financ Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 Chachaaa, heč, já vím jakou a neřeknu ale už jsem o tom taky uvažoval- sním o vlastní modré na Igenech a nevímnevím- nejlepší by bylo, kdyby měli vzorník. No přinejhorším jim pošlu fotku těhle Igenů se všema vložkama lunety a snad už budou vědět co tam dali :-) Ty víš na co to chci :-). Bude slušet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 trololo + financ: modrou jsem jim zadal dle vlastniho vyberu a jo, objednal jsem si u nich rovnou lunety ve variante cerna/bila, bila/cerna, modra/bila a bila/modra - s tim, ze modra bude dle odstinu na ciferniku. kdyz tak piste do SZ, kdyby byli jeste nejake otazky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 No přinejhorším jim pošlu fotku těhle Igenů se všema vložkama lunety a snad už budou vědět co tam dali :-)Ty víš na co to chci :-). Bude slušet?Budou libový. Pár lidí se možná bude rozčilovat, že to není origo barva, jako třeba u černých traktorů. Ale budou krásný. Pak nahoď fotky, ať se máme o co pohádat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 Tak už jsem se pomalu a jistě odhodlával poslat svoje Sporty do Eltonu k renovaci, psal jsem jenom paní Krskové jak by měla zásilka vypadat a ejhle, byl jsem nemile překvapen jak Elton podražil- ještě v dubnu by mě taková základní renovace (pouzdro, cifr, ručky, armovák a datový věnec) vyšla na nějakých 3700,-Kč a podle nového ceníku už 6000,-Kč. Naprosto chápu, že se ceny mění ale až takovýto skok jsem nečekal. Každopádně po tomto zjištění si nechám primky v původním stavu, renovaci jsem chtěl hlavně kvůli pouzdru a ty peníze se mi do toho už asi dávat nechtějí. Takhle člověk dopadne, když něco odkládá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Tak už jsem se pomalu a jistě odhodlával poslat svoje Sporty do Eltonu k renovaci, psal jsem jenom paní Krskové jak by měla zásilka vypadat a ejhle, byl jsem nemile překvapen jak Elton podražil- ještě v dubnu by mě taková základní renovace (pouzdro, cifr, ručky, armovák a datový věnec) vyšla na nějakých 3700,-Kč a podle nového ceníku už 6000,-Kč. Naprosto chápu, že se ceny mění ale až takovýto skok jsem nečekal. Každopádně po tomto zjištění si nechám primky v původním stavu, renovaci jsem chtěl hlavně kvůli pouzdru a ty peníze se mi do toho už asi dávat nechtějí. Takhle člověk dopadne, když něco odkládá Tak to je nářez!!! Musím konstatovat, že tím pádem pravděpodobně zatím padá renovace i u mě. Jen mám obavu, abych se čekáním za čas nedostal na cenu Igenů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Tak to je nářez!!! Musím konstatovat, že tím pádem pravděpodobně zatím padá renovace i u mě. Jen mám obavu, abych se čekáním za čas nedostal na cenu Igenů. To se neboj, cena renovací poskočila i u IGENů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 To se neboj, cena renovací poskočila i u IGENů :-)Au. Au. AUUUUU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Zvyšování cen je s ohledem na to všechno co se děje kolem zřejmě nevyhnutné, ale takovýhle nášup je fakt síla!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Taky mi přijde, že takovéto zvýšení je docela mazec. Trošku mě to mrzí, to broušený nerez pouzdro se mi fakt líbí, ale zas tak často primky nenosím a peníze raději investuju do něčeho dalšího. Teď se asi jenom někde pokusím sehnat lunetu a možná korunku, jestli teda budu mít štěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Zvyšování cen je s ohledem na to všechno co se děje kolem zřejmě nevyhnutné, ale takovýhle nášup je fakt síla!!! To mi vysvětli proč je to nevyhnutné zdražit téměř o 100%? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 No, podle mě je to jako z Šimka a Grossmana: "Kde máte krávy?""Ty jsme vybili, abysme srovnali rozdíl mezi rostlinou a živočišnou výrobou." Takže třeba si myslí, že tím, že si necháš zrenovovat starý hodinky si nekoupíš jejich nové, které jsou pořád o dost dražší, přicházejí o peníze. Dále se třeba shlédli u Rolexu (IWC, Omegy atd., tedy jejich "rovnocenných kolegů" .-) , kde je cena servisu pěkně mastná a oni přece nejsou horší. Nebo prostě chtějí více vydělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 To mi vysvětli proč je to nevyhnutné zdražit téměř o 100%? No vždyť píšu, že je to síla. Ale určité mírné zvýšení ceny by se dalo pochopit třeba s ohledem na zvyšování cen energií, pohonných hmot popř. plánované zvýšení daně apod., takže asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 Zas tak dramatický to nebude. Igeny šly lehce nahoru, Traktory zůstaly na stejným. Kalkulaci na Sporty dvojky jsem zatím neviděl. Kromě jednoho matného výkřiku tady na fóru nic konkrétního nazaznělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 (upraveno) Tak abych to uvedl na pravou míru posílám ceny jednotlivých úkonů, které mi tento týden zaslala paní Krsková: - stroj vyčištění a seřízení 1500,-- montážní práce 500,-- pouzdro 3300,-- cifr základní barvy 1000,- ostatní příplatek 500,-- ručky 800,-- datový věnec 490,- Jak jsem již psal oproti dubnu jenom pouzdro podražilo o 1300,- což mi přijde poměrně skok. Když porovnávám celou renovaci, tak to navýšení je alespoň pro mě docela výrazný. Ale samořejmě na to Elton má právo, ale nevím jestli tímto "skokovým" zvyšováním cen přeci jenom zákazníky spíš neodradí Upraveno 21. září 2012 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 ale nevím jestli tímto "skokovým" zvyšováním cen přeci jenom zákazníky spíš neodradí Myslím, že už se v nejednom případě stalo. U mě došlo minimálně k oddálení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Rád bych se zeptal vážených členů fóra, kteří již renovací prošli, co vše se skrývá pod položkou pouzdro.Je to korunka, luneta, sklíčko, samotné pouzdro a dýnko? Nebo se dýnko bere z původního renovovaného kusu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Rád bych se zeptal vážených členů fóra, kteří již renovací prošli, co vše se skrývá pod položkou pouzdro.Je to korunka, luneta, sklíčko, samotné pouzdro a dýnko? Nebo se dýnko bere z původního renovovaného kusu? Prim Sport I, II i letecké - nové dýnko bylo součástí pouzdra, Traktory - dýnko se použilo z původních, za nové příplatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Prim Sport I, II i letecké - nové dýnko bylo součástí pouzdra, Traktory - dýnko se použilo z původních, za nové příplatek Děkuji! Tak to vypadá, že asi renovaci neodolám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se