Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ujíždím na vaření a s ním spjatým lovením kvalitních surovin... Hlavně je to, jako u některých z Vás, italská kuchyně (doporučuji obchůdek v Anglické, tam se dá pořídit leccos)... Pak se zajímám o psí záležitosti - máme ročního flatcoated retrievera... Zkouším hrát na kytaru, jsem zarytým fanouškem Rakouské školy (ekonomie), průbežne se snažím vzdělávat a v neposlední řadě patřím k těm šťaslivcům, které baví to, čím se živí.

Upraveno uživatelem raven
  • Odpovědi 137
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

JÍDLO. Dobrý jídlo, to mě fakt bere. Nejsem žádnej Gordon Ramsay, ale mlsnej jsem jak kocour.

No a pak šachy, trochu známky, modely letadel a sport obecně.

Trochu běhám a hlavně sleduju výsledky všeho možnýho, statistiky , tabulky atd. ........ to je moje.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Hodně lidí tady mluví o horách... Kam jezdíte? Kde to na horách máte rádi? Je tady někdo kdo tráví čas někde kolem Jánských lázní? a mimo hory kolem Tábora?

Odesláno
Hodně lidí tady mluví o horách... Kam jezdíte? Kde to na horách máte rádi? Je tady někdo kdo tráví čas někde kolem Jánských lázní? a mimo hory kolem Tábora?

My většinou jezdíme každé léto do Harrachova. Tam se nám líbí asi nejvíc.

Návštěvník Tada
Odesláno

Knížky, různé právnické hovadiny, sport, auta, dobré jídlo a kvalitní pití.

K jídlu jsem se dostal tak z nouze, nebavilo mě žrát ty blafy z menzy, tak jsem začal vařit.

Odesláno
Knížky, různé právnické hovadiny, sport, auta, dobré jídlo a kvalitní pití.

K jídlu jsem se dostal tak z nouze, nebavilo mě žrát ty blafy z menzy, tak jsem začal vařit.

co jsou to "různé právnické hovadiny"? :)

Odesláno

U mně to jsou hlavně Beskydy - mám je skoro za barákem. A potom Tatry a Roháče. A jednou Alpy - což byl asi jeden z nejlepších zážitků, i když jenom na 2 dny a nakonec kvůli počasí bez vyvrcholení :crying_anim02: .

Odesláno

Lego - jsem na tom asi stejně. Rozhodně dražší koníček než hodinky. Teď jsem si ujel na hradech z lega. Oficiálně kupuju lego pro naši tříletou dceru, ale ta z toho rozhodně není tak odvázaná jak já. Snad časem. Jinak na www.lego.com je perfektní služba "Pick a Brick". Dá se koupiz třeba jen jedna kostka. A nebo taky tisíc stejných, podle aktuálního projektu :-)

Návštěvník Tada
Odesláno
co jsou to "různé právnické hovadiny"? :)

Ale, nějak mě začalo bavit dumat nad různými otázkami, co se týče občanského práva hmotného...

Musím se ale přiznat, že římské právo mě baví/bavilo víc, je čistší.

Odesláno
nebavilo mě žrát ty blafy z menzy

to je fakt, hlavne pak kazdej v okruhu 10 metru dalsich 5 hodin pozna, kdes byl, ale zase ty brokolicove/zeleninove/kvetakove madailonky :smile_anim:

Lego

ty jo, uz se tesim, az budu otec, lego miluju...btw pikladam zase pie chart z failblogu :thumbsup_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník Tada
Odesláno

Ale mohl bych založit topic, kde se psalo výhradně latinsky, by aspoň lidi museli přemýšlet než něco napíšou a nemohly by se řešit fotky :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...