siwi Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 To teda jo. Musí to být zajímavé čtení i pokoukání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Pěkný, taky jsem nad těmito knihami přemýšlel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkshort Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Zdravím LEDaře! Nedávno jsem se také nakazil, ale proto, že jsem 'členem' hodinkové sekce Ruské hodinky a dotčené stroje jsou sovětské provenience, publikoval jsem v této sekci. Proto sem dávám pro zájemce link k tomuto tématu a jedno motivační foto: Elektronika 1: ??????????? ?6-03 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trebor636 Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2017 Toto sa mi páči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Jelikož neumím hledat, vložil jsem tento příspěvek těsně vedle. Sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Na odkazu v předchozím příspěvku jsem se pochlubil vroubkovanými elektronikami. Chytlo mě to a tak jsem se hned začal dívat i po kulaté verzi. Velmi brzo se mi podařilo narazit na krásně zachovalý kousek na originálním tahu za relativně dobrou cenu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na rozdíl od vroubkovaných, které zhasnou asi sekundu po vymáčknutí tlačítka, u těchto displej svítí pouze tehdy, když je tlačítko zmáčknuté. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Oproti většině vintážních LCD digitálek nepůsobí dnes na ruce nijak subtilně. Je to poctivý kus mosazi (která na mém exempláři nikde pod chromem nekouká). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Několik promo fotek jsem dal sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Přidávám fotku mé "Ledové sbírky",Ty vpravo nahoře mají stejný modul jako Elektroniky1,ale mají minerální sklíčko.Na dýnku nic není,tak nevím co je to zač. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Ty Litronix vlevo dole jsou ty automaticky zapínané nebo normální? Dělaly se v obou verzích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 No já myslel,že je to závada.Když prudce zvednu ruku,abych se podíval kolik je hodin,tak se sami rozsvítí.Jinak jdou rožnout i tlačitkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Snad ten link půjde:https://wings4victory.wordpress.com/products-2/product-1/Propisku s lcd hodinkama marně sháním,ale že existují s led jsem netušil.Ty asi taky nikdy mít nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Tie LED hodinky vyzerajú úžasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Snad ten link půjde:https://wings4victory.wordpress.com/products-2/product-1/Propisku s lcd hodinkama marně sháním,ale že existují s led jsem netušil.Ty asi taky nikdy mít nebudu.Na eBay jsem nedávno viděl úplně novou, zabalenou, nepoužitou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Pokukuji po těchto hodinkách.Můžete mi někdo zdělit zda se jedná o originál vyrobený v USA,nebo je to kopie z HK?https://www.worthpoint.com/worthopedia/pulsar-red-led-watch-3502-touch-485917939Na ebay jsem našel i nový modul a právě i řemínek,borec tam píše historku jak s otcem pracovali pro opravnu pulsar...,mám ale pocit,že to je kopie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Snad ten link půjde:https://wings4victory.wordpress.com/products-2/product-1/Propisku s lcd hodinkama marně sháním,ale že existují s led jsem netušil.Ty asi taky nikdy mít nebudu.Nejen s LED hodinkami ale i s LED kalulačkou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Při brouzdání na netu jsem narazil na tyto stránky:https://pulsarledtime.com/Blog-Article-on-PLT-1-Module.htmlFakt mě to pobavilo,jak malej kluk viděl poprvý ve výloze led hodinky a na stará kolena se je naučil opravovat(repasovat)Super,ten modul prodává za cca 100liber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Nejen s LED hodinkami ale i s LED kalulačkou: No já čumím jak blázen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Nosky s komplet balenim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mixe Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 GIRARD PERREGAUX LED Casquette post_122...28333539.jpg post_122...28333529.jpg post_122...28333517.jpg Další z takzvaných řidičských hodinek. Tentokráte od švýcarské firmy Girard Perregaux. Rok výroby hodinek : 1976Pouzdro a náramek je vyroben z materiálu MACROLON. Do prodeje bylo dáno pouze asi tři tisíce těchto hodinek. Jejich cena je tomu samozřejmě úměrná a pohybuje se okolo 20000,- Kč a více. Záleží na stavu.Autorem designu je nezávislý designer Schöpfer. Stejný typ hodinek GP se ještě vyráběl v ocelovém a zlaceném provedení. Od každého provedení bylo dáno do prodej pouze několik tisíc kusů.Zdravím, prosím kohokoliv kdo se hodinkama živý či popřípadě má nějaké informace, kde by se dal například sehnat "alespoň" strojek do takovýchto digitálek.. Dohledam jsem, že se dá sehnat nějaká oprava boardu, ale není psané, že se specificky jedná o celý mechanismus.. Strašně se mě líbí velice elegnatní provedení a tak bych si strašeně rád, na základě původního designu vytvořil něco vlastního - respektivě tělo hodinek, ale začínat bez strojku/noardu nemá smysl. Pakliže by kdokoliv mohl poskytnout nějaké informace budu velice rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Gombo:ty jsou supermixe: obrázky mi nejdou otevřít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Další přírustek do sbírky Avií, ale můj první LED kousek.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se