (v dávnější minulosti),longinky jsem byl fakt rád že bych mohl mít něco dosti podobného a co by vyšlo levněji než originál.Za sebe tedy šroubovací korunku ne,(důvody tady již jmenovali jiní v předcházejících příspěvcích).Když tady ta limitka taknějak ,,usnula",rozhodoval jsem se jestli nekoupit Zeno Retro Carré samostatně,nechat původní ciferník,vyměnit ručičky a tady u nás laserem vypálit čs.piloťák.Zaplať pánbůh je vidět že i jiní z nás mají pořád o limitku zájem,i když asi se nestihne do začátku května,kdy (doufám) oslavím kulaté narozeniny.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...