Mipa Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Taky jsem sháněl náhradní otočné lunety na Prim Sport II. Na "Bleším trhu" jsem koupil takovou placatou s bílým potiskem (nezahloubeným), a když jsem jí "nacvaknul" na nerezové "eltonské" pouzdro, tak to nepěkně (přímo blbě) vypadalo a navíc s ní nešlo otáčet. Tak jsem jí zklamaně sundal a ještě jí mám někde doma schovanou. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Hele klucí to asi udělali soudruzi z N.M někde chybu !!!! S tím jak píší že používají nejnovější technologické postupy a revoluční materiály mi to moc nejde dohromady.A nebo se do toho renovace za tisíce kaček nepočítají ??? To asi svědčí že občas platí něco jako : je to sice dál, ale zase je to horší cesta.Tedy obrátím li to tak LUNETA z N.M je sice o dost dražší ale zase se ( velice, skoro samovolně) brzy otře . Nakonec budeme muset ty původní lunety dávat na nové renovace.. TO.Georgeisian : fakt hustě jsi popsal ten výběr barvy číselníku a je vidět, že máš dva základní koníčky ( koně) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Najdi pět rozdílů na lunetě.Vlevo renovace Elton nošené JEN do kanceláře cca 3 měsíce 2 x týdně Vpravo parexo cca rok staré pracovní hodinky do dílny a garáže, kde si ruce čistím tech. benzínem a solvinou. Také byly pod vodu do 20 m (viz jiné vlákno).Je to luneta co byla v sadě s pouzdrem. Foceno jen mobilem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Najdi pět rozdílů na lunetě.Vlevo renovace Elton nošené JEN do kanceláře cca 3 měsíce 2 x týdně Vpravo parexo cca rok staré pracovní hodinky do dílny a garáže, kde si ruce čistím tech. benzínem a solvinou. Také byly pod vodu do 20 m (viz jiné vlákno).Je to luneta co byla v sadě s pouzdrem. Foceno jen mobilem.Slušná pakárna. Do Eltonu jsi jim to neposílal (mylsím ty fotky)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Nechci bejt rejpal,ale to neni blbej napad,treba by se chytli za nos..a nebo taky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Já si myslím, že to tady čtou - i všechny ty naše nářky na jejich šlendriánskou práci a je jim to úplně fuk - bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Já si myslím, že to tady čtou - i všechny ty naše nářky na jejich šlendriánskou práci a je jim to úplně fuk - bohužel.Nicméně, když se to tam pošle, tak by to neměli úplně přehlížet ......nebo jsem úplně naivní.....což je taky dost možný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Zas na druhou stranu je to aspoň jasnej identifikátor pro budoucí sběratele při nákupu, jak si nenaběhnout na plagiát, budou vědět, že ta hnusná, ošoupaná, je originál a ta pěkná, netknutá, je zas.aná čína. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Trošku od lunety je i armovák a ten bohužel neumí v ,,našem,, Eltonu vyrobit na letecké Prim se zelenými indexy,ale jen s bílé,což považuji taky za větší ostudu! I v tom Parexu to umí obarvit na zeleno.Pokud někdo uvidí,kdo se v hodinkách nevyzná,krásnou lunetu třeba z parexa a ošoupanou z Eltonu,tak je jasné,která se mu bude líbit víc.A při chůzi na cestě to nepozná ani jeden z nás,jakou má ten primkař na ruce lunetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Ale pozná. A parexo sice umí zelené indexy, ale neumí je vycentrovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Tak to se hluboce klaním tomu,když někdo rozpozná lunetu na hodinkách,když kolem něho projde člověk a má Prim sporty II .To já ji poznám jen když se na ní podívám v klidu a zblízka.Mě udivuje to,že neumí udělat zelené indexy na armováku,to je tak velký problém - místo bílé barvy dám zelenou a je to.V takovém Eltonu,který dělá na přání zákazníka,by to problém neměl být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Slušná pakárna. Do Eltonu jsi jim to neposílal (mylsím ty fotky)? Neposílal. Rozhodl jsem se nosit do kanceláře Igeny . PS II jen výjměčně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Klucí, je to v pytli, ten trojúhejníček je už skoro celý pryč, moje minulá fotka není aktuální , byl jsem se nimi koupat. Dneska budu zkoušet malovat bílým lakem, i když tuším, že tu lunetu spíš zničím. Pak sem dám výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Klucí, je to v pytli, ten trojúhejníček je už skoro celý pryč, moje minulá fotka není aktuální , byl jsem se nimi koupat. Dneska budu zkoušet malovat bílým lakem, i když tuším, že tu lunetu spíš zničím. Pak sem dám výsledek.Zdar lakem už jsem to skoušel a vcelku to drželo,tak se ti to snad povede ale je to piplačka na nervy držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Klucí, je to v pytli, ten trojúhejníček je už skoro celý pryč, moje minulá fotka není aktuální , byl jsem se nimi koupat. Dneska budu zkoušet malovat bílým lakem, i když tuším, že tu lunetu spíš zničím. Pak sem dám výsledek.Tak to držím palce. Taky jsem o tom přemýšlet. Určitě ukaž výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Vono je hlavne fakt asi zbytecny to zkouset reklamovat,verim,ze by se to vyresilo v klidu,nicmene nove prichozi luneta bude stejne "kvalitni".... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Klucí, je to v pytli, ten trojúhejníček je už skoro celý pryč, moje minulá fotka není aktuální , byl jsem se nimi koupat. Dneska budu zkoušet malovat bílým lakem, i když tuším, že tu lunetu spíš zničím. Pak sem dám výsledek. Zdar lakem už jsem to skoušel a vcelku to drželo,tak se ti to snad povede ale je to piplačka na nervy držím palce. Taky jsem to prubnul na jednu lunetu lakovou fixou a celkem v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Taky jsem to prubnul na jednu lunetu lakovou fixou a celkem v pohodě.Chtělo by to sem dám fotku takto renovované lunety.Také přibliž typ toho fixu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Bůh ví, kde už dneska je. Minimálně taky ošoupaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 No je asi zbytečný to zkoušet natírat. Sehnal jsem takovou korekční tužku, bohužel se silnějším hrotem. Piplačka s nevalným výsledkem, nemám na to dostatek trpělivosti to zkoušet furt dokola. Objednám novou. Co inverzní luneta, drží černá barva lépe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se