ricous Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Tak jsem dnes dostal nabídku na renovaci Prim sport II, zde jsou některé ceny: nerez pouzdro + korunka + sklo (plast) + luneta - 2.000,- Kč nový číselník v klasických barvách (jiné barvy + 300,- Kč) - 700,- Kč nové ručky - 500,- Kč nové příchytky (to jsou stěžejky?) - 40,- Kč uzavření v argonu - 100,- Kč případné vyčištění a seřízení strojku - 1.000,- Kč případná oprava strojku - cca 500,- Kč, může být i více Ptal jsem se i na vnitřní armovací kroužek u zde pojmenované verze 2.1, byl nabídnu černý za 250,- Kč. Nevíte někdo, zda mají i bílý? Ten černý mi tam nesedí... Jinak ceny nekomentuju, jsou pro mne přijatelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 19. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 (upraveno) Tak tady na ukázku ještě ty 2.1 se zelenými indexy. Bohužel to fotím jen mobilem a ještě to moc neumím, tak je to trošku horší. Ale na té poslední fotce je ta zelená myslím opravdu autentická. V originále to byla ale spíš žlutá . Teda teď už na té první Dík za fotky. Na mobil jsou dobré - však je to taky pořízené S-E K750, jeden z nejlepších fotomobilů. Tak jsem dnes dostal nabídku na renovaci Prim sport II, zde jsou některé ceny: nerez pouzdro + korunka + sklo (plast) + luneta - 2.000,- Kč nový číselník v klasických barvách (jiné barvy + 300,- Kč) - 700,- Kč nové ručky - 500,- Kč nové příchytky (to jsou stěžejky?) - 40,- Kč uzavření v argonu - 100,- Kč případné vyčištění a seřízení strojku - 1.000,- Kč případná oprava strojku - cca 500,- Kč, může být i více Ptal jsem se i na vnitřní armovací kroužek u zde pojmenované verze 2.1, byl nabídnu černý za 250,- Kč. Nevíte někdo, zda mají i bílý? Ten černý mi tam nesedí... Jinak ceny nekomentuju, jsou pro mne přijatelné. Určitě mají i ten bílý s černými indexy. Však ho vidíš tady vůkol na fotkách Dík za upřesnění ceny servisování strojku, koukám, že se tím může pěkně vyšplhat. Uf. Upraveno 19. března 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Snad bych ještě dodal, že číselník nebo ručky si můžete nechat vyčistit, za každé čištění zaplatíte 100,- Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Tak jsem dnes dostal nabídku na renovaci Prim sport II, zde jsou některé ceny: nerez pouzdro + korunka + sklo (plast) + luneta - 2.000,- Kč nový číselník v klasických barvách (jiné barvy + 300,- Kč) - 700,- Kč nové ručky - 500,- Kč nové příchytky (to jsou stěžejky?) - 40,- Kč uzavření v argonu - 100,- Kč případné vyčištění a seřízení strojku - 1.000,- Kč případná oprava strojku - cca 500,- Kč, může být i více Ptal jsem se i na vnitřní armovací kroužek u zde pojmenované verze 2.1, byl nabídnu černý za 250,- Kč. Nevíte někdo, zda mají i bílý? Ten černý mi tam nesedí... Jinak ceny nekomentuju, jsou pro mne přijatelné. Myslím, že ceny jsou celkem akceptovatelné. Osobně bych měl zájem o výměnu pouzdra, ciferníku, ručiček, příchytek. Celkem to vyjde na 3240 Kč, pokud dobře počítám. Renovaci strojku vypouštím. Můj hodinář mi to udělá kvalitně a za polovinu ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal85 Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 Moc krásné!!! Měl bych zájem o sporty v nerezu. Kdybyste někdo o nějakých věděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 30. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 (upraveno) Dovolím si sem zkopírovat renovované Sporty 2 uživatele little_w, které by jinak mohly uniknout pozornosti v sekci věnované novým přírůstkům. Celé původní vlákno zde. Upraveno 30. dubna 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 (upraveno) Dovolím si sem zkopírovat renovované Sporty 2 uživatele little_w, které by jinak mohly uniknout pozornosti v sekci věnované novým přírůstkům.Celé původní vlákno zde. Bigesi, díky za zkopírování fotek Sportů. Jsou moc hezké a byla by škoda, kdyby unikly pozornosti. Gratuluji uživateli little w ke krásné renovaci. Ještě bych měl jeden dotaz. Ve vlákně o dílech s Parexa se mnohokrát objevilo, že nerezová pouzdra z dnešní produkce Eltonu nejsou 100% totožné s těmi starými. Jenže ať koukám, jak