Katchabba Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 SR43 ano. AG12 ne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Super, diky za napovedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Tak jsem vlozil baterky a nic. Nejaka rada? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Vybrat dosku modulu z plastoveho obalu ak sa da a a poriadne vycistit alkoholom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 To zni tak jednoduse, lec bohuzel jsem nikdy nic takovyho nedelal. Uvidim jestli budu umět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 před 20 hodinami, t2 napsal: Varta 386 je záměnná s: SR43 nebo li AG12 Tabulek pro krizove hledani dle oznaceni a ekvivalenty, toho je ke stazeni plno... Pouzivam narychlo tuto kde je to razeno od AG1 ... (deleni nahore je i dle low/high drain) pokracuje to mene beznymi rozmery a je fajn ze je udavana i velikost v mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Pozor na cisteni,hodinky mohou mit cip i displej napojen na desku okem neviditelnymi dratky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 No to je hezky. Kdyz to vidim, tak se mi do toho ani nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Právě tuto mě odrazuje od sbírání LED ve větší míře.... Kdy až to mají LED desky zakáplné silikonem nebo něčim podobným..... To je tak jedna ze sta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Zkus to rozdelat a uvidis,jestli je to tento modul tak ocistit ze strany baterii,nalozit do lihu a nechat to odmacet.I kdyz jsem zkousel ultrazvukovou cisticku,tak se nektere dratky poskodily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Vacsinou je problem na tej opacnej strane. Tam kde su cesticky ku kontaktom na baterky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 (upraveno) Odkaz na zajímavá videa zde na fóru v jiném tématu Upraveno 11. února 2022 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Dnes jsem mrknul ještě na jedno pěkné video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Notoricky známé na cestě .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Pro zajímavost jsem sledoval přesnost nových hodinek Hamilton PSR. Za 14 dní na stole udělaly rozdíl 0,5s. Za dalších 14 dní na ruce prakticky žádný rozdíl. Výrobce tedy počítá s denním teplotním rozdílem - ruka a odložené, kdy má krystal sice termokompenzaci, nicméně malý rozdíl tam je, něco kolem chyby 0,003% ve frekvenci. Je tedy při pravidelném nošení hodinek reálné se dostat na chybu do 5s za rok, což je skvělý výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Konečně je sestava kompletní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Mam radost, ale vyfotit je na ruce je fakt peklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se