ana digi temp Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 to myslím byly Hamiltony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Aha. Takové bych si klidně koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 jedny jsou na íbeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Proč takové a různé jiné retro digitálky nevyrábí nějací dnešní výrobci? Vždyť to musí stát pár korun. Retro luxusní mechaniky se taky dělají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 BELAIR Time Computer-1976. Omlouvám se za fotku mobilem.trochu lepší fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Proč takové a různé jiné retro digitálky nevyrábí nějací dnešní výrobci? Vždyť to musí stát pár korun. Retro luxusní mechaniky se taky dělají.Ale ono se občas něco podobného ukáže.Nedávno tu někdo postoval DKNY inspirované Heuerkama.FossilHamilton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Ty Hamilton jsou skvělé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Jenže číslice u skoro všech těch moderních LED digitálek mi přijdou jak hrůzostrašný fejky...přitom ty staré LED digi měly tak krásně ostře řezané segmenty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Ty Hamilton jsou skvělé!vypadají opravdu dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Dělají to na stejném modulu jako Rado co se zase líbí mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 A ty Rado jsou taky super! Přesně tyhle jsem si svého času chtěl koupit. Kdyby někde byly z druhé ruky, asi bych neodolal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 Krásnej modul co? Uranus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bořivoj Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Jo. Ale čistit bych ho nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Ty Uranusy jsou šíleně drahý. No tenkrát stály taky majlant. Měl bych strach to koupit, mají to všechno odkrytý a stačí málo a je to v pytli.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Nojo Uranus je spíš do vlákna Deprese. Ale Pulsar spoon se teď nedávno na ebay prodal kolem 100 usd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 (upraveno) Moc často sem nechodím,ale taky se rád chlubím.Podařilo se mi sehnat tyto ruský:Elektronika 1.Jsou vyjímečně zachovalé.Čas ukazují v pořádku,vteřiny také,den v týdnu(ukazují číslicí od jedné do sedmi).Bohužel mi zlobí datum.Mají ukazovat den v měsici,ten nastavím,ale po půlnoci tam je vždy zase 1.Jinak chodí bezvadně.Tak a nejde mi vložit obrázekJestli někdo pomůže tak pošlu obr.na mail a dotyčný může vložit sem. Upraveno 3. listopadu 2015 uživatelem bleriot11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Našel jsem je na netu,jsou to tyto:http://www.netgrafik.ch/images/ruwelektronika1a.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 jsem rád že tu toto vlákno vzniklo také jsem si pořídil jedny staré LED digitálky ale ještě mi nedorazili příjdou nejspíše ve středu a pošlu foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Swiss made Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Jojo, klasika. Hlavně, že jdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se