Návštěvník Ondra Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Zatim mi prisla pouze tato fotka. Jsou to 64 609 1? Jakou maji cca hodnotu?podle tyhle fotky par desetikorun, vic bych neriskoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 tvl nebud drsnej. psal ze mu prisla fotka, tak to asi neni on ne?? takze bod 3. a 4. offtopic to jsou tyhle ne? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80610-bronzové-prim-sport-ii/?p=1822627Máš recht. Tímto se MadMicovi omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadMic Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 (upraveno) @Filo-boxer.1, 2 mas pravdu, takze zdravim a prosim.3, 4 si trochu prestrelil a kolega ma pravdu. Nejsem to ja a vice bych to nerozebiral. Az je dostanu, dam lepsi fotku. Netusim ani stav. Diky za odkazy! Upraveno 19. listopadu 2018 uživatelem MadMic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 @MadMic.Zatim me bavis. Co tam mas dal ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadMic Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Ahoj, tak jsem se k nim konecne dostal. Predpokladam, ze vse je puvodni a jedina vada na krase je, ze nejdou. Neporadil by nekdo kam s nima v Praze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Zajimave dynko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Zdravím.Já bych se ještě podíval co je vevnitř za strojek.U těhle s naklapávacím víčkem někdy bývají dovozové strojky a docela by mě to zajímalo jestli tam budeš mít překvapení.Jinak naklapávacích potápek je míň než se šroubovacím víkem. A jestli tam bude Zjs strojek tak to asi bude s opravou horší.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadMic Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Jakoze to mam otevrit?? Ja jsem naprostej amater. Zitra zkusim zjistit vice z historie. Tusim, ze hodne dlouho nekde lezely. Kdyz vytahnu korunku, tak jdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Tam bývá prim kalibr 64. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Podle datumovky si to myslím taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Zkus hodinarstvi Volavka - karlin tam mi je taky opravovali. http://www.volavka.eu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Mám s naklapovacim víčkem dvoje Sporty a v obou tiká 68 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadMic Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Zkus hodinarstvi Volavka - karlin tam mi je taky opravovali. http://www.volavka.euDik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Pod naklapávacím dýnkem u PSII se může objevit cokoli... 64, 68, ZJS... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadMic Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Docetl jsem se, ze dovozove strojky byly montovany az v 90-tych letech. Tipuju, ze tyto uz byly v supliku tou dobou. Nekam je odnesu. Sam se v nich nechci vrtat nebot je jasny jak by to dopadlo a porad doufam, ze tim nahradim soucasny :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Tak když vytáhneš korunku a jdou.Tak nejspíš potřebujou jen vyčistit strojek.Někdy taky stačí když si je dáš na ruku třeba doma nebo do kapsy a nosíš je pár dní a hodinky začnou fungovat.Už jsem takhle rozchodil pár zastavujících se hodinek.Po letech strávených v šuplíku v nich zatuhne mazivo a někdy to pomůže.:-):-):-) Ps: Až zjistíš co tiká uvnitř tak dej vědět.No jsem holt zvědavej jako veverka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadMic Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 No jo, taky jsem ted zvedavej, kdyz jsem se dozvedel vice :-). Uz jsou na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glaber Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Zdravim panove,ozivuji vlakno renovaci jinou nez je na tomto vlakne zvykem,za to se samozrejme moc mlouvam,ale co je moc krasne musi byt videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Hmmm... Moc pěkné!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 Jde sehnat i ocelove pouzdro bez zmeny proporci proti puvodnimu? Slysel jsem, ze tato moznost existuje, ale pouze v ramci renovace u Eltonu..:/ To by byl samozrejme ideal, k tomu perfektne pote prelestit tak, aby to korespondovalo vzhledove s pochromovanim.. To by byla pecka Jo a objednal jsem nakonec nejakej noname tah z Ciny.. (ocel) tak uvidime 2 Glaber: jako nove! Ten ciselnik ma nanesenou lumi? Sviti? Pouzdro ma 38mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se