Přejít na obsah

Pořádné hodinky na výlety, k vodě, dobrodružství...

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nerad hyzdím Onionův thread, ale pokud už se to nakouslo.. :) Dělá někdo high-end quartz / superquartz, který vydží do min 300m? Nejlépe ještě kinetický, bez baterie.

Pokud vím, tak např. v Seiko původně kondenzátory byly, ale z důvodu problémů se tam začaly dávat akumulátory (taky vlastně kondenzátory) a je klid.

Tedy do doby výměny... To miluju u mechaniky (automatů)...dokud je nosím, jdou...

Jinak nevidím důvod, proč nemít na sport mechaniku....a rozhodně ji nevnímám jako snobskou!

Říkal mi Kibi, že chlap na benzině měl na ruce Seiko 5 snad 25 let a nevěděl co je servis! To mám rád :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Hasňa - je to i věc použití, nikoliv jen osobních preferencí. Málokdo (zde) bude mít jen jedny hodinky. A je asi nezpochybnitelné, že quartz bude mít do extrémních podmínek lepší vlastnosti než mechanika.

No to tedy nebude ani náhodou. Natož nezpochybnitelně. Pokud nasadím třeba některéBally, nebo Omegy Aljašky, proti čemukoli co má baterku, a vrznu to na den do mrazáku na - 25C z baterkovýho werku bude kus ledový neužitečný věci, zatímco mechaniky upravené do extrémních teplot, budou ukazovat čas. Sice s mnohem menší přesností než v normálních teplotách, ale ukazovat budou. Tedy pokud není lepší vlastností, dekorace bez funkce.

Odkaz ke komentáři

Od kdy jsou výlety k vodě nějakej extrém?? Zvlášť v podání Oniona v napulírovaných lakýrkách a sáčku - nic ve zlém ;) . Nejlépe vypadají IWC Aquatimer, ale podobnou službu a parádu udělají i Mido all Dial Diver za lepší cenu.

:) v pohodě, ale mchanika zvládne zřejmě i to co je extrém podle vašich měřítek..... Ale jen pro upřesnění, na Orlíku dostanou ty hodinky víc na p.del než třeba dostaly tady... Už jsem to jednou postoval do fora o střílení, ale ještě jednou zopakuji že na fotu Laco L.E.

pro upřesnění: na nohou nemám polobotky ale něco ve stylu hi-tech, sako jsem vyměnil za neprůstřelnou vestu a nějakej mundůr co jsem nafasoval, spodní prádlo moira ... Cigareta je modrá camelka :)

post-142-1266219675.jpg

Odkaz ke komentáři

To je moc hezká fotka, Onione, taková mužná. Hlavně ty tmavý skla brýlí v noci jsou naprosto luxusní. To až vedle tebe bouchne raketa, tak abys nebyl moc oslněn?

Jinak ze tvého výběru hodinek mi k tobě nepasují ani jedny.

Když už chceš IWC, tak jedině limitku se želvama. Nejen, že vypadají moc dobře, ale navíc budeš moci děvčatům u bazénu povídat o tom, jak chráníš přírodu. A navíc - ta limitka vznikla díky partnerství s nadací Ch.Darwina, což by ti taky mohlo dost pomoc. Od Darwina plynule přejdeš k evoluční teorii a to už je jen kousek k nějakému tomu kalhotkovému dobrodružství, které jsi uvedl v rubrice "co vás ještě baví" jako jeden ze svých koníčků.

A navíc - jsou matně černé. Tedy nepřátelští snajpři, kterých bývá v létě u vody docela dost, tě jen tak nezaměří - hodinky nebudou házet žádné zrádné odlesky. Pravda, mohla by tě zradit holá hlava, ale když si ji hezky opálíš, tak taky nebude házet prasátka.

post-1118-1266226426.jpg

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři

To je moc hezká fotka, Onione, taková mužná. Hlavně ty tmavý skla brýlí v noci jsou naprosto luxusní. To až vedle tebe bouchne raketa, tak abys nebyl moc oslněn?

Jinak ze tvého výběru hodinek mi k tobě nepasují ani jedny.

Když už chceš IWC, tak jedině limitku se želvama. Nejen, že vypadají moc dobře, ale navíc budeš moci děvčatům u bazénu povídat o tom, jak chráníš přírodu. A navíc - ta limitka vznikla díky partnerství s nadací Ch.Darwina, což by ti taky mohlo dost pomoc. Od Darwina plynule přejdeš k evoluční teorii a to už je jen kousek k nějakému tomu kalhotkovému dobrodružství, které jsi uvedl v rubrice "co vás ještě baví" jako jeden ze svých koníčků.

A navíc - jsou matně černé. Tedy nepřátelští snajpři, kterých bývá v létě u vody docela dost, tě jen tak nezaměří - hodinky nebudou házet žádné zrádné odlesky. Pravda, mohla by tě zradit holá hlava, ale když si ji hezky opálíš, tak taky nebude házet prasátka.

:thumbsup_anim: Jo, díky za nápad :)

Já tedy oběcně nemusím moc hodinky s širokou lunetou.. Želvy mám doma v aquvateráriu, takže je mám rád :)

Určitě na to kouknu. doposud jsem ale tyhle hodinky viděl jen v kombinaci se žlutou... Kolik stojí tahle "želví" záležitost? A jsou nějaká nechrona?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník SukHoi
:)

To je přece remake.. Napodobeninu by YPO určitě nikdy neprodával :) :)

špatně - precista je fake jako Brno - to ty musíš přeci vědět, máš toho hromadu doma (viz.podpis) :D

Odkaz ke komentáři

Tak si kup tie SOH Becka, co sa ti pacili o par vlakien vedla :)

Tie si uplne pytaju utopenie, pardon vykupanie.

Já nechci Béčka a Rolády... mám k nim nějakou předpojatost... Měl jsem možnost ty Bčka koupit za velmi dobrou cenu, ale je to stejné jako s Panerai..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Zvolil bych úplně jiné hodinky, byly by to Chopardy L.U.C. Pro One. Vidím jen samé výhody, vlastní, špičkový strojek navrch chronometer, tudíž zpoždění nehrozí. Vysoká WR 300m je dostatečná na jakékoliv běžné vodní hrátky a akční design vše výborně podtrhuje. Kdybych musel vysloveně zůstat u předem zvolených modelů, sáhl bych po IWC Aquatimer Vintage.

Chopard L.U.C. Pro One

zdroj - http://www.minutemachines.com/watches/Chopard/ProOne03.jpg

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...