Tikal Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Ty už je pohřbíváš: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Vole, to je zbytek venkovní Vánoční výzdoby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 2017-01-21 11.08.34.jpgsuper fotka:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 chlape, ja krvepotne zbrojim na dalsi Omegy a ty tady neustale provokujes s timto sperkem, mam z toho pak tezky spani 2017-01-21 11.08.34.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Oni jsou hezký ze všech stran Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Testuji origo hnědého krokodýla, ale nevím, nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Krášně lícuje s pouzdrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 za mě paráda, krásné hodinky a krásný pásek. dohromady to pasuje náramněkdyby nebyly tak velké, uvažoval bych o nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Jo, pásek sedí i zpracování je dokonalé, ale nějak si nejsem jistý tou barvou.... Černý jsem nechtěl, to mám gumu.Jsou velké, ale vzhledem k úhlu pásku sedí i na malé ruce. Včera to zrovna zkoušeli dva nevyvynutí a žasli nad tím, jak jsou příjemné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Pasek super, barva taky, ale dohromady to teda vůbec nepasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 hmmmm také mám ten pocit, asi ho přebarvím na černo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Ty hranatý vypadají luxusně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robcio Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Jedna fotka mých Synopsisů,parádní Zenithky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max David Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Možná bych je taky mohl nařídit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 hmmmm také mám ten pocit, asi ho přebarvím na černo.... proč načerno? trochu se odvaž, vždyť ani číselník není nudnej, tak jim dopřej nějakou barvičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Přijde mi, že to moc nekoresponduje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max David Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Ještě přidávám jednu fotku. Tmavě modrý ciferník(Blue-Sunray), který podle světla vypadá pokaždé jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Cesta z mesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Krásný barvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se