Kalifx Odesláno 12. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2010 No dělají se i menší - tuším okolo 40mm. Skoro bych o nich i uvažoval, hm... Akorát, že menší mají na šestce mimostředku. To by mně možná vadilo. Ale pro někoho to zase může bejt zajímavý... zdroj/source: tady
Z. Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Akorát, že menší mají na šestce mimostředku. To by mně možná vadilo. Ale pro někoho to zase může bejt zajímavý... Mně by nevadila ta mimostředka - naopak, k tomuhle retro designu se to hodí, ale vadí mi ta datumka na trojce. Aspoň kdyby byla na černém podkladu...
spiderer Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Mně by nevadila ta mimostředka - naopak, k tomuhle retro designu se to hodí, ale vadí mi ta datumka na trojce. Aspoň kdyby byla na černém podkladu... Me by vadila pouze velikost, protoze ty 38mm pusobi jako damske hodinky, nevim jestli to je jenom velikosti (to asi ne), ale spis celkove proporcema a takovou jemnosti.. Kazdopadne ten mesh k nim jde stejne vyborne jako ten derovanej kaucuk!
Messiah Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 (upraveno) Bez urážky,ale pokud se ti tahle modrá zdá divná,mám kamaráda očaře,mohl by ti vyšetřit barvocit, v tom bude asi zakopanej pes Jedna Ypova fotka snad se nebude zlobit Když to takhle vyfotiš tak to může vzbuzovat pocit, že kecám :-). Vážně jde jen o muj názor a když jsem je testoval v obchodě tak ty modry absolutně žádná jiskra, pro mě příliš sportovní barva k tomuhle modelu. Navíc pokud bys je měl na modrý gumě? To Kalifix: U mě taky zvítězily nad PO hlavně díky tomu že nejsou zbytečně moc vysoký a těžký! Excelentní průměr pro správnýho chlapa! Upraveno 13. března 2010 uživatelem Messiah
spiderer Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Ale, ze s tebou vydrzely dlouho Martine
Gilius Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Me by vadila pouze velikost, protoze ty 38mm pusobi jako damske hodinky, To je jen o pocitu,Michale
spiderer Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 To je jen o pocitu,Michale Asi jo, ja jsem jeden cas chtel ty 38 kupovat a tak jsem je sel vyzkouset a pocit jsem z nich mel rozpacity, velmi Ale na ruce pritelkyne by vypadaly naopak vyborne..
Gilius Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 To jsi chytil od Oniona !!!! 38 mm je nositelná velikost. Onion je(v tomhle) úchyl.
spiderer Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 To jsi chytil od Oniona !!!! 38 mm je nositelná velikost. Onion je(v tomhle) úchyl. Vubec ne, spis tak nejak proporcne to bylo divny, 38 v urcitem pouzdru neni problem i kdyz mi to prijde mensi, ale ty SOH 38 na me pusobily opravdu jako hodinky pro damu..
Gilius Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Však jsi "napůl dáma" Respektive,každej metrouš je napůl baba
spiderer Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Tak to bych je mel asi vyzkouset znovu, treba uz si k nim cestu najdu
Gilius Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Běž je zkoušet s Fazerem.......když se Ti nebude něco zdát,nech si dát Francouzáka....a půjde to,uvidíš
spiderer Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Běž je zkoušet s Fazerem.......když se Ti nebude něco zdát,nech si dát Francouzáka....a půjde to,uvidíš Je fakt, ze Fazer by me mohl inspirovat
lolohh Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Odesláno 14. března 2010 Ale, ze s tebou vydrzely dlouho Martine Tak už si z něj nedělejte p...l.
michal85 Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Odesláno 15. března 2010 Krásný kousek. Myslím, že by mi také slušely.
Kalifx Odesláno 15. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2010 Tak už si z něj nedělejte p...l. No von je zrovinka ten pravej, kterej může něco kecat. V telefonu mně ještě básnil jak jsou nulky skvělý a druhou rukou už odpovídal Jeremymu na inzerát.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se