Přejít na obsah

Prim Sport 2 po renovaci

Doporučené příspěvky

Já mám pocit, že tak úplně nevíš, co se vlastně snažíš říct. A není to prvně. Ty vlastně myšlenku, kterou tady rozvádíš právě zároveň popíráš. Tady nikdy nikdo netvrdil, že limitky primek jsou předmětem sběratelského zájmu. To si vždy jen nějaká zájmová skupina zde nechá udělat nějaké hezké hodinky pro radost. Sběratelství se týká právě těch původních starých a krásných kousků.A ty dva brandy se nedají zaměnit, takže v tom žádná bramboračka nikterak nevzniká. Tedy alespoň ne pro ty, kteří se v tom orientují a alespoň trochu vyznají - a to by sběratelé měli.

Já rozdíly samozřejmě poznám, ale tohle není o mně, ale obecně o tom, co se dnes vyrábí. Opravdu věříte tomu, že když se budou dál a dál vyrábět "renovace" a všelijaké limitky, že to bude sběratelsky zajímavé a lákavé?

Pokus se prosím číst poněkud pomaleji a vcítit se do napsaného textu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Já jsem si toho taky všim už dříve. Vůbec se mi to nelíbí. Chci si dát udělat v eltonu cifr ale chci tam ten starý nápis. Jim to dám jako požadavek a za ty prachy to musí splnit. Nevím jestli to nemá něco společného s logem ve vlastnictví MPM když převzalo ten původní nápis tak jestli tím pádem elton nemusí na nové cifry ten nápis aspoň trochu odlišit.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsících...

Ha! Ta horní je moje fotka z doby, kdy jsem ještě vůbec neuměl fotit :-D Každopádně tyhle ještě mám.

'Nový' nápis se mi vůbec nelíbí, vypadá to jak někde z Parexa, možná ještě hůř. 

Kluci teď koukám a možná mi to uteklo.... Elton změnil na renovační ciferníky font PRIM? Vysoký nápis PRIM a úzký SPORT oproti dřívějšímu opaku?  Vůbec se mi to nelíbí...

S dovolením jsem si půjčil fotky které tímhle vláknem už proběhly 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...