Peta-Biker Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Rozhodl jsem se, že udělám taky nějaké fotky. Hodinky patří HIFImu, takže jemu děkuju za půjčení k nafocení. Fotky jsou pro všechny, takže ať se líbí
Apep Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Nádherné hodinky i fotky Jen se chci zeptat, ten oboustranný antireflex mají všechny fortisky, nebo jen některé a s tím souvisí i druhá otázka - někde se tu psalo o tom, že se ta svrchní vrstva antireflexu může snadno poškrábat, máš s tím nějaké zkušenosti? Díky
lib Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Fotky moc chválím! Mohl bych si je, prosím, pro vlastní potřebu stáhnout?
spiderer Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Pekny fotky, tesim se na dalsi, musime galerii zase obnovit at to za neco stoji, jen ja nic doma nemam Jinak koukam, ze jste taky uchylny remenisti a mate jich vic nez majitele Panerai
Peta-Biker Odesláno 4. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Antireflex je u hodinek věčné téma ... Ano, poškrábat se dá, mi se to zatím však na žádných Fortiskách nepodařilo. Oboustranný antireflex mají všechny modely od těchto řad: Official Cosmonauts, B-42, Square + B-47 Calculator
Apep Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Peta-Biker napsal: Antireflex je u hodinek věčné téma ... Ano, poškrábat se dá, mi se to zatím však na žádných Fortiskách nepodařilo. Oboustranný antireflex mají všechny modely od těchto řad: Official Cosmonauts, B-42, Square + B-47 Calculator Díky, takže když si dá na to člověk pozor, tak se tak bát nemusí - já jen, kdybych někdy, no ..
Chumpus Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Druhá fotka, ty napravo - jaké je, prosím, jejich označení? Díky.
Gilius Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Pěkný fotky,Peťane...akorát mi v tej super sbírce Fortisek chyběj ty růžový pilotky......ty jsou,podle mne,povinnost pro každého sběratele Fortisů
Chumpus Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 Peta-Biker napsal: Fortis B-42 GMT 650-10-12 Dík, já jsem kdysi pokukoval po 648-10-12-L. Ale tyhle se mi líbí víc.
tombed Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 wole lepčíš se, ale mistr s tebe ještě nejni, něco z Ikey tomu ještě chybí... Fortisky krásné, zvláště chrona, byla chyba, že jsem tenkrát nepočkal, asi bych měl fortisky dodnes...
kulix Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Odesláno 4. února 2010 tombed napsal: wole lepčíš se, ale mistr s tebe ještě nejni, něco z Ikey tomu ještě chybí... Fortisky krásné, zvláště chrona, byla chyba, že jsem tenkrát nepočkal, asi bych měl fortisky dodnes... No, kdybys nebyl hlupakem, nestal by ses medvedem.. Fortis forever..
Marty35 Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Odesláno 29. července 2011 Zdar, nechci kvůli tomu zakládat nové téma, jen přihodím pár svých fotek. Zdá se že jsem našel ten pravý řemen...
PavelBr Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 Kráááááása!!! Komu ty krémové chronografy říkají akruálně pane?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se