Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nádherné hodinky i fotky :) Jen se chci zeptat, ten oboustranný antireflex mají všechny fortisky, nebo jen některé a s tím souvisí i druhá otázka - někde se tu psalo o tom, že se ta svrchní vrstva antireflexu může snadno poškrábat, máš s tím nějaké zkušenosti? Díky :)

Odesláno

Pekny fotky, tesim se na dalsi, musime galerii zase obnovit at to za neco stoji, jen ja nic doma nemam :( Jinak koukam, ze jste taky uchylny remenisti a mate jich vic nez majitele Panerai :lol2:

Odesláno
  Peta-Biker napsal:
Antireflex je u hodinek věčné téma :)... Ano, poškrábat se dá, mi se to zatím však na žádných Fortiskách nepodařilo.

Oboustranný antireflex mají všechny modely od těchto řad: Official Cosmonauts, B-42, Square + B-47 Calculator

Díky, takže když si dá na to člověk pozor, tak se tak bát nemusí - já jen, kdybych někdy, no .. :)

Odesláno

wole lepčíš se, ale mistr s tebe ještě nejni, něco z Ikey tomu ještě chybí... :)

Fortisky krásné, zvláště chrona, byla chyba, že jsem tenkrát nepočkal, asi bych měl fortisky dodnes...

Odesláno
  tombed napsal:
wole lepčíš se, ale mistr s tebe ještě nejni, něco z Ikey tomu ještě chybí... :)

Fortisky krásné, zvláště chrona, byla chyba, že jsem tenkrát nepočkal, asi bych měl fortisky dodnes...

No, kdybys nebyl hlupakem, nestal by ses medvedem..:)

Fortis forever..

• Po roku...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...