M916 Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Nojo, byly designově děsně vepředu. Před 40 lety.. Bohužel byly všechny firmy v té době deignově děsně vepředu. Od počátku 70-tých let to už jde jenom z kopce... Ale docela ti závidím, jestli se ti líbí více současné produkce hodinářského světa. Máš to lehčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Prekrásne Limitka 200 ks - fiha stastlivec Ahoj, ja mam tyto. Posilam obrazek, ktery je z netu. Neumim to dobre vyfotit. Limitka, vyrobenych jen 200 ks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 (upraveno) chlapi, ste ma s tymi Zentkami dost nacali...Uvazujem akurat, ze do coho ist...Dake chrono co poviete na toto? Foto samzrejme z webu Upraveno 24. června 2011 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej888 Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 (upraveno) Ahoj, ja mam tyto. Posilam obrazek, ktery je z netu. Neumim to dobre vyfotit. Limitka, vyrobenych jen 200 ks. . Sú nádherne! Upraveno 22. listopadu 2011 uživatelem Andrej888 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milli Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Tak třeba to trochu rozhejbu, i když ty moje obrázky jsi asi už viděl :-) 4x El Primero; jedny Co-Piloty (rok cca 1972), jedny Co-Piloty s neoriginální vložkou lunety (zřejmě 1975), jedny TV (1974) a jedny Defy ze současné produkce. více foto <a href="http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=18039&hl=Zenith" target="_blank">tady</a> a <a href="http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=25299&hl=Zenith" target="_blank">tady</a>, TV jsem zatim poradne nenafotil... Ahoj, tyhle Defy classic open mám taky v průměru 43... Jsou krásný, ale přiznám se, že začínám pokukovat po jiných :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Ahoj, tyhle Defy classic open mám taky v průměru 43... Jsou krásný, ale přiznám se, že začínám pokukovat po jiných :-) Ahoj, dneska je už mám více jak dva roky, pořád se neokoukaly a za tu dobu jsem je neměl na ruce tak - kolik - asi tak 90 dnů. Ne že bych si za tu dobu nepořídil i jiné (a zase je neprodal), ale tyhle jsou pro mě pořád top. Ale taky pokukuju, to víš, že jo. Zrovna včera jsem byl u Dušáků a zkoušel jsem si Zenith Stratos. Hmmm, je to libůstka, akorát je měli jenom v růžovém zlatě, to mě trochu kazilo radost, protože to je pro mě nepřijatelná věc - a nemyslím to jen finančněm, ale i vzhledově. Jednou si je v oceli pořídím, jen teď je na to holt blbá doba ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.L Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Tieto mam nove, biele, 46.5mm a su super...važne sa "neopozeraju".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex211 Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Před měsícem jsem si pořídil tento stroj? Třeba to někoho bude zajímat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oberan Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Tieto mam nove, biele, 46.5mm a su super...važne sa "neopozeraju".. mas nekde fotky? ... na bile Defy Classic Open si taky brousim zuby a moc jich nafocenych neni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 ode dneška Zenith Defy aero....... jsou skvělé...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 No zrouna jsem je odeslal do nejmenovaného hodinářského atelieru!!! Ale na pohled celkem dobré ne??!! Pouzdro zlaté,už po renovaci(+3g zlata),strojek Zenit 12-4-P! Dostal jsem je s hromádkou šrotu od jednoho borce v bazaru, děkuji Zenitu, že nedává punc na víko:)Nevíte z jaké doby můžou bejt?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2013 Zenith Defy aero a Zenith Stratos Pole to Pole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2014 Dneska mi nabízel hodinář tyto Zenithy. Jsou zlacené 40mikrony a hlavně mě fascinuje ten nádherný strojek. Ale řekl si o slušnou cenu.....tak moc a moc zvažuju. Jsou v nádherném stavu, jen ciferník je už hodně "vintážní".Znáte někdo tento typ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Dobře vypadají, ten strojek je fakt nádherný. Když jsem je viděl, tak mi hned evokovaly moje Certina, snad tím srovnáním někoho neurazím . Podle fotek budou mít alespoň 35mm+? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Trefa, 35mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2014 Poloviční Zenith, tedy Movado Zenith "Museum", vintážky ze sedmdesátých let. Uvnitř je Zenith 2572C. Jako Zenith je signovaná korunka, řemen, spona i dýnko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perlas Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 (upraveno) Upraveno 25. října 2014 uživatelem perlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oberan Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Sice jsem je pořídil lehce obouchaný, ale dělají mě radost už více než rok a půl... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Po nevím kolika letech jsem došel před nějakou dobou poznání, že 44mm Steinharty nejsou pro mé párátko idelání a vlastně vůbec nejsou pohodlné.Takže od pátku pohodlných 35mm: Prostě mám rád setrvačky vyvažované šroubky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Ten strojek je jak novy,bravo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se