Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
No dělají se i menší - tuším okolo 40mm. Skoro bych o nich i uvažoval, hm...

Akorát, že menší mají na šestce mimostředku. To by mně možná vadilo. Ale pro někoho to zase může bejt zajímavý...

post-1975-1268398430.jpg

zdroj/source: tady

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Akorát, že menší mají na šestce mimostředku. To by mně možná vadilo. Ale pro někoho to zase může bejt zajímavý...

Mně by nevadila ta mimostředka - naopak, k tomuhle retro designu se to hodí, ale vadí mi ta datumka na trojce. Aspoň kdyby byla na černém podkladu...

Odesláno
Mně by nevadila ta mimostředka - naopak, k tomuhle retro designu se to hodí, ale vadí mi ta datumka na trojce. Aspoň kdyby byla na černém podkladu...

Me by vadila pouze velikost, protoze ty 38mm pusobi jako damske hodinky, nevim jestli to je jenom velikosti (to asi ne), ale spis celkove proporcema a takovou jemnosti.. Kazdopadne ten mesh k nim jde stejne vyborne jako ten derovanej kaucuk!

Odesláno (upraveno)
Bez urážky,ale pokud se ti tahle modrá zdá divná,mám kamaráda očaře,mohl by ti vyšetřit barvocit, v tom bude asi zakopanej pes :thumbsup_anim:

Jedna Ypova fotka snad se nebude zlobit

Když to takhle vyfotiš tak to může vzbuzovat pocit, že kecám :-). Vážně jde jen o muj názor a když jsem je testoval v obchodě tak ty modry absolutně žádná jiskra, pro mě příliš sportovní barva k tomuhle modelu. Navíc pokud bys je měl na modrý gumě?

To Kalifix: U mě taky zvítězily nad PO hlavně díky tomu že nejsou zbytečně moc vysoký a těžký! Excelentní průměr pro správnýho chlapa!

Upraveno uživatelem Messiah
Odesláno
To je jen o pocitu,Michale :)

Asi jo, ja jsem jeden cas chtel ty 38 kupovat a tak jsem je sel vyzkouset a pocit jsem z nich mel rozpacity, velmi :) Ale na ruce pritelkyne by vypadaly naopak vyborne..

Odesláno
To jsi chytil od Oniona !!!! 38 mm je nositelná velikost. Onion je(v tomhle) úchyl.

Vubec ne, spis tak nejak proporcne to bylo divny, 38 v urcitem pouzdru neni problem i kdyz mi to prijde mensi, ale ty SOH 38 na me pusobily opravdu jako hodinky pro damu..

Odesláno
Tak už si z něj nedělejte p...l.

No von je zrovinka ten pravej, kterej může něco kecat. :) V telefonu mně ještě básnil jak jsou nulky skvělý a druhou rukou už odpovídal Jeremymu na inzerát. :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...