Přejít na obsah

FOR CHRONOMAG

Návštěvník SukHoi

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nu pokud je zajem slyset nazor, tak me se to libi. S tou zdi. Priznam se, ze v praxi si to nedovedu uplne cele predstavit.

No představit... bude sekce fóra "Pro začínající" a tam mohou všichni, pravidla tam budou měkčí.

V sekci pro nezačátečníky budou moct psát jen ti zkušení.

Otázka je, co to udělá ... jestli se jen nebudeme hádat ve dvou sekcích zvláště :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No představit... bude sekce fóra "Pro začínající" a tam mohou všichni, pravidla tam budou měkčí.

V sekci pro nezačátečníky budou moct psát jen ti zkušení.

Otázka je, co to udělá ... jestli se jen nebudeme hádat ve dvou sekcích zvláště :)

Ja myslim, ze to hadkam nezabrani. Najviac sa tu hadali vazeni clenovia. Smutne je, ze sa tych najaktivnejsich 200 clenov nevie ukludnit a dohodnut. Mozno su tu uz prave pridlho.

Nejak si ale neviem predstavit, o com sa bude pisat v sekcii pre zaciatocnikov. Ja by som len vyclenil poradnu pre navstevnikov, nech sa tieto prispevky neobjavuju po celom fore. Ba priam by to nemuselo byt vobec sucastou fora, ale skor chronomagu.

Odkaz ke komentáři

To zni dobre. Hadky ve full verzi by utal moderator rychle. Je treba Kamila popichovat, aby neusnul.

Sekce pro zacinajci

-ptejte se i blbe, nejlepe na to same dokola, kdo ma naladu mozna vam odpovi

-pojdme si dat po hube, bez rozdilu data registrace, alespon takhle po netu

-kolik ma cenu dedictvi co kamos vyhral kartach nebo nasel na pude, pripadne kdo ma zajem koupit piste

-humor (presunuti vlakna)

-ocistec aneb citim se na vstup do horologickeho nebe, klepam klepam na dvere a chci vstoupit

Odkaz ke komentáři

-ocistec aneb citim se na vstup do horologickeho nebe, klepam klepam na dvere a chci vstoupit

zvlast ten ocistec se mi libi :) vzhledem k tomu, ze se cim dal vic projevuji mazacke komplexy, tak si myslim, ze to povede jen k tomu, ze clenove se starsim datem registrace budou ty mladsi misto do p.dele posilat do ocistce...

Odkaz ke komentáři

zvlast ten ocistec se mi libi :) vzhledem k tomu, ze se cim dal vic projevuji mazacke komplexy, tak si myslim, ze to povede jen k tomu, ze clenove se starsim datem registrace budou ty mladsi misto do p.dele posilat do ocistce...

I tomu pane kolego rikam posun vpred ...

Ono neplatí nováček = maldý člověk. Do vyhrazené sekce pro nováčky by se pak poslal jakýkoliv ze členů, který by dělal zbytečný flame.

Tak.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Považuji to za další nešťastné řešení, teď bychom se teprve začali pořádně kastovat :thumbsdown_anim: . Před zdí za zdí, připadalo by mi to tu jako v rozděleném Berlíně.

Odkaz ke komentáři

Proboha, proč ti moderátoři porád chtějí víc a víc moderovat ?? Staří členové, sotva se jimi stanou, se chtějí oddělovat? Co mi to připomíná? Jsem jednoznačně za zcela otevřené forum. Mně forum přijde naopak přemoderované až do aleluja, sotva narazím na zajímavé vlákno, je na konci lock, pak se zase třeba odemkne a zase lock, ani nevím, jaké příspěvky mezitím někdo smazal, to není diskuze, sotva napíšu kapinku obecnější postřeh, jsem naponut jako OT, tak raději už nediskutuju, abych se zase nedostal do potíží - varoval jsem před tím mnohokrát, a měl jsem recht, forum se začíná blížit té anglicky píšící korektní , mělké a nudné břečce.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Proboha, proč ti moderátoři porád chtějí víc a víc moderovat ?? Staří členové, sotva se jimi stanou, se chtějí oddělovat? Co mi to připomíná? Jsem jednoznačně za zcela otevřené forum. Mně forum přijde naopak přemoderované až do aleluja, sotva narazím na zajímavé vlákno, je na konci lock, pak se zase třeba odemkne a zase lock, ani nevím, jaké příspěvky mezitím někdo smazal, to není diskuze, sám raději už nediskutuju, abych se zase nedostal do potíží - varoval jsem před tím mnohokrát, a měl jsem recht, forum se začíná blížit té anglicky píšící korektní , mělké a nudné břečce.

