Přejít na obsah

Prim Sport 2 po renovaci

Doporučené příspěvky

• po měsíci...

Zdravím.Já bych se ještě podíval co je vevnitř za strojek.U těhle s naklapávacím víčkem někdy bývají dovozové strojky a docela by mě to zajímalo jestli tam budeš mít překvapení.Jinak naklapávacích potápek je míň než se šroubovacím víkem. A jestli tam bude Zjs strojek tak to asi bude s opravou horší.?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak když vytáhneš korunku a jdou.Tak nejspíš potřebujou jen vyčistit strojek.Někdy taky stačí když si je dáš na ruku třeba doma nebo do kapsy a nosíš je pár dní a hodinky začnou fungovat.Už jsem takhle rozchodil pár zastavujících se hodinek.Po letech strávených v šuplíku v nich zatuhne mazivo a někdy to pomůže.:-):-):-) Ps: Až zjistíš co tiká uvnitř tak dej vědět.No jsem holt zvědavej jako veverka?

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Jde sehnat i ocelove pouzdro bez zmeny proporci proti puvodnimu?  Slysel jsem, ze tato moznost existuje, ale pouze v ramci renovace u Eltonu..:/ To by byl samozrejme ideal, k tomu perfektne pote prelestit tak, aby to korespondovalo vzhledove s pochromovanim.. To by byla pecka :) Jo a objednal jsem nakonec nejakej noname tah z Ciny.. (ocel) tak uvidime 😉

2 Glaber: jako nove!  Ten ciselnik ma nanesenou lumi? Sviti? Pouzdro ma 38mm? 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...