warann Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Tak jsem z Vás onehdá tahal rozumy na renovaci PS II jakožto dárek pro bratra. Mj. jsem vycházel z předpokladu, že budou červené a k mému překvapení jsem z něj teď vydoloval (samozřejmě strašně nenápadně), že ze všeho nejvíc se mu líbějí Humberta. Poněkud mě to překvapilo, já bych si osobně Humberta asi nevybral (zvlášť jako jediné Primky), ale vkus má každý jiný, a když je možnost volby, tak proč ne. Samozřejmě pevné dno a jako věnování nakonec bude monogram na korunce. Dnes jsem již dostal z Eltonu nacenění, takže až to bude hotové, tak se pochlubím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Zdar kolegové. Tak nakonec jsem dostal stanovisko od paní Krskové k mému požadavku na cifr bez datumového okénka. Mailem to odmítla, že neumí, ještě jsem jí zavolal, po minutě rozhovoru jsem měl pocit, že chci-li po nít tento cifr, je to jako bych po ní chtěl pilotovat vesmírný let minimálně na měsíc. Za mraky pěněz by se asi nechala ukecat. Takže nokonec jsem objednal oranžový Humberta s dírou v cifru, který vychází na cca 8.000 (kompletní renovace, servis strojku, inverzní datový věnec). Asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Zdar kolegové. Tak nakonec jsem dostal stanovisko od paní Krskové k mému požadavku na cifr bez datumového okénka. Mailem to odmítla, že neumí, ještě jsem jí zavolal, po minutě rozhovoru jsem měl pocit, že chci-li po nít tento cifr, je to jako bych po ní chtěl pilotovat vesmírný let minimálně na měsíc. Za mraky pěněz by se asi nechala ukecat. Takže nokonec jsem objednal oranžový Humberta s dírou v cifru, který vychází na cca 8.000 (kompletní renovace, servis strojku, inverzní datový věnec). Asi tak. Hm,priznam se,ze jsem obdobnou odpoved cekal,skoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesdzuzi Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Tak taky se jdu pochlubit. Cca pred rokem mi taky dorazily jedny dvojky. Uz jsem je na jine diskuzi ukazoval, ale tu by se hodily vice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesdzuzi Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Pridam jeste jednu peknejsi, bez folie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Pridam jeste jednu peknejsi, bez folie :-) IMG_8336.JPG Pekny,ten cifr sis nechal tisknout novej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesdzuzi Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Ne, ten cifr je koupeny na Aukru jako nepouzity, ale stary origo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Moc pekne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikru Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Ahoj lidi. Jsem tu nový a těší mě, že se vůbec někdo snaží zachovat tradici české značky. Také mám dvoje Prim Sport 2. Ale za ty roky nesou známky používání. Jedny jsem měl já a jedny děda. Ty jsem kdysi vytáhnul při rybaření z vody. Měly přetrženou osičku. A ještě tikaly. Dyl bych sem i fotku těch chudinek, ale nevím jak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Ahoj lidi. Jsem tu nový a těší mě, že se vůbec někdo snaží zachovat tradici české značky. Také mám dvoje Prim Sport 2. Ale za ty roky nesou známky používání. Jedny jsem měl já a jedny děda. Ty jsem kdysi vytáhnul při rybaření z vody. Měly přetrženou osičku. A ještě tikaly. Dyl bych sem i fotku těch chudinek, ale nevím jak.Dej odpovědět a dole v pravo se ti objeví tlačítko "Použít rozšířený editor", tak ho rozklikni a to je celé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikru Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Díky za radu. Zkoušel jsem to, ale asi nějaká chyba v PC. Jak dám připojit soubor, tak mi to napíše že selhal nějaký "pligin" (nevím co to je), a fotky to nedodá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikru Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 "PLUGIN" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikru Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 QUOTE(Biges @ 12.2.2010 - 12:34) 388689[/snapback]Ó! Také mám jedno takové. Co jsem slyšel, byla to nějaká pokusná pouzdra, která se v Eltonu objevila... hmmm... no nevím kdy Mám je ve verzi leteckých Prim. Samo to není originál, ale tak už jsem je koupil. Nemáš náhodou tyhle?DSCF4202.jpgDSCF4196.jpgDSCF4193.jpgMoc hezký kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Ahoj lidi. Jsem tu nový a těší mě, že se vůbec někdo snaží zachovat tradici české značky. Také mám dvoje Prim Sport 2. Ale za ty roky nesou známky používání. Jedny jsem měl já a jedny děda. Ty jsem kdysi vytáhnul při rybaření z vody. Měly přetrženou osičku. A ještě tikaly. Dyl bych sem i fotku těch chudinek, ale nevím jak. V tom případě, jsi zde na správném místě a vítej mezi pacienty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikru Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Ty nalevo jsem vytáhl z Vltavy vedle mola pro nástup na parník. Ještě tikaly. Nechal jsem je vyčistit, nové sklíčko, lunetka a dostal je tenkrát děda. Ty druhé jsem nosil já. Nikdy nebyly v opravně, až nedávno. Už se jim chodit nechtělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikru Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Ale to bylo Made in Valis, ne ? To je moc hezká kombinace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Tak mi dorazily renovované PS2, co mám jako dárek pro bratra, nakonec jsem dal na Vaše rady, takže na korunce je monogram, což se mi bohužel nepodařilo vyfotit, ostatně obecně se mi fotky moc nedaří. Jsou to Humberta, neb Humberta si přál. Teď ještě vybrat řemen (asi mu dám stejně na výběr), nicméně pro představu jsem udělal pár fotek (řemeny jsou pouze přiložené, nechtělo se mi všechny nasazovat). Takže pokud se Vám chce komentovat, rád uvítám Vaše názory, který řemen jim sluší nejvíc. Jsou celkem 3 kožené, 2 gumové a jeden NATO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Pekny,ty racingovy,zvlast ten s vetsima dourama,je super.Puvodni guma je povinnost:-)To Nato taky nevypada zle,ale me se nejvic libi bud na puvodni gume,nebo na nejaky sportovni kozce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Osobně bych u těchto krásek preferoval racing gumu /3. odspodu/ a racing kožak /pásek 2. odzhora/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Jezké - a tyhle sporty prostě patří na originál řemínek - poslední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se