koukám, přijde mi nové pouzdro naprosto tvarově i vzhledově stejné, jako to staré. Samozřejmě povrch je trochu matnější než u originálu, ale to je asi vše. Možná, že je to směšná otázka, ale z dílů z Parexa se dá okamžitě poznat rozdílnost, ale tady ji mimo jiné povrchové úpravy vycházející z použitého materiálu nevidím. Upraveno 2. května 2010 uživatelem Flavamatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 (upraveno) A proč jsou tu, krucinál, dvakrát? Za prvý - jaký má význam citovat, když odpovídám hned pod ten příspěvek? A za druhý - když už teda zbytečně cituju, tak to je takový problém vymazat fotky? Fuj to jsem se naštval EDIT: Pouzdra z Eltonu nemají na spodní straně zkosené hrany. Asi se jim to nechce dělat. Pak mají jinak tvarované vybrání pro stěžejky, to je asi dané jiným výrobním postupem a za třetí mají jiné "otvory" v dýnku pro otevírání. Upraveno 2. května 2010 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 A proč jsou tu, krucinál, dvakrát? Za prvý - jaký má význam citovat, když odpovídám hned pod ten příspěvek? A za druhý - když už teda zbytečně cituju, tak to je takový problém vymazat fotky? Fuj to jsem se naštval EDIT: Pouzdra z Eltonu nemají na spodní straně zkosené hrany. Asi se jim to nechce dělat. Pak mají jinak tvarované vybrání pro stěžejky, to je asi dané jiným výrobním postupem a za třetí mají jiné "otvory" v dýnku pro otevírání. Díky za odpověď. Těch hran jsem si fakt nevšimnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 A proč furt jen cituješ? Když odpovídáš hned pod tím konkrétním příspěvkem, tak to přece nemá žádný smysl, jen se tu zbytečně opakují příspěvky pod sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 Hlavni vzhledovy rozdil je asi v povrchove uprave. Zatimco puvodni pochromovane byly leskle, tak nove ocelove jsou brousene. Podle me jim ta brousena ocel slusi vic, takze to beru jako vyvoj spravnym smerem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 kuciii, nehadejte se! radsi mi reknete jakou maji mit Prim Sport 2 rezervu chodu? abych vedel, jestli jsou v norme nebo maji jit na serizeni. ja jsem totiz Elton nenechal sahnout na strojek, jen ten zevnejsek". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 kuciii, nehadejte se! radsi mi reknete jakou maji mit Prim Sport 2 rezervu chodu? abych vedel, jestli jsou v norme nebo maji jit na serizeni. ja jsem totiz Elton nenechal sahnout na strojek, jen ten zevnejsek". Mám pocit, že se udává 36 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejvid-s Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 Mě to v reálu vychází +- těch 36 hodin, jak psáno výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blahoslav-Renard Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2010 To je taková nádhera. Dal bych nevím co za žlutá Humberta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2010 (upraveno) To je taková nádhera. Dal bych nevím co za žlutá Humberta... To není zase taková exotika. Chvíli počkej na Aukru, nemusíš mít vše hnedka Přinejhorším to jde složit. Upraveno 15. června 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2010 hele, jenom doplnim fotku na remenu (kdyz uz, tak at to tady je cele) a info o rezerve. me tyhle PS2 vydrzi presne 40h 04m. treba jsou vadny :-) ale jdou ? presne (nemeril jsem, pri dennim noseni neznatelna odchylka, takze to bude nekde do 15 sekund).a ta fotka na remenu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2010 Nádherná kombinace s tím řemenem, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novic Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2010 Tak to je opravdu velká paráda. Můžu se zeptat, co je to na řemen a na kolik přijde? Popř.odkaz na web nebo kde se dá sehnat.Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2010 Tak to je opravdu velká paráda. Můžu se zeptat, co je to na řemen a na kolik přijde? Popř.odkaz na web nebo kde se dá sehnat.Dík Vše se řešilo v tomhle vlákně: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=29006&pid=440465&st=0entry440465 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se