blackhead Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Tak uz dosel? To ja ten muj tah mel zkracenej a nasazenej za 5 min :), je na sroubky jako to ma rolex. Mohli by ho zacit delat i na tyhle 1969! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 tah jsem si nechal zkrátit u hodináře, na to jsem si netroufal. ale sundání a výměnu s pomocí kleští zvládnu i já za 3min Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Zenith ze zadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Na šroubky to jo, ale musíš je držet z obou stran, jinak se protáčí. Šel jsem do toho sám, protože jsme nedočkavý a tyhle hodinky mi zůstanou (doufám ) tak nějaká vlásečnice nevadí, stejně jich bude více z denního nošení. Jaké kleštičky máš? Už dlouho přemýšlím, že je pořídím. Za bergeon se mi nechce dávat taková darda, nějakou adekvátní alternativu jsme zatím nenašel a Čínu brát nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 já jsem to řešil fakt dlouho, furt se to ve mně mlelo, bergeon jó nebo né, hodinky za kilo a pak nechci dát pár tisíc za něco, co bude (snad) lepší atd... takže jsem to odkládal a odkládal. no a nakonec jsem koupil čínu na amazonu za 40e a jsem spokojený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 (upraveno) A hroty drží? Měl jsem někde alternativu z německa, za půlku ceny, ale nemůžu to teď dohledat. Rasťo mi zrovna posílá nový řemen, takže to musím jít vyřešit Upraveno 23. září 2020 uživatelem ondrejm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 před 1 hodinou, ondrejm napsal: Na šroubky to jo, ale musíš je držet z obou stran, jinak se protáčí. Šel jsem do toho sám, protože jsme nedočkavý a tyhle hodinky mi zůstanou (doufám ) tak nějaká vlásečnice nevadí, stejně jich bude více z denního nošení. Jaké kleštičky máš? Už dlouho přemýšlím, že je pořídím. Za bergeon se mi nechce dávat taková darda, nějakou adekvátní alternativu jsme zatím nenašel a Čínu brát nechci. aha, to ja mam sroubky jen z jedne strany, to pak jde samo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Zatím sbírají nejvíce komplimentů od lidí, co hodinky moc nezajímaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 před 8 hodinami, ondrejm napsal: Zatím sbírají nejvíce komplimentů od lidí, co hodinky moc nezajímaj To se mi s nima taky stavalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Je vidět, že sem poslední dobou moc nechodim, protože jsem vůbec nepostřehl tenhle tvůj skvělej přírůstek. Dodatečně gratuluju ke krásnýmu kousku, ten tah je tak úchylnej až je dobrej:-) ty Original 69 jsi pustil nebo máš teď dvoje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Je vidět, že sem poslední dobou moc nechodim, protože jsem vůbec nepostřehl tenhle tvůj skvělej přírůstek. Dodatečně gratuluju ke krásnýmu kousku, ten tah je tak úchylnej až je dobrej:-) ty Original 69 jsi pustil nebo máš teď dvoje?Dik Saso, 1969 ma ted Ondrej, jak je videt vyse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Ještě že tak, aspoň mě nebudou napad hovadiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Ještě že tak, aspoň mě nebudou napad hovadiny Ty ses hroznej, furt bys neco kupoval, po tech letech uz mas byt trochu vyklidnenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Ale ja uz jsem se vyklidnil, sice jsem nedavno vzal GS, ale zase slo neco z domu. Je ale pravda, ze ted docela ujizdim na hravejch levnejch hodinkach a dvoje jsou uz ve vyrobe:-) drahej mainstream uz me nejak nebere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 24. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2020 Ale ja uz jsem se vyklidnil, sice jsem nedavno vzal GS, ale zase slo neco z domu. Je ale pravda, ze ted docela ujizdim na hravejch levnejch hodinkach a dvoje jsou uz ve vyrobe:-) drahej mainstream uz me nejak nebereCos pustil a co mas ve vyrobe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Opět jedna "bez skla" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 @MIlan156: Jsou parádní! Jeden by řekl, že jako skeletony budou mít špatnou čitelnost, ale podle tvojí fotky je opak pravdou. Jakou mají lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 Sakra, jakkoliv jsem teď spokojenej se současným stavem hodinkovnice, tyhle Zenith mi nedají spát. Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 môj najnovší prírastok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se