Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 147
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Ale, ale, tady je nějak přepsáno... představuji naši Zuzku, na rozdíl od vašich psích společníků neposlouchá nikoho a nic (leda když sama chce), ale zase je úžasně antistresová.

Ladies and gentlemen...

Nechápu jak sis opatřil fotku naší zlý kočky který říkáme kocoure.

Odesláno
To byl náš Huňáč. Bohužel nedávno zašel na ptačí chřipku :( Ale i tak se dožil požehnaného věku. Děd, legionář, jej koupil jako maličkou chlupatou kuličku, odtud jméno Huňáč. Bylo to krátce po bitvě u Zborova, od té doby byl součástí naší rodiny. Huňáči, stýská se nám!

ježkovyvoči :lol: :lol: :lol:

Odesláno

Toto je náš Mičínek, zachycený při své obvyklé zábavě - chytání stínů. Časem bych mu chtěl dopřát potěšení ten stín konečně chytit a pohrát si s ním. Ale z čeho mám vyrobit stín tak, aby se nepřišlo na to, že to je podvod?

Odesláno
No tak už končím s Chlupáčem. To byl žert že, snad pochopili všichni!? ;-) Nyní z jiného soudku. Takové pozůstatky po sobě zanechá jen sebevědomý psí miláček. No řekněte, kdo nemá rád pejsky? Jsou to roztomiloušci... Chcete další obrázky?

Velebnosti, du blejt!

Obrázky z ogrish.com mi po ránu nedělají dobře.

Odesláno

Já tetování nebo čipování beru jako naději že kdyby mi pes utekl tak snad někdo zjistí kam patří.I když k tomu účelu má tradičně na obojku moje jméno a telefon.Ale že by to pomohlo k méně napadání lidí-to asi ne.To si musí uhlídat majitel.

Odesláno

Třeba to bude fungovat jako chip z "South Park: Bigger Longer & Uncut": jakmile se pes bude chtít zakousnout do šťavnatého občana-budovatele, dostane šlehu :-) a radši se vrátí do boudy...

Heslo dne: OMG - they killed Kenny!

Odesláno

Kamila jsem viděl v životní velikosti a budu pečlivě dbát na to, abych mu při své postavě nepadl do rukou. Kamil je však vyrovnaný člověk a nepředpokládám, že by to bral jako útok proti své osobě : cool:

Odesláno

střelec: Ano rozhodně, postřílet do jednoho! Ne, to je nesmysl, mnohem zajímavější je bude podřezat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ehm, koho a proč to vlastně budeme mordovat?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...