bandicoot Odesláno 29. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 (upraveno) Vždycky, když mám nový hodinky a porovnávám je se svýma skoro půlstoletí starýma Primkama, tak si říkám, jak tyhle Primky byly na svojí dobu vyspělý. Velký, ocelový, vodotěsný... IWC der Fliegerchronograph Ref. 3777 má průměr 43mm, přes korunku 47mm, přes nožky 53mm, na tloušťku 15mm a ty půl století starý Primky se vedle nich prostě neztratí... Upraveno 29. ledna 2013 uživatelem bandicoot
bandicoot Odesláno 19. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Hurá, funguje to.Maličký Seiko Hi-Beat z roku 80, od tý doby jsou u nás. 25mm bez korunky, u stěžejek 12mm.Mají i manuální nátah, nemají hacking.Servis od Mr. Frýdla, řemen Hirsch ze Strapshopu.Byly na tahu, ten bohužel zmizel v propadlišti dějin...
bandicoot Odesláno 19. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Ty jsou jak nehet u palce.Vzdycky jsem mel pocit, kdyz jsem nosil detsky primky, ze mama ma normalni hodinky a tata velky a tezky.No a dneska na to koukam, jedny maji 25mm, druhy 36mm a plechovy tah...Ale jsem rad, ze ty hodinky jdou a ze vypadaji k svetu.
bandicoot Odesláno 5. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2013 Rok se s rokem sešel, tentokrat to nebyl hodinkový dort, ale pořádnej hambáč.Hambáče mam moc rád.
gougy Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 V 5. 5. 2013 v 16:32, bandicoot napsal: Rok se s rokem sešel, tentokrat to nebyl hodinkový dort, ale pořádnej hambáč.Hambáče mam moc rád. Happy beefday teda ;) (krásnej hambáč!)
bandicoot Odesláno 5. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2013 Mam rad detaily, takze me dostala "sul" na hranolkach
tombed Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 tak ten je Bandi, hned bych zakousl... .)
bandicoot Odesláno 1. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2013 Mylsím, že je to vyvážené kombo oblekovky/víkendovky. Celkem tyhle dva kousky k sobě ladí barvami (cifr, indexy, akcenty) i zúžením řemenu.
sect Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Odesláno 1. června 2013 Super kombinace bandi , pěkně k sobě ladí.
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Bych byl vystresovanej, že musím nosit digitálky.
bandicoot Odesláno 23. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2013 Hnědá je super. Zbytečně jsem se toho bál, takže jsem zkusil experiment "jen" s buvolem. A sedí to dost dobře.Strapshop opět za jedna (za rychlost) s hvězdičkou (za dobrou radu).
gougy Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 Wow, buvol vypadá parádně chlape, sluší!
sect Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Odesláno 23. července 2013 Doufam Bandi, ze v dobe kdy se jich budes chtit zbavit, budeme sedet spolecne nekde na pivu
bandicoot Odesláno 5. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2013 Jedna fotka z víkendu mobilem...
bandicoot Odesláno 5. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2013 IWC jsou v servisu, věděl jsem o těch chybách sice od začátku, chtěl jsem to vydržet ke konci záruky (mám je od vánoc), ale nešlo to... Štvalo mě to. To je holt ta produkce odhadovaných 75 000 hodinek ročně... Asijec to možná zkousne, já ne.
Ohm-Aztec Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Odesláno 5. září 2013 Bandi, co tam je za problémy? Nic zásadního nevidím.
bandicoot Odesláno 5. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2013 1. Zevnitř špinavé sklo, což je nejvíc vidět na 55. a 5 minutě - na fotce nasvíceno baterkou s Cree, je potřeba co nejvodorovnější "dopad" světla. Vidět to bylo i na slunci a obecně pod jakoukoliv silnější lampou.2. Křivý index na trojce, křivý jak z pohledu čelního, což je vidět na nesymetrickém zapasování mezi 14 a 16. minutou, z profilu pak aplikovaný index nedosedá celou plochou na ciferník a je na jedné straně nadzvedlý, patrné to zvednutí je proti hraně pouzdra a cifru
sashator Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Odesláno 5. září 2013 Ten index mě poměrně u IWC překvapuje a taky by mi to vadilo, ta špína na skle už se trochu dá pochopit, ale u takový firmy je to prosté problém a nedivím se ti, ze to chceš řešit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se