igor261069 Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Za mě rozhodně tah, možná kůže, ale guma mě k nim nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Po delší době na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Prva grilovačka. Sezona zahajena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 před 7 hodinami, yegor napsal: Prva grilovačka. Sezona zahajena WOW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Prajem pekný pondelok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xasthur Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 (upraveno) Chytil mne chronobundus, tak jsem si udelal radost a koupil si sve prvni Zenithky. Sdilim ochutnavku! Upraveno 24. dubna 2023 uživatelem Xasthur Preklep v textu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 před 22 hodinami, Xasthur napsal: Chytil mne chronobundus, tak jsem si udelal radost a koupil si sve prvni Zenithky. Sdilim ochutnavku! Nech ti dlho robia radosť, parádne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xasthur Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 před 18 hodinami, Willie McBride napsal: Nech ti dlho robia radosť, parádne hodinky. Dekuji moc, radost robi uzasnou! Pak na ne hodim nejakou lehkou recenzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 před 2 hodinami, Xasthur napsal: Dekuji moc, radost robi uzasnou! Pak na ne hodim nejakou lehkou recenzi To sa teším. Neviem prečo, no Zenithy sú stále nedocenené hodinky. Robia skvelé kúsky no moc často ich nie je u niekoho na ruke vidieť a to je škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 V 24. 4. 2023 v 13:20, Xasthur napsal: To je nádherný kousek Velká gratulace a ať dlouho dělají radost, věřím že jistě budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Prajem krásny deň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xasthur Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 No, je ze mne Zenithak jen par dni, ale zatim se na ne nemuzu vynadivat.. prijde mi to, ze mam kazdy den jine hodinky. Ta denni + mesicni faze to hodne obohacuje. Tak jedna vikendova jeste s blizicim se uplnkem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 V 30. 4. 2023 v 11:00, Xasthur napsal: No, je ze mne Zenithak jen par dni, ale zatim se na ne nemuzu vynadivat.. prijde mi to, ze mam kazdy den jine hodinky. Ta denni + mesicni faze to hodne obohacuje. Tak jedna vikendova jeste s blizicim se uplnkem.. Nadherny kusok. Gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 V 30. 4. 2023 v 11:00, Xasthur napsal: No, je ze mne Zenithak jen par dni, ale zatim se na ne nemuzu vynadivat.. prijde mi to, ze mam kazdy den jine hodinky. Ta denni + mesicni faze to hodne obohacuje. Tak jedna vikendova jeste s blizicim se uplnkem.. Gratulace, fajnový jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 8. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2023 Ještě nenastavené, ale ať tady taky něco po čase přihodím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2023 V 30. 4. 2023 v 11:00, Xasthur napsal: No, je ze mne Zenithak jen par dni, ale zatim se na ne nemuzu vynadivat.. prijde mi to, ze mam kazdy den jine hodinky. Ta denni + mesicni faze to hodne obohacuje. Tak jedna vikendova jeste s blizicim se uplnkem.. Xasthure, jako solidni hodinkovy progres. Nejakou recenzi urcite sesmol, aspon Ti to pak muzeme pohejtit :-P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Znovu po čase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzicek Odesláno 12. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2023 Taky se přidávám. Mám je od října a jsou super. Zatím mi dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se