Karlos Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Já rozdíly samozřejmě poznám, ale tohle není o mně, ale obecně o tom, co se dnes vyrábí. Opravdu věříte tomu, že když se budou dál a dál vyrábět "renovace" a všelijaké limitky, že to bude sběratelsky zajímavé a lákavé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Já mám pocit, že tak úplně nevíš, co se vlastně snažíš říct. A není to prvně. Ty vlastně myšlenku, kterou tady rozvádíš právě zároveň popíráš. Tady nikdy nikdo netvrdil, že limitky primek jsou předmětem sběratelského zájmu. To si vždy jen nějaká zájmová skupina zde nechá udělat nějaké hezké hodinky pro radost. Sběratelství se týká právě těch původních starých a krásných kousků.A ty dva brandy se nedají zaměnit, takže v tom žádná bramboračka nikterak nevzniká. Tedy alespoň ne pro ty, kteří se v tom orientují a alespoň trochu vyznají - a to by sběratelé měli. Já rozdíly samozřejmě poznám, ale tohle není o mně, ale obecně o tom, co se dnes vyrábí. Opravdu věříte tomu, že když se budou dál a dál vyrábět "renovace" a všelijaké limitky, že to bude sběratelsky zajímavé a lákavé? Pokus se prosím číst poněkud pomaleji a vcítit se do napsaného textu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Spíš mám pocit, že vám šlapu na bábovičku, to mě mrzí, ale já to prostě takhle vidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Spíš mám pocit, že vám šlapu na bábovičku, to mě mrzí, ale já to prostě takhle vidím.když Tě to baví a nemůžeš si pomoct, klidně šlapej, vždyť máme Silvestra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Máš pravdu a omlouvám se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 když Tě to baví a nemůžeš si pomoct, klidně šlapej, vždyť máme Silvestra Přesňéééé! Máš pravdu předsedo!A ještě svojí bravurní českou interpunkcí potěším Karlose! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Kluci teď koukám a možná mi to uteklo.... Elton změnil na renovační ciferníky font PRIM? Vysoký nápis PRIM a úzký SPORT oproti dřívějšímu opaku? Vůbec se mi to nelíbí... S dovolením jsem si půjčil fotky které tímhle vláknem už proběhly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 nojo, mas pravdu, vypada to hnusnejc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 mno mna to dajako neuraza mne sa to aj paci dakde. Ale pravda tisic ludi tisic chuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg.S Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Já jsem si toho taky všim už dříve. Vůbec se mi to nelíbí. Chci si dát udělat v eltonu cifr ale chci tam ten starý nápis. Jim to dám jako požadavek a za ty prachy to musí splnit. Nevím jestli to nemá něco společného s logem ve vlastnictví MPM když převzalo ten původní nápis tak jestli tím pádem elton nemusí na nové cifry ten nápis aspoň trochu odlišit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Koukám, že za chvíli budete vděčni za Hněvsu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Jak jsem teď jel vláknem nazpátek, tak tohle pozměněné logo se objevuje už od r. 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Jo je déledobější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Jo je déledobější.A umí ještě ten starej tisk nebo už jedou jenom novej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Zeptej se paní Kmínkové, ta to bude vědět určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg.S Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Paní Kmínková mi minulý týden řekla že šablonu mají pořád stejnou, tak tomu nerozumím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Posledních pár dní na ruce, jsou prostě PRIMa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 29. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Ha! Ta horní je moje fotka z doby, kdy jsem ještě vůbec neuměl fotit :-D Každopádně tyhle ještě mám. 'Nový' nápis se mi vůbec nelíbí, vypadá to jak někde z Parexa, možná ještě hůř. Kluci teď koukám a možná mi to uteklo.... Elton změnil na renovační ciferníky font PRIM? Vysoký nápis PRIM a úzký SPORT oproti dřívějšímu opaku? Vůbec se mi to nelíbí... S dovolením jsem si půjčil fotky které tímhle vláknem už proběhly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 29. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Tak za ty prachy a se skladovostí je bez konkurence :-D Koukám, že za chvíli budete vděčni za Hněvsu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 normalne mi robite naladu si zasa urobit jednu renovacnu PSII choroba to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se