Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem nakonec neodolal a jsa zcela okouzlen při osobním setkání, zakoupil jsem i já tento "nebrajtlingovský" Breitling. Zatím jen 3 rychlý fotky.

post-1975-1266237946.jpg

post-1975-1266237937.jpg

post-1975-1266237942.jpg

A tohle je historická předloha:

post-1975-1266238129.jpg

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Na Brnenskem srazu jsem je mel v ruce. Z fotek se mi moc nelibily, ale nazivo jsou pecka. Masivni a bombasticky prehledne. No a ta spona, to je snad nejlepsi, co kdy Breitling vyrobil.

Takze gratulace, rozsirujes staj :)

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odesláno (upraveno)

Jedny z mála současných Breitling, které se mi opravdu líbí. Jen ta velikost je betální:mellow:

Gratuluji a tiše závidím

Upraveno uživatelem lupinus
Odesláno

Tyhle hodinky jsou moje celozivotni platonicka laska (protoze ted uz od R. k B nemuzu :), ale co ja vim, treba mi jednou hrabne). Gratuluju ke krasnemu prirustku! Na gume s tou prdackou sponou jim to slusi jednoznacne nejvic.

Odesláno

Nazdar paciente, hurá, dočkal ses, včera mi tě bylo až líto, když jsi odcházel bez stýlfišů a bez peněz a my s mrakoušem s pětikilovejma taškama.

To už můžete dělat heritážní srazy...

Odesláno

Jedny z mála současných Breitling, které se mi opravdu líbí. Jen ta velikost je betální :mellow:

Gratuluji a tiše závidím

A jak jsou jediné, tak o to víc jsou žádoucí :D

Odesláno
Na Brnenskem srazu jsem je mel v ruce. Z fotek se mi moc nelibily, ale nazivo jsou pecka. Masivni a bombasticky prehledne. No a ta spona, to je snad nejlepsi, co kdy Breitling vyrobil.

Takze gratulace, rozsirujes staj :)

Ta spona je opravdu hodně dobrá... stáj bohužel nerozšiřuju, díky tomu, že střádám munici na svůj vysněnej kousek, pustil jsem Steelfishe k vodě...

Super volba!!! Gratuluju vole :D

Ty vole díky moc. :) Na ruce mně seděj neprosto neuvěřitelně.

Tyhle hodinky jsou moje celozivotni platonicka laska (protoze ted uz od R. k B nemuzu :), ale co ja vim, treba mi jednou hrabne). Gratuluju ke krasnemu prirustku! Na gume s tou prdackou sponou jim to slusi jednoznacne nejvic.

Mám k nim i pleteňák, ale to až se zase po čase budu nudit. :)

Odesláno
Nazdar paciente, hurá, dočkal ses, včera mi tě bylo až líto, když jsi odcházel bez stýlfišů a bez peněz a my s mrakoušem s pětikilovejma taškama.

To už můžete dělat heritážní srazy...

Taky mně to přišlo ňák nefér... A musím poděkovat jednomu místnímu pacientovi, kterýho jsem tak dlouho votravoval, až mně je prodal.

Odesláno

hm... parádní úlovek v Brně je měl Sibirnaya a byly naprosto neskutně parádní, fakt závidím. Nejsou nakonec od něj :D

Odesláno (upraveno)
nó... měl... :D

Já to tušil :smile_anim: a to jsem měl cukání mu říct ať mi je střelí :P

Upraveno uživatelem beny

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...