Jo. Člověk aby se už bál někam něco napsat. I v sekci Ostatní a zábava už začíná být předepisováno, co je pro tuto sekci "vhodné"...

Asi by bylo nejlepší zavřít celý fórum a nechat to jen ve verzi "pro čtení." Stejně se už o hodinkách napsalo skoro všechno a těch "seriózních" novinek zas tak moc není. B) Otvíral bych to tak jednou dvakrát za rok, vždycky tak na týden... Třeba shrnout novinky po Baselu a potom na Vánoce, a nazdar... ;)

Upraveno uživatelem Z.
Odkaz ke komentáři

Myslim ze toto forum moderatora nema - ak by malo, tak neexistuje debata ako je tato /nic proti nikomu, no flame/. Moderator ako ucastnik diskusie ktoru ma moderovat, hodnotiaci, porovnavajuci, presviedcajuci, argumentujuci - to je specifikum chronomagu. Bohuzial v tej chvili prestava byt moderatorom a uz sa nim naspat nikdy nestane. Cambridge Advanced Learner´s Dictionary uvadza ako vyklad pojmu moderator: "someone who makes certain that a formal discussion happens without problems and follows the rules."

Netreba mat ziadne skolenia ani kurzy ohladne vyjednavania - ak uz aj, tak skor nieco o praktickom pouzivani formalnej autority. Staci mat jasno v tom, co je ulohou moderatora, zachovavat slusny ton a byt konzistentny pokial ide o pravidla. Btw, pravidla. Pravidla tohto fora maju par riadkov a jeden z nich hovori ze nazor moderatora je pravidlom... mmmmhmm.. co mi to len pripomina.

Tiez vidim "problem" (chapte ma prosim spravne), ze niektori clenovia maju osobne vztahy - to samozrejme problem nie je - ktore prenasaju do VEREJNEHO fora. Bohuzial na forum to ma negativny dopad, ci uz su tie vztahy negativne alebo aj pozitivne /hadky, nenavistne komentare nesuvisiace s temou, ci naopak snahy o kastovanie, uzavrete diskusie a pod/. To na verejne forum nepatri. Uzavreta skupina diskutujucich samozrejme ich vyhradnym pravom, pokial bude mat tomu zodpovedajuce pravidla a bude tak prezentovana smerom von = nazyvana uzavretym diskusnym forom len pre clenov.

Ja sem chodim vylucne kvoli hodinkam, nepohrdnem obcasnym rozptylenim v sekcii "ostatni diskuse". Viacej citam ako hovorim, povazujem forum za zdroj informacii a priestor na zdielanie skusenosti. Ak by sa ale z chronomagu malo stat uzatvorene forum ako sposob riesenia jeho sucasnych problemov, myslim ze by to bol (pred)posledny klinec do rakvicky. Minimalne moje konto by sa definitivne prestalo prihlasovat k tomuto serveru.

Btw, miesto citania mojich premudrelych kecov by mohol niekto uz upratat slaninu z predajneho vlakna.. myslim ze to tam ale naozaj nepatri ;)

Odkaz ke komentáři

-------- ZEĎ --------

...ano, konečně dobrý nápad, postavte si ZEĎ

"ZEĎ VELKÝCH KLUKŮ"

..a za tu Vaší ZEĎ ať přesune moderátor, každou diskusi, ve které začnou většinou ti stejní členové rozhádávat své okolí

..ano, schovejte se za ZEĎ a tam si rozebírejte svoje velké bolesti, kterým my obyčejní stejně nemůžeme rozumět

..pro CHRONOMAGA:

prosím, nemohl by jsi zařídit, aby se po kliknutí na Zobraz nové příspěvky neukazovalo to, co se děje za ZDÍ?

P.S.

..omlouvám se všem VELKÝM HOLKÁM, pokud se jich to také týká

Odkaz ke komentáři

no te pic, jak to tak ctu tak jsem zvedav co se tu jeste vymysli, popripade zrealizuje, to se mame na co tesit...

at budete delat jakekoli sortovani tak to k vetsimu klidu na foru nepovede, na to se spolehnete...

...pred zdi :clap: :clap: :clap: :frusty: :fyou: :furious: ...a za zdi, dokazu si to predstavit, jo bude to hezky fungovat...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...