Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 147
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  31682 napsal:
Ať počítám jak chci, stále mi vychází, že sametový Filípek je mutant, který má 9 nožiček :)

Začni počítat až zítra - teď se počet nožiček bude přímo úměrně měnit s počtem vypitých piv!

Odesláno

Maxs, kdybys věděl jak já se pavouků štítím, tak bys sem ty fotky nikdy nedal :) Já jim neublížím, na papírku je na zahrádku z chýše vynáším, mouchy jim lapám a do sítí vhazuji, ale do ruky bych je nevzal. Opravdu, pavouk jest jediné zviřátko, kterého bych se dobrovolně nedotkl :o

Odesláno

Mys som jej (naozaj to je samica,Filip mu hovori len priatelka :) ) dal len raz,nebolo to zrovna "holatko" a ani pekny pohlad.Inak sarance alebo svaby.

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

2hrkam máme podobnou jen není kupírovaná a je světlejší a hlava je více černá je to neskutečný mazel ale na ostatní psy a jiná zvířata neuvěřitelně výbojná. Ta tvoje je také pěkná.

Odesláno
  Karloss napsal:
hmm.. to se ještě smí..ustřihnout psům uši?

A proč ne? Toho psa to zvedne, navíc to mělo a mnohdy ještě má i praktický význam. A když se nikdo nepozastavuje nad obřízkou, tak proč nad ouškama, že? :D

Odesláno

no nevim jak to myslíš, že to toho psa zvedne?..jako do výšky, nebo psychicky...o tom asi těžko diskutovat..zdravotní hledisko je samozřejmě jiná věc, proti tomu nic nemám, ale způsobovat zvířeti bolest - kvůli čistě lidským estetickým kritérium, mi přijde jako ubohost..kupírování, obřízce, deformování končetin i jiných částí těla z rozhodnutí někoho jiného prostě nefandím..

Odesláno

Tím zvedne jsem především myslel estetiku. Podívej se třeba, jak dnes uboze působí dobrman nebo doga. Chudáčci, jejich krásný hrdý výraz je pryč.

S bolestí, které zvíře vytrpí bych to nepřeháněl. Zákrok se provádí v narkóze. Jistě, že chvíli potom to asi není nic moc, ale v době antibiotik v kupírování nevidím problém.

Tyhle novoty vždy přichází v jakýchsi organizovaných vlnách. Už nikdy nesmíte trápit pejsky! Jinak zelená parta a anarchofeťáci udělají demonstraci, tak pozor! Ale proč třeba nikomu nevadí nařízení EU, že všechny ovce musí mít v uchu známku? Prorazit jí do ucha díru a do rány jí vsadit těžkou známku je asi fajn pocit.

Kde jsou všechni ochránci zvířátek, když si muslimové na ulicích evropských měst provádí své krvavé rituály, kdy podřezávají dobytek při plném vědomí? Neplatí snad v EU všeobecně zákon, že zvíře můžeš vykrvit až když je omráčené? Nebo zaslechl jsi snad jejich protesty proti košer jatkám?

Karloss, to nebylo nic proti tobě. Tahle věc mě už dlouho leží v žaludku a jen jsem využil příležitost si odplivnout.

Odesláno
  31682 napsal:
Tím zvedne jsem především myslel estetiku. Podívej se třeba, jak dnes uboze působí dobrman nebo doga. Chudáčci, jejich krásný hrdý výraz je pryč.

S bolestí, které zvíře vytrpí bych to nepřeháněl. Zákrok se provádí v narkóze. Jistě, že chvíli potom to asi není nic moc, ale v době antibiotik v kupírování nevidím problém.

Tyhle novoty vždy přichází v jakýchsi organizovaných vlnách. Už nikdy nesmíte trápit pejsky! Jinak zelená parta a anarchofeťáci udělají demonstraci, tak pozor! Ale proč třeba nikomu nevadí nařízení EU, že všechny ovce musí mít v uchu známku? Prorazit jí do ucha díru a do rány jí vsadit těžkou známku je asi fajn pocit.

Kde jsou všechni ochránci zvířátek, když si muslimové na ulicích evropských měst provádí své krvavé rituály, kdy podřezávají dobytek při plném vědomí? Neplatí snad v EU všeobecně zákon, že zvíře můžeš vykrvit až když je omráčené? Nebo zaslechl jsi snad jejich protesty proti košer jatkám?

Karloss, to nebylo nic proti tobě. Tahle věc mě už dlouho leží v žaludku a jen jsem využil příležitost si odplivnout.

Souhlasím, ale já bych svýmu psovi bolest nedělal.